Reklama

Reklama

Galashow s latinou III

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Už potřetí se v přímém přenosu z ostravské ČEZ Arény divákům České televize představí špička světového tanečního sportu. A to v duchu hesla do třetice všeho nejlepšího! Tentokrát totiž půjde o unikátní exhibiční show finálových párů Mistrovství Evropy v latinskoamerických tancích, které se v Ostravě uskuteční o den dříve a ČT ho odvysílá přímým přenosem na programu ČT4. Nejlepší tanečníci kontinentu se ve svých exhibičních vystoupeních nebudou muset svazovat přísnými soutěžními pravidly, ani je nebudou rentgenovat ostříží zraky rozhodčích. Naopak, finálové páry mohou popustit uzdu improvizaci a bavit diváky překvapivými kousky. Diváci u obrazovek budou moci ocenit jejich výkony v sms hlasování o královský pár večera.
Pastvu pro oči tradičně doplní vybraná společnost hudebních hostů. Za doprovodu Figar Dance Bandu zazpívají mnohonásobná Zlatá slavice Lucie Bílá, do Síně slávy populární hudby letos uvedená Marie Rottrová, první ČeskoSlovenská SuperStar Martin Chodúr, talentovaná Markéta Konvičková, chybět nebude domácí Rock & Roll Band M.Woodmana a finále obstará nekonečně charismatický Daniel Nekonečný s kapelou Šum Svistu.
Galavečerem krásy a elegance, který slibuje nejedno překvapení, opět provedou tancem posedlí Jolana Voldánová a Roman Vojtek. (Česká televize)

(více)

Účinkují

Reklama

Reklama