Reklama

Reklama

Tell

  • Slovensko Nešikovný podvodník
Trailer

Malému podvodníkovi Ethanovi Tellovi sa podarí ukradnúť milión dolárov. Skôr než si ukryté peniaze stihne vyzdvihnúť, zatknú ho a putuje do väzenia, kde celé tri roky neustále opakuje, že peniaze zhoreli pri požiari. Po prepustení Ethan zistí, že si na jeho lup brúsi zuby viac ľudí než on sám - jeho bývalá manželka, partner, ktorý si myslí, že mu niečo dlhuje, pretože ho zradil, policajt, ktorý na neho dohliada po prepustení z basy, a ďalší dvaja skorumpovaní detektívi. Neobratný Ethan musí naštartovať mozog a vymyslieť bezpečný plán, ako sa čo najrýchlejšie dostať k peniazom a všetkým zmiznúť z očí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (12)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení. Zábavná zápletka a sympatický obsazení dělá svoje. Každopádně sem tam nějaká ta nudná scéna se najde, ale je to spíš lepší průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročná akční komedie, kterého po propuštění z vězení nahání suita rozličných postaviček a snaží se z něj různými způsoby dostat, kam ukryl peníze z loupeže. Je jen škoda, že si ten odlehčený tón film neudržel až do samého závěru a snažil se hrát na city i moralizovat. Ale i tak se jedná o velmi solidní záležitost s řadou známých tváří, která neurazí a pobaví. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela dobře nadupaná a natočená akční komedie, která se v závěru až moc snaží o nějaký dramatický přesah. Mám rád Katee Sackhoff, a tak jsem předem nadšený ze všeho, kde se objeví. Tady navíc ještě jsou Tudyk, Patrick, Lee a Ventimiglia, což je obsazení prostě béčkově skvostné. V tomhle směru se mi film líbil moc. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Dobrý film plný krivákov a podvodníkov. Mohlo sa to volať aj never nikomu :) Po dvoch dňoch som opäť videl dobrý filmy, ktorý pramálo užívateľov hodnotilo. Moje hodnotenie je medzi 3-4*. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na moje velké prekvapenie, toto bolo fajn. Neni to prvoplánový, akčný, prestrelený výplach, ako by sa dalo čakať. Malo to dej, príjemných hercov, zaujímavé zvraty a celkovo to pôsobí odľahčené ale dokáže to zaujať a človek to dosleduje do konca bez pocitu akútneho dávenia. Prekvapenie. 3 z 5 ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velice slušná pohodová krimi komedie s parádním tempem a konečně díky Bohu logickým scénářem. Herecky taky fajn , neztratit to ke konci šťávu bylo by hodnocení vyšší. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé tomu absolutně chybí škatulka komedie, protože minimálně první půlka je fakt směšná. Pokud to nebyl záměr, tak se to tvůrcům nepovedlo, nedá se nic dělat. A jinak obecně (tzn. za druhé) nebavilo mě se dívat na neschopnýho týpka, kterej kamkoliv se otočil, tak ho někdo trefil do hlavy. Pak se ho ptal, kde jsou ty prachy. A on se z toho nějak dostal, zaběhl a roh a bum, dostal další pecku. A zase znova. Krom toho na začátku totální WTF moment, kdy se v pohodě chce vrátit k ženské, která ho postřelila (skoro zabila) a způsobila, že seděl kolik let, a následně jí šlo jen o ukradený prachy. To snad nemohl nikdo myslet vážně vůbec. ()

Reklama

Reklama