Reklama

Reklama

COOL TRAIN aneb 5 let na COOLu

(pořad)

Obsahy(1)

Originální train movie z dílny tvůrců televize Prima COOL. Jak to vlastně začalo, kde se vzaly závorky, proč Honza Dolanský a kdo je Štěpán Müller? Při příležitosti 5. narozenin oblíbené stanice prozradíme všecko. Retrospektivní jízda vlakem a rozhovory se všemi, kdo jsou COOL. Televizní stanice Prima COOL slaví 5. narozeniny a svým divákům servíruje dokumentární snímek o svém vzniku. Jelikož televize slaví 1. 4., nemůže nikdo očekávat fundovanou zábavu s tunou informací. Skalní fanoušci však – a že jich není málo – vědí přesně, na co se připravit.
Narozeninový duch COOLu veze COOL trainem z Ostravy do pražské La Fabriky dort na oslavu, která vypukne na apríla odpoledne. Na každé z pěti zastávek vlaku se ohlíží po jednom z pěti roků existence kanálu a vzpomíná. Divokou společnost mu dělají nejen postavy z kultovních pořadů stanice Prima COOL, ale i diváci sami. COOL si vždy najde cestičku k lidem, kteří ho milují. A tak jako u předchozích Wish to COOL a Scream for COOL, i v tomto projektu tvoří výsledek společně s COOL crew právě diváci.
Televizi poskytli rozhovory v drtivé většině všichni, kdo s ní mají něco společného: Saša Hemala, Iva Pazderková, Roman Bůťa, Kazma, Mikuláš Tuček, Nasty a En.dru, Kryštof Mende – a především ti, kteří COOL tvoří – COOL crew, o kterém jste nemohli mít představu, která by se podobala realitě. Hlas Honzy Dolanského vystoupí ze tmy a promluví i Štěpán Müller! Bude to jízda. Narozeninová jízda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jste kdy (ne)chtěli vědět o stanici, jejíž zelenej Pong je často to nejlepší, co lze v bedně chytnout... ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

´Jelikož televize slaví 1. 4., nemůže nikdo očekávat fundovanou zábavu...´ - už jen z tohohle obsahu je mi na blití. A což teprve po zhlédnutí pořadu. Fakt ´žůžo´, pardon, chtěl jsem říct zku*vený oslavy! ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Originální dokument o Coolu k 5 letům jeho existence. Nebylo to nejhorší, ale rozhodně to šlo udělat i lépe. Cosplay kostýmy byli super a Dolanský je prostě frajer! Hodnocení: 74/100. ()

Reklama

Reklama