Reklama

Reklama

Lights Out

(festivalový název)
  • Švédsko Lights Out
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Niekedy je lepšie, keď necháte na noc rozsvietené... (sochoking)

Recenze (116)

ShortyIC 

všechny recenze uživatele

Na takýchto kratkometražných hororoch je najlepšie to, že nemusíte dlho čakať kým sa to rozbehne, ale tá atmosféra a lekačky nás obklopujú od začiatku. Lights Out určite skvelé = atmosféra, lekačk(a)y, napätie... ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohl být jeden z receptů, jak co nejvíce zaujmout diváka a zároveň ho vtáhnout do děje. Hned po prvních dvou záběrech zbystříte a začnete se modlit, aby jste měli v pokoji rozsvíceno. Za mě pozoruhodný nápad se zajímavou myšlenkou. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nemal som možnosť vidieť veľa hororových krátkometrážnych filmov, takže ťažko mi je porovnávať, avšak tento bol celkom slušný. V rámci troch minút sa vytvorila slušná skľučujúca atmosféra a o to v horore ide. Takže za mňa ok. A hlavne tie obliečky z Ikea nemali chybu :) 60 % ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Tak toto je mazec. Nenapadlo mě, že si může člověk za tři minuty filmu stihnout nasr.. do trenek :).. Myslím, že pozdější horor Lights Out musí být rozšířením tohoto nápadu. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Príbeh (aj keď sa jedná len o kraťas) nulový. Nápad celkom originálny. Žiadna atmosféra, scény čisto iba o lakačkách. Tá vystrašená žienka mi bola celkom sympatická, niekdy pôsobila komicky. Keby bol celovečerný film s ňou v hl. úlohe, tak by som tomu možno aj šancu dal. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele

Bolo to dobré, aj keď to pôsobilo miestami amatérsky. Čakal som ale niečo trošku viac, pretože so mnou ani netrhlo (asi preto, lebo som videl najprv celovečerák). ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Takovej zázrak to zas není, originální také není a dobře vystavěný příběh to také není, takovej bez hlavy bez paty. Je mi jasné, že je to kraťas, ale přesto mi tam chybělo alespoň ve zkratce nějaké zdůvodnění, proč se tam ta ženská najednou objevila a jaká je s tou druhou ženskou souvislost. Bez toho je to na úrovni scary prank videa z YouTube. ()

Bonty 

všechny recenze uživatele

Mohlo by se zdát, že takový horůrek lze natočit i u sebe doma v obýváku, ale není to vůbec jednoduché. I skoro 3 minuty stačily k tomu, abych v pozornosti držel ruku na ovladači hlasitosti. :) 4/5 --- (80%) --- ()

Reklama

Reklama