Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Boháč, který zdědil firmu, si vezme obyčejnou pracovnici z kanceláře po té, co spolu stráví noc a ukáže se, že nečekaně otěhotněla. (Netflix)

Recenze (19)

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Hamo! Hamo! Mně se to líbilo moc. Mělo to tu šťávu, kterou často postrádám. Jang Hyuk jako Gun byl báječnej. Stvořil nezapomenutelnou postavu se vším tím smíchem, psycho strašidelnými stavy a dokonalým hašteřením s Takem, Drakem či Ssambop lady. Za břicho jsem se popadala... Jin-Hyuk byl tentokrát prototypem anděla na zemi, ale kupodivu mi nelezl na nervy. U něho to prostě nejde :D. Vtipný dojemný šnečí příběh. Do něj. :) ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Zamilovala som do seriálu hneď po prvých minútach. Páčili sa mi všetky postavy, ich charaktery boli napísané a zahrané dokonale. Po Hyeok Jangovi som si užívala výkon Na-ra Jang. Úloha je sadla a dala do nej všetok svoj herecký talent a šarm. Ešte dlho po skončení seriálu som sa nedokázala sústrediť na žiadny ďalší a nostalgicky som počúvala https://www.youtube.com/watch?v=0pQCjh_paUU. Must-see drama. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Má to své krásné momenty, vtipné i smutné. Nakonec si člověk zvykne i na ten Gunovo pošahaný smích, protože přesně bude vědět, co tím maskuje. Pěkný příběh, který jsem už viděla před 4 lety v tchajvanské verzi – tanhle je mnohem více zaměřená na city, tchajvanská zase na komediální stránku. Ač to bylo příjemné pokoukání, víc než pohádku na dobrou noc bych v tom nehledala. Z písniček se mi do paměti zaryla jen jedna, ani nevím, jestli jich tam bylo víc. Hlavní pár se k sobě hodil, měl své světlé i tmavé okamžiky, ale už jsem viděla i páry, mezi kterými to jiskřilo víc. Jak jsem již psala, příjemný příběh na odpočinek, který má i své bolístky, ale to nevadí, protože pořád je to pohádka. Ke konci jsem měla pocit, že děj byl až moc rozmělněný a klidně bych to o něco zkrátila. Jinak moc pěkné 3*. Dobré. Přeloženo. ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

Fated to love you je nádherný seriál a pre mňa obrovské prekvapenie, totálne som si ho zamiloval. Funny momenty boli super, na šneka tak skoro nezabudnem. Musím sa priznať, že som sa neubránil ani slzám. Navyše charizmatický Lee Gun a roztomilá Kim Mi-Young povýšili tento seriál na ešte vyššiu úroveň. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mi bylo předurčeno milovat tenhle seriál. :) A tím pádem je jasné, že se ode mě nedá čekat žádná, ale vůbec žádná objektivita. Asi u třetího dílu jsem se nekontrolovatelně zamilovala a do konce mě to nepustilo. Naopak, moje láska s každým dílem rostla. Je to navíc jeden z mála seriálů, kde jsem si oblíbila snad úplně všechny postavy. Na každé z nich bylo totiž něco výjimečného a v každém díle mě dokázaly nabít energií. A tak jsem se s nimi smála a plakala a smála a zase plakala... A o tom srdcovka prostě je. Na Jang Hyuka v roli Guna jen tak nezapomenu. Jen mi řekněte, co teď budu bez šnečího párečku dělat? Už vím, budu se utápět ve vzpomínkách při poslechu soundtracku, který je mimochodem nádherný. 5* ()

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy spolu zpívají Lee Gun (Hyeok Jang) a Kim Mi Young (Na-ra Jang) při karaoke, je použit videoklip písně „Hey Girl“ samotného Jang Hyuka. (Ba_ci)

Reklama

Reklama