Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letošním roce probíhá již 23. ročník populární ankety Týdeníku Televize TýTý, ve které televizní diváci a čtenáři Týdeníku Televize hlasují v kategoriích Osobnost televizního zpravodajství, Osobnost televizní publicistiky, Osobnost televizní zábavy, Sportovní moderátor, Herec, Herečka, Zpěvák, Zpěvačka, Pořad roku a Seriál roku. Během finálového večera bude vyhlášena kategorie Objev roku, o níž rozhodne SMS hlasování diváků v průběhu přímého přenosu. I tento rok vyhlásíme osobnost, která vstoupí do Dvorany slávy.
Kdo vyhraje, a získá tak největší přízeň diváků, se dozvíte v přímém přenosu České televize z Divadla Na Vinohradech v sobotu 5. dubna 2014 ve 20:00 na ČT1. Slavnostním večerem vás provede Karel Šíp. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

jh666 odpad!

všechny recenze uživatele

Že jsem radši nešel už v osm spát. Šíp byl v tomhle případě opravdu na zabití. To jeho skákání do řeči bylo opravdu trapný. Když neměli čas, proč tam cpali ty trapný hudební vystoupení? A co se cen týče. Lucce Vondráčkový to ze srdce přeju, něco vyhrát si zasloužila už hodně dlouho. Jinak už jsem spokojený jen s Trojanem, On je opravdu jeden z našich nejlepších herců. Zbytek cen opravdu nechápu. Jak může objev roku v české anketě vyhrát Slovák je jedna věc, ale ta komedie u Gotta, jaky si tam Gottovou rovnou pozvali? No comment. 5% za ceny pro Vondráčkovou a Trojana. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Karla Šípa mám ráda a cenu mu přeji, ale tohle se mu nepovedlo. Aby celých 100 minut četl svůj projev z papíru, na to je snad dost starý a zkušený. Nelíbilo se mi, jak drsně zkrouhnul Karola Poláka. Asi nebyl čas, ale takhle se zachovat k váženému hostu ze Slovenska ... Kromě Šípa pořad celkem úroveň měl a až na herce a herečky jsem byla spokojená i s cenami. Vzhledem k tomu, jaký humus "veřejnoprávní" televize v posledních letech točí, kde nic není, ani smrt nebere. Chtěla jsem dát dvě hvězdy, ale za tu komedii s Havlovou na závěr, si pořad zaslouží odpad. ()

Nos 

všechny recenze uživatele

Karla Šípa mám opravdu rád, a tohle se mu tedy dvakrát nepovedlo...Zlaté Všechnopárty...Celý pořad tam něco četl z papíru, skáče necitlivě do řeči - dost mě tu zklamal. O výsledcích raději hovořit ani nebudu ... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Od pořadu moderovaného panem Šípem jsem tedy čekala víc. Skoro celý projev četl z poznámek, což mi hodně vadilo. Hudební vložky také nezaujaly. Třešničkou na dortu bylo vítězství (dokonce i absolutní!) madame Havlové. Radost mi udělalo vlastně jenom "Vyprávěj".. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdá se mně, že dřív tahle "soutěž" měla nějakou váhu a aspoň trochu se odlišovala od těch estrádovitých kýčů na Nově. No bohužel musím říct, že už se to zvrhlo i tady a nezachránil to ani K. Šíp, kterej za normálních okolností umí (tady to vypadalo, jako by to snad dělal z donucení) a už vůbec to nezachránili vítězové/ocenění.. ale to radši nebudu komentovat (ne, že bych se snad něčeho bál, ale spíš je to zbytečný asi jako házení hrachu na zeď nebo mlácení prázdné slámy). ()

Ryšty odpad!

všechny recenze uživatele

Buranství Šípa v plný palbě. To že si celou dobu koukal někam dolů na zakrnělý penis bych ještě zkousnul. Ale to neustálý skákání všem do řeči a trapný rádobyvtipy byl už vrchol. U některých cen by se dalo polemizovat, ale to sem nepatří. Snad přiští výběr padne na jinýho moderátora... ()

tančísvlky odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit ,že sledovanosť "Všechnopárty" pôjde celkom iste dolu. Moderátor dehonestoval prakticky celý program na hranicu mexických telenoviel. Fakt by bolo treba sa pozrieť do toho zrkadla a požiadať divákov o omluvu za skazané dve hodiny programu. Priamy prenos už dnes na úrovni dokáže urobiť len pár ľudí ,ale K.Šíp to už nie je... ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Zvracenost. Odporny Karel Sip, ktery cte cely scenar z papiru, kazdemu skace do reci a necitlive ukoncuje dekovacky vitezu. Ucinkujici vyhrabani z archivu vsech moznych TV soutezi, o kterych nebylo pul dekady slyset. A na zaver samozrejme ohrane a debilni kecy vitezu a hlavne ubrecenych exmoderatoru Novy (ze je Vorisek debil vim, ale Klima me zklamal). Tvurcum serialu Vypravej smekam, byt jimi tak Sipovi dam pesti. Koukam s otevrenou pusou, co CT vypusti a pan Sip me hluboce zklamal. Prasecina ()

Bobbles odpad!

všechny recenze uživatele

Když už na ostatních televizních stanicích nebylo nic jiného, co by mě zaujalo, rozhodla jsem se shlédnout něco univerzálního, aby člověk nemusel jít už ve 20 h večer spát. Po několika sebevražedných myšlenkách jsme se zdárně dostali k absolutnímu vítězi a velmi očekávanému konci. Karel Šíp se choval neprofesionálně, moderátor má být připravený, kor ještě když jde o přímý přenos! A ano, jede se v tomto případě na čas, ale jeho hnusné, netaktní ani nevtipné skánání do řeči, to bylo na facku. Jediným milým překvapením bylo vítězství Ivana Trojana a Miroslava Sýkory - oni dva si to jako jediný ze všech opravdu ze srdíčka zaslouží. ()

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se do kalendáře, jestli není prvního apríla. Toto fakt není možné aby se vysílalo. Tak vyčpělý a otřepaný moderátor už se dlouho neviděl. ()

jfaba odpad!

všechny recenze uživatele

Za prvé! Jsou to divácké ceny! A to je tak vše. Jak si to lidi vyberou, tak to je. Za druhé! Ale moderátor!!! Katastrofa (nechce se mi držet prst na vykřičníku - dám jen jeden)! Včechnopárty je skvělý pořad, jsou i díly nepovedené, ale je to skvělý pořad. Pane Šíp podívejte se někdy na Thálii, tak se moderuje. To bych dokázal taky dvě hodiny číst text a vzít za to balík. Nezávidím, ale mělo by to být zasloužené. A konec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přerušit Miroslava Sýkoru bylo netaktní a hnusné! ()

MiniMer

všechny recenze uživatele

Nevím,jak mám hodnotit. Ze začátku to vypadalo na celkem povedený večer, když ale cenu pro nejlepšího zpěváka přišla předávat "úžasná,nádherná, inteligentní" Ivanka, a nečekaně to vyhrál Karel, večer u mě skončil. Nepomohlo tomu ani vítězství Vyprávěj, Ivana Trojana či Jana Štěpánková. Smíšené pocity mám i z moderátora, některé vtipy se mu povedly, ale to čtení z papíru a skákání do řeči...Vrcholem všeho byly dvě ceny pro Havlovou, která se přes ty všechny plastiky neumí ani normálně zatvářit, je nesympatická a šíleně nepřirozená. Freimanová, Adamovská nebo Stašová,co s ní byly nominované, to je úplně něco jiného. Pro mě zkrátka nehodnotitelné.. ()

mbohdy1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení "odpad" nedávám za hlasování, to si odhlasovali diváci a i když s hlasováním moc nesouhlasím, tak Dáši jsem to skutečně moc přála. Ale opravdu mě zklamal Karel Šíp v roli moderátora. To, jak každému skákal do řeči... vím, že takové pořady jsou vždy v časové tísni, ale mají si tedy stanovit větší časový limit a pak by se předešlo tomu, jak Šíp každému necitlivě skáče do řeči. Bylo to fakt trapné a šlo vidět, že i oceněným to nebylo milé. A to, že celý večer četl z papíru, to raději ani komentovat nebudu. Prostě mě to hodně zklamalo. ()

hawkey_CZE odpad!

všechny recenze uživatele

Vítěze ankety hodnotit nebudu a ani nechci... diváci hlasovali tak jak chtěli a vítězům gratuluji. Co ovšem pochopit nedokážu je, jak si může Karel Šíp dovolit odmoderovat přímý přenos způsobem, že celou průvodní řeč PŘEČTE z papíru? Tragický, opravdu tragický výkon moderátora, který navíc nevhodně skákal do řeči pozvaným hostům, snížil úroveň celého pořadu. ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp je celkem fajn a moderování dělá již hezkých pár let, proto sem k televizi přistupovala bez jakéhokoliv špatného pocitu. Ten se ovšem už po chvíli dostavil. Jakože poznámky jsou v pohodě, holt už neni nejmladší a sem tam mu třeba něco vypadne...ale ČÍST TO CELÉ Z PAPÍRU?? Jako doopravdy? To mě tak odbouralo a když k tomu ještě přidal neustálé remcaní jak do proslovů výherců i předávajících, rolovala sem oči každých pět minut. Proč prostě nepočítali s velkými časovými rezervami právě na proslovy, všichni by se vykecali a pak by třeba skončili i dřív? Pěvecká vystopení v podobě vyhublé pětikilové Dashy, u které sem se bála, kdy to s ní švihne, mě taky téměř nenadchly. Chudáka pana Lipského cesta a vůbec příprava musela stát určitě hodně námahy a oni ho po pár sekundách odpálkujou. No a nakonec vítězství Havlové? Jako vážně. Vážně? Ne, že bych byla věrný fanoušek, ale řekněte mi, kdo i dneska dokáže trumfnout Gotta. Někdo možná, ale rozhodně né Havlová, která se po sto letech vyhrabala s oplastikovanym obličejem do krávoviny Sanitky. A prej, že s tim nedělaj podvodný čachry. ()

Reklama

Reklama