Reklama

Reklama

Lights Out

(festivalový název)
  • Švédsko Lights Out
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Niekedy je lepšie, keď necháte na noc rozsvietené... (sochoking)

Recenze (116)

TomX2

všechny recenze uživatele

Jednoduchý short horor, ktorý si za necelé 3 minúty dokázal udržať dobrú atmosféru. Jeho priemerná celovečerná podoba mu však kazí slušnú povesť. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Úsporná, znesiteľná hra s efektami strachu pre bojazlivých. Dajaké to vzkriesenie na poli krátkometrážnych strašiakov by už aj celkom paslo. Lenže kreativita sa meria subvenciami originality a momentami prekvapenia. Lights Out je teda takou šetrnou stávkou na istotu. Nič viac, nič menej. Pre žáner, dôstojný príspevok, ešte v konkurencii vyzerá docela inteligentne. To o dačom svedčí :-/. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

škoda toho amatérskeho spracovania. Bez dynamickej plynulosti to v týchto filmoch je hneď na odpis. Ale ináč celkom zaujímavá zápletka na tak pomerne klišoidnú a neustále sa v poslednom čase opakujúcu tému duchov. Lakačka ktorá je od začiatku jasná bola celkom slušná, aspoň tam tvorca nevrazil hnusný a mohutný kakofonický zvuk ale sústredil sa na obraz, ktorý v takej krátkej chvíli dokáže spraviť divy. Zaslúžilo by si to lepšie spracovanie. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

To takhle sedíte večer na chatě s partou kamarádů a čas mezi popíjením piva si krátíte čtením creepypast a sledováním krátkometrážních hororů. A hned u prvního se téměř poserete, zvlášť, když jeden z kamarádů u závěrečné lekačky zařve jako prase u porážky. Švédská předloha pro nedávný horor Zhasni a zemřeš až do mrtě využívá prostoru, který krátkometráž nabízí, a soustředí vše do budování děsu z toho, co není vidět, ale jde si to pro vás. Lekačky považuju sice za lacinou hororovou rekvizitu, ale tahle je budována tak dokonale, že nemůžu hodnotit hůř. (1 197.) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jsem fakt hodně velký strašpytel, takže jsem si při sledování tohohle kraťasu nezhasnula a tudíž nezemřela hrůzou, muhehe. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

řádný hororový kraťas s tou pravou atmosférou, který odvážným doporučuji pustit před spaním ;-) V jednoduchosti je síla a 4 hvězdičky si zaslouží. Doporučuji se lekat tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Blik, blik, blik, blik, baba se lekne, zaleze pod peřinu pak se dějí divné věci a nakonec přijde bubák. Nic víc? ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Krátký a účinný hororový kraťas při kterém naskočí husí kůže. Vidět to sám někdy večer na chatě v lese, tak spím s rozsvíceným světlem celou noc. Jen tím posledním záběrem to možná trochu znehodnotili. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nedivím se že Sandberg dostal možnost natočit svůj film. Něco z toho dýchá. A v celovečeráku se mu to povedlo. Jen nechápu proč to bylo ukončeno v tom nejlepším. ( 31.7.16/MAC ) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Bolo to síce "pútavé" rozumej jediná ľakačka, ale dve minúty to celé má! Málo... žalostne málo. Ďalšia zbytočnosť jak mraky. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tří minutové videjko plné atmosféry a v podstatě bez lekačky, přesto o děs není nouze :-). Doufejme, že celovečerní zpracování tohohle nápadu nedopadne o moc hůř a budeme mít dalšího talentovanýho tvůrce pokleslých žánrů. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jako všichni ostatní tu musím vychválit ten začátek, ten je geniální, viděl jsem to krásně po tmě a se sluchátky na hlavě, myslel jsem, že se poseru, skvělá atmosféra, jediná škoda toho konce, který čekáte a hlavně je i kolikrát udělán lépe. Ale stejně jsem se lekl. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výbroná věc, skvěle natočená, navíc vtipná, a i když se nezdá, že se bere kdovíjak vážně, dokáže vyvolat i solidní napětí (samozřejmě v rámci možností). Navíc je tam hned několik opravdu dobrých šoků. Herecky je to slabší, ale natočeno je to fakt geniálně. Super věc, efektivní, úderná, zábavná i napínavá. Tak to má být. Ale celovečerák je lepší :D. 90%. ()

Reklama

Reklama