Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Boháč, který zdědil firmu, si vezme obyčejnou pracovnici z kanceláře po té, co spolu stráví noc a ukáže se, že nečekaně otěhotněla. (Netflix)

Recenze (19)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mi bylo předurčeno milovat tenhle seriál. :) A tím pádem je jasné, že se ode mě nedá čekat žádná, ale vůbec žádná objektivita. Asi u třetího dílu jsem se nekontrolovatelně zamilovala a do konce mě to nepustilo. Naopak, moje láska s každým dílem rostla. Je to navíc jeden z mála seriálů, kde jsem si oblíbila snad úplně všechny postavy. Na každé z nich bylo totiž něco výjimečného a v každém díle mě dokázaly nabít energií. A tak jsem se s nimi smála a plakala a smála a zase plakala... A o tom srdcovka prostě je. Na Jang Hyuka v roli Guna jen tak nezapomenu. Jen mi řekněte, co teď budu bez šnečího párečku dělat? Už vím, budu se utápět ve vzpomínkách při poslechu soundtracku, který je mimochodem nádherný. 5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Má to své krásné momenty, vtipné i smutné. Nakonec si člověk zvykne i na ten Gunovo pošahaný smích, protože přesně bude vědět, co tím maskuje. Pěkný příběh, který jsem už viděla před 4 lety v tchajvanské verzi – tanhle je mnohem více zaměřená na city, tchajvanská zase na komediální stránku. Ač to bylo příjemné pokoukání, víc než pohádku na dobrou noc bych v tom nehledala. Z písniček se mi do paměti zaryla jen jedna, ani nevím, jestli jich tam bylo víc. Hlavní pár se k sobě hodil, měl své světlé i tmavé okamžiky, ale už jsem viděla i páry, mezi kterými to jiskřilo víc. Jak jsem již psala, příjemný příběh na odpočinek, který má i své bolístky, ale to nevadí, protože pořád je to pohádka. Ke konci jsem měla pocit, že děj byl až moc rozmělněný a klidně bych to o něco zkrátila. Jinak moc pěkné 3*. Dobré. Přeloženo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavo postavený seriál. Nemám rada smutné romanťáky, ale napriek tomu, že v tomto sa objaví toľko smútku, stále mám z neho pozitívny dojem. Ústredná dvojica je mimoriadna. Hlas a artikulácia hlavného hrdinu je niečo, čo je nezabudnuteľné. Všetky vedľajšie postavy sú sympatické, ako Mr. Tak (asistent), či ako halmeoni, prosto, každý má svoje miesto. Nespomínam si na pôvodnú verziu ale musím sa priznať, že táto bola výborná. A ten soundtrack! 80% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Nějak přemýšlím, co o tomhle napsat. FTLY je prostě pohádka. Pohádka, která pohladí, a která vám možná i vžene slzy do očí, ale na jejím konci vás bude čekat přání, že přesně takovouhle lásku byste chtěli prožít. A nejraději s princem, který má mimořádně šílený smích. :^) ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

O princezně Slimákovi: Žila, byla na jednom ostrově s čistou vodou princezna. Nosila obrovské brýle a nebyla dobrá v učení, hlavně v matematice. Tahle princezna měla nemoc - každému, kdo ji o něco žádal nebo něco chtěl, vyhověla. Neuměla říci ne. A nevěděla, že je princezna. Byla to divná princezna a byla divně nemocná. ■ Noc, ze které si nic nepamatujete, "Macao Revival" a tlučení rýže. Moje objektivita jde do kelu a dávám pět hvězdiček. Moc krásně se na to dívalo. Hořko-smutně-sladké. Jang Hyuk ztvárnil svoji "šílenou" postavu dokonale, Na-ra Jang je, když si dá kontaktní čočky a chová se sebevědomě, nová Je-jin Son. Akorát s těma obrovskýma brýlema se mi líbila víc (viz. obrázek v mém deníčku). Taky bylo výjimečně dobře, že jsem po přečtení komentářů na ČSFD věděl, že to je pohádka - teda, ona to pohádka není, ale jsou tam prvky, které, když člověk pohádku očekává, jsou v pohodě. Slabiny vidím ve scénáři epizod cca 14-18. Ne, že byly nelogické, ale dost se tahaly a trpěl jsem trochu. ■ Dobrý komentář: Petrushka. ■ Pokud jako já budete hledat song od Megan Lee, zde je přímo jako hudební video k seriálu (odhadem první čtyři epizody): http://www.youtube.com/watch?v=NB5EWDmPA94 Další OST video - song od A Yeon Baek (o poznání smutnější a nostalgičtější) http://www.youtube.com/watch?v=S95WH_VcIgE&index=3&list=PLU6LMSMj3ZfFJ2B2HyS-e3yaoeq-OhCpc ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Tak mě zase jednou něco pohltilo! Úžasně krásná podívaná, kterou jsem hned několikrát obulela. Jediné, co bych jim vytkla, je ta rozmělněnost po 12. dílu - kdyby to zkrátili na 16 dílů, vůbec bych se nezlobila. Ale i tak pálím 5 hvězd, protože to byl krásný příběh protkaný něžností a neuvěřitelnou roztomilostí Kim Mi Young, kterou doplňoval vážně crazy smích Guna (ano, úplně mě dostal, svíjela jsem se při každém jeho hrůzostrašném výjevu smíchy:D). ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpohádkovějších seriálů. Nikdy by mne nenapadlo, že se mne někdy tak moc dotknou postavy a herci jako Jang Hyuk (kterého jsem viděla a oblíbila si ve Thank You) a Na Ra Jang (před tím jsem jí viděla ve filmu Sky and Sea). Všichni měli úžasné charaktery Gunuv smích, no to asi zmiňovat nemusím :)))). Plakala jsem když už jsem ho slyšela a zároveň poté, když jsem ho neslyšela. Prostě - Nejpohádkovější :) ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

No zatím se mi u korejského seriálu nikdy nestalo, že bych už po 10 minutách usoudil, že tohle bude prvotřídní bláznivá pitomina. Ale abych byl fér, vydržel jsem celé dva díly - na nasbírání dostatku důkazního materiálu to stačilo. Jang Na-ra už měla o mnoho lepší role. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zase niečo čo ma okúzlilo a tomu čo ma okúzli odpustím všetko aj ten hurónsky smiech hlavného hrdinu, ktorý ale v poslednom diely dostal svoj význam, aj ten jeho ofinkový účes, ktorý keď Hyeok Jang zmenil na krátky vyzeral skutočne na zožranie. Tie jeho smutné oči, kto by mu odolal. Moderná popoluška so všetkým čo k tomu patrí, smiechom, slzami, smútkom aj radosťou. Hyeok Jang bola odzbrojujúco krásna a krehká. Trošku mi bolo celý seriál ľúto Jin-hyeok Choia alias Daniela, mám slabosť pre tieto márne túžiace typy mužských postáv. Bolo to krásne. ()

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Hamo! Hamo! Mně se to líbilo moc. Mělo to tu šťávu, kterou často postrádám. Jang Hyuk jako Gun byl báječnej. Stvořil nezapomenutelnou postavu se vším tím smíchem, psycho strašidelnými stavy a dokonalým hašteřením s Takem, Drakem či Ssambop lady. Za břicho jsem se popadala... Jin-Hyuk byl tentokrát prototypem anděla na zemi, ale kupodivu mi nelezl na nervy. U něho to prostě nejde :D. Vtipný dojemný šnečí příběh. Do něj. :) ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Zamilovala som do seriálu hneď po prvých minútach. Páčili sa mi všetky postavy, ich charaktery boli napísané a zahrané dokonale. Po Hyeok Jangovi som si užívala výkon Na-ra Jang. Úloha je sadla a dala do nej všetok svoj herecký talent a šarm. Ešte dlho po skončení seriálu som sa nedokázala sústrediť na žiadny ďalší a nostalgicky som počúvala https://www.youtube.com/watch?v=0pQCjh_paUU. Must-see drama. ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

Fated to love you je nádherný seriál a pre mňa obrovské prekvapenie, totálne som si ho zamiloval. Funny momenty boli super, na šneka tak skoro nezabudnem. Musím sa priznať, že som sa neubránil ani slzám. Navyše charizmatický Lee Gun a roztomilá Kim Mi-Young povýšili tento seriál na ešte vyššiu úroveň. ()

Elio 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších doram, které jsem viděla. Na-ra Jang nízké sebevědomí hlavní hrdinky dost přesvědčivě zpodobnila svými brýlemi, upřeným pohledem do země a krčením nosu (my, kdo nosíme brýle, tohle dobře známe) a ukázala všem, že sebevědomí dělá opravdu hodně. Tahle její naivita a nevinnost moc hezky kontrastovaly s ochranářským charakterem Hyeok Janga, který byl tím nejvysněnějším princem na bílém koni. A ta jejich chemie! Prostě jeden z nejlepších párů doram. Ano, byla to pohádka. Ale i když si to prošlo dost smutnými momenty, nakonec ve mně tahle dorama zanechala příjemný dojem a vyslala mě do reálného světa s krásným pocitem pěkně prožitých, i když trochu uplakaných, chvil s tímhle šnečím párem. 5 hvězd! ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál není ničím výjimečný. Všude samé klišé a humor mi vůbec nesedl. Jang Nara se snaží, ale viděla jsem ji v lepší roli než v téhle splácanině, která nikam nevede. Po šesté epizodě jsem to vzdala a jdu se radši dívat na něco, co mě bude bavit. ()

nejtik 

všechny recenze uživatele

Fated To Love You tento seriál je velmi dobře propracovaný jsou v něm jak smutné tak i vtipné scény. V hlavní roli Jang Hung jako představitel Gun a Jang Na Ra jako Kim Mi Young, jako pár mě velmi fascinovali byly moc roztomilý.Dosti mi připomínal seriál který jsem nedávno viděla Ming zhong zhu ding wo ai ni (2008) je to jeho Thajská verze. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo . První díl vás hned vtáhne do děje . Má to hodně vtipných a romantických scén a má to i svoje mouchy ,ale ty jsem nějak překousla a jako celek hodnotím kladně . ()

badannie 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že tento seriál som začínala pozerať na dvakrát, pretože prvá časť vo mne vyvolala veľmi zmiešané pocity. Napriek tomu, v momente, keď som sa dopracovala k druhej časti, zamilovala som sa, pretože Jang Hyuka ako Lee Guna proste nejde nemilovať, aj keď ten jeho smiech je občas desivý (pokým si na to človek nezvykne). Milé, vtipné, smutné, infantilné a skvelo obsadené.. A nikdy som si nemyslela, že prezývka "Slimák" mi príde roztomilá. 5* ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Nuda střídá otravu. Vydrzela jsem celou polovinu serialu, tedy 8 dilu, ale vic uz jsem nedala. Nic zajimaveho se tam totiz nedeje. Nesympaticky chlap s prisernym smichem si vezme sedou mysku, ktera s nim otehotnela a...no a dal uz nic. Musi to rici svoji predchozi pritelkyni, dobra. Rodice obou se rozplyvaji nad prichodem vnuka, dobra. Ale na napln serialu to nestaci. Za me nezazivne a prazdne. ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

No tak som sa opäť raz zabuchol do korejskej herečky. Na-ra Jang tu bola fakt na zjedenie. Kto by už nechcel mať doma takú slimačiu princeznú? A Hyeok Jang tu mal podobný smiech ako ja, čiže sympatie boli na 100% od prvého momentu. K tomu ešte nádherná hudba. Čím to je, že herci v Kórey vedia predať každú emóciu tak, že im veríte každý pohľad? Proste moja ďalšia kórejská srdcovka, na ktorú dlho nezabudnem. Určite si dám niekedy v budúcnosti repete. A nakoniec ešte veľké poďakovanie Pethushke za parádne titulky, vďaka ktorým som si túto skvelú jazdu mohol dokonale vychutnať. ()

Reklama

Reklama