Reklama

Reklama

Captain America: Občanská válka

  • USA Captain America: Civil War (více)
Trailer 2
USA / Německo, 2016, 147 min

Film studia Marvel Captain America: Občanská válka se odehrává v době, kdy Steve Rogers převzal vedení nově zformovaného týmu Avengers, který se nadále snaží chránit lidstvo. Dojde však k dalšímu incidentu, ve kterém sehrají Avengers nešťastnou roli. Politické tlaky vyústí ve vytvoření systému zodpovědnosti vedenému vládní organizací, jež na tým super-hrdinů dohlíží a řídí ho. Nová skutečnost Avengers rozdělí na dva tábory. Jeden vede Steve Rogers, jež hájí svobodu Avengers, aby mohli bránit lidstvo bez vládních zásahů. Druhý vede Tony Stark, který překvapivě zastává myšlenku vládního dohledu a zodpovědnosti. Připravte se vybrat si svou stranu a přidat se k non-stop akci na dvou frontách. (Falcon)

(více)

Recenze (1 240)

tron 

všechny recenze uživatele

Super, ale je to skôr Avengers 2,5, než Captain America 3. Napriek rovnakej režisérskej opore, akú mala dvojka, je trojka iná. Vrátane akcie, ktorá je mohutná a jej jej veľa a v podstate sa dá hovoriť o tom, že je dobrá a vydarená. Ale nie je zostrihaná tak prehľadne, ako minule. Takisto nepoteší, že kapitán nie je až takou hlavnou postavou, ako (vzhľadom na názov) pravdepodobne mal byť. Občas dokonca pôsobí dojmom, že nevie, čo robí a len sa nechá voľne unášať rozbúrenou riekou. Raz darmo, bez podpory skúseného, všetkými prefíkanými masťami špionážneho sveta mazaného lišiaka Nicka Furyho je vojak Steve zrejme stratený. Celkovo ma to ale bez debaty parádne bavilo, novo implantované postavy (Čierny panter a Spider-Man, ale takisto Ant-Man, ktorý mal v tom čase za sebou iba jeden film a napriek tomu hladko a bez problémov zapadol do takto nastoleného univerza, čo je zrejme špecialita Paula Rudda, ktorý podobne bravúrne a hladko svojho času zapadol aj do Priateľov, spomínate?) dopadli na jednotku s hviezdičkou, staré postavy sa rovnako vydarili a je medzi nimi vydarená konfliktná chémia. Hlavný problém spočíva v ich povahách, čo je pôsobivejšie, než nasilu, umelo vyvolaný konflikt medzi hrdinami v tiež tohoročnom Batman vs. Superman. Komiks u nsá vyšiel dvakrát: prvý raz v rámci UKK v roku 2014 a následne v CREW v roku 2021. Hoci vôbec nebol zlý, vlastne bol miestami vynikajúci, film je lepší a to paradoxne napriek tomu, že má k dispozícii oveľa menej postáv. To je ale v konečnom efekte plus, lebo s tými "pár", čo má, má viac času kvalitne psychologicky narábať (v komikse na detailnejšiu drobnokresbu nebol čas, keďže postáv bolo asi 80). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hm tak tudy cesta nevede, zatim nejslabsi film o Kapitanovi. Ocenuju, ze se tvurci snazi o civilnejsi rovinu, celej film se bere vic vazne a je zde pokus o nejaky rozvijeni charakteru jednotlivejch postav. Bohuzel to zustalo na puli cesty, takze zjednodusene receno se da rict, ze tu mame dalsi Avengers, jenze bez akce a bez zaporaka. Co si budem povidat, Bruhl je mozna schopnej herec, ale tady je naprosto zbytecnej a zaverecny, jakoze uzasny odhaleni, o co tu vlastne jde, je prinejlepsim trapny. Problem taky je, ze i kdyz se tu rozviji charaktery jednotlivejch postav, tech superhrdinu uz tu je proste moc, aby dostali poradne prostor, takze kolikrat se mi stavalo, ze jsem si rikal, kam zmizla nejaka postava, kdyz tu jeste pred peti vterinama byla. Nehlede na to, ze i kdyz se vic mluvi, nez bojuje, furt se resi ty stejny sracky, co uz v x filmech pred timhle. Co se tyce akce, za zminku stoji mozna fajn uvod, vcelku uchazejici zaver a pak jedna mega bitka uprostred filmu, ktera ale vinou nacpani sem vsemoznejch novejch postav vyzniva spis usmevne. No a zbytek je proste lehce se tahnouci a misty nudnej balast, kterej kdyby nevznikl, tak se vlastne nic nestane, navic 150 minut je fakt smrticich, na to, ze tvurci nemaj poradnej pribeh ani moc akce, tak by si bohate vystacili na 90 minutach. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Prosím, ať dostane teta May vlastní film. Ok, Spider-Man v něm může hrát taky. Ale hlavně ať je tam ta teta. 7/10 ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Zápletka je zdánlivě logickým vyústěním elitářského a arogantního chování víceméně všech Avangers. Zdánlivě proto, neboť překlenout ohromnou propast mezi naivními a zábavnými bojůvkami z předchozích filmů a globálně sociálně politickým kontextem vyžaduje oslí velemost takových rozměrů, že ho prostě ani za nějakých pětačtyřicet minut filmové stopáže nelze postavit v potřebné kvalitě a pevnosti. Není divu, že když se pak scénáristé snaží po vratkém můstku převézt náklaďáky velkých myšlenek, většina nákladu skončí v propasti. A to torzo, které se dostane na druhou stranu, už budí pouze nervózní úsměvy na tváři. Ale vidět to lze celkem bez újmy, protože alespoň ty bitevní scény a spousta drobných vtípků za něco stály. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak jsem moc rád, že jsem místo třetího Kapitána dostal vlastně třetí AVENGERS. Tyhle týmovky totiž miluju - vizuálně top a super herci utopený v přebytku víc a víc postav, kombinace ultra lehkýho humoru a pokusů o něco vážnýho až na hraně nechtěný parodie, nijací záporáci, atd atd atd... zkrátka plochost, kdy mi pokaždý dojde trpělivost a v závěru jen hlídám hodinky a kroutím hlavou ze znechucení, že už je mi úplně ukradený co se dál stane. Škoda! Nehledě na to, že po letech kdy jsem si tak přál, aby se můj oblíbenej marvelák dostal zpátky na výsluní, přijde naprosto trapnej a otravnej Parker/ Spider-Man. Tak a spoustě lidí asi úplně korunuju co to jsem za idiota, když ještě navíc prohlásím: DC tohle přebilo i s BATMAN VS SUPERMAN. Suveréně. Ještě jdu jak debil do IMAXu... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dalšího velkého spojení tolika komiksových postav jsem se bál, ještě do dneška mi totiž nabíhá kopřivka při vzpomínce na druhé Avengers. Tentokrát je to jinak. Třetí Kapitán Amerika má zase o něco temnější tón: superhrdinové musejí odpovídat za své činy, když při jejich mačo manévrech umře víc nevinných, než těch vinných - podobně jako tomu je u Batmana se Supermanem. No a celkem překvapivě se jakžtakž povedlo ono vyvážení mezi hlavními a především vedlejšími postavami, mezi nimiž nejvíc zazáří Ant-man s novým Spidermanem. I možná proto ta závěrečná (ač solidně vyhrocená) férovka mezi Stevem a Tonym působí komorněji a né úplně finálově, oproti velkolepé a sakra zábavné patnáctiminutovce, v níž - POZOR, ZMĚNA! - na opuštěném letišti si dávají všichni hrdinové vzájemně do držky. Jojo, nejlepší moment. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je za ten barák, cos mi hodil do ksichtu." Avengeři tentokrát nastoupili v lehce pozměněné sestavě a na trávníku to bylo hned znát. Zejména proto, že místo soupeře se dostavil pouze rozhodčí a tak se musel jindy spojenecký tým rozdělit na dvě mužstva. Aby se lépe rozeznali, tak se mazaně rozdělili na Pestrobarevné a Pestrobarevné, takže zápas mohl začít. Koukat se na něj celkem dalo, zejména první půle byla ve slovním provokování solidní, ale pak došlo na nepotrestaná porušení pravidel. Třeba nepovolená výstroj nechala evidentně podjatého sudího Helmuta naprosto v klidu, ale nepískal ani úder křídlem, podražení vláknem či házení víkem od popelnice. V jednu chvíli jsem si dokonce myslel, že to snad ani nebyl fotbal, ale tak nějak mě nenapadá, co by to vlastně mohlo být jiného. Takže nejlepšími hráči svých mužstev vyhlašuju Ant-mana a Spidermana, kteří vyhrávají pobyt v celách s výhledem na všechny světové strany. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že v záplavě superhrdinských filmů už jaksi není, jak vymýšlet kvalitní zápletky. Proto, byť se to tvůrci snaží maskovat sebevíc, zasekáváme se u zemřelých maminek, bezhlavých pomst, obnovování těch samých problémů v odlišných variacích atd. Nicméně na Občanské válce byl odveden kousek poctivé tvůrčí práce, scénář staví na předešlých marvelovských filmech (takže jsem určitě nepochopil všechny detaily), objasňuje motivace obou stran a hlavně vše směřuje k atraktivním soubojům. Je v tom jistá samoúčelnost, ale nedá se říct, že by příběh urazil. Akční scény jsou zde to hlavní a musím říct, že se dost povedly. Ačkoli střih byl stále docela rychlý, smekám klobouk před kamerou. Ta dokázala vést divácké oko tak, aby se vždy zorientovalo a aby záběry působily energicky a chytlavě. 8/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten film není špatný, to v žádném případě ne. Ale je dobrý? To nevím. Rozhodně jsem přesvědčený, že není zajímavý. Má v sobě několik zajímavých momentů a scén, ale to není totéž. Povětšinou jde o rutinní hláškování a ubíjející akci (Russoovi opravdu nemají nic, co by šlo nazvat "stylem"), kdy oboje se zoufale snaží nejít k hraně. Je poměrně iritující sledovat, jak se dvě skupiny dvacet minut brutálně rubají a přitom na sebe pokřikují, jak jsou furt kámoši. Chtělo to trochu víc emocí, trochu opravdového napětí a tvrdého konfliktu, kde by hrozilo, že se někomu něco vážně stane. Zvlášť když se z pomsty snaží scénář udělat vyloženě téma. Takhle žene vlastně zbytečné mlácení (nikdo nikomu doopravdy nechce ublížit a je to zdrazňováno) jen premisa a vidina boje jako takového bez následků - postavy se bijí jen proto, že se bít musí, a fyzická konfrontace je jen stopka pro děj (který film z poslední doby to jen připomíná? Jen v BvS se aspoň chvíli tvářili, že to myslí s terminací toho druhého vážně) a nejpatrnější to je ve chvíli, kdy se profackují Black Widow a Renner - tyhle dvě postavy tak, jak jsou definovány, by to nikdy neudělaly, prostě by si to vyříkaly. Ale ve scénáři se píše, že se poperou, tak se holt poperou. Dokonce i konečné střetnutí bylo tak záměrně rozmělňováno (Captain pouze brání Tonymu, aby si došlápl na Buckyho, těžiště hněvu je opět posunuto mimo ně a pořád platí, že ani jeden nechce zasadit tomu druhému konečnou ránu), že jsem se prostě nezačal zajímat. A tak je to s celým konfliktem. Megalomanie se tu tedy střetává s plytkostí, což je vůbec nejhorší kombinace. Ale napsáno to zní mnohem kritičtěji, když se to vezme kolem a kolem, je Captain poctivý film, přesněji řečeno nudný film, ve kterém je spousta dobrých scén. 70 % zaokrouhleno dolů, protože se celkového podhodnocení fakt nebojím. PS: Uvědomujeme si všichni, že aby mohl Black Panher budovat supertajné základny a financovat si svoje fetiše, musí nevyhnutelně vykořisťovat chudáky poddané ve své zemi? Jen že to bez toho nejde... :) ()

Morien 

všechny recenze uživatele

-"Well, my left hand's free..." Asi bych objektivně dala jenom dvě hvězdičky, ale jsem pořád ještě v husté euforii z toho, jak krutě právě dostali DC na zadek. A víc toho asi zatím říct nechci. #TeamCap ()

choze 

všechny recenze uživatele

Russoovi nezklamali a stejně jako minule servírují solidní příběh i luxusní akci a potvrzují, že jsou nejzajímavějšími tvůrci marvelovského univerza. Jen ta válka v názvu je dost nadnesená, protože postavy se - s výjimkou finální bitky - jen kočkují, protože se všichni pořád mají rádi, a samozřejmě nikdo nezařve. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zručně natočená, finančně nákladná bezpohlavnost generující zisk. Ano, zase.. Tentokráte složená ze 40 % energické, ale přitom rutinní akce, 40 % rádoby emocí a přes koleno lámané tragiky a 19 % lehce infantilní zábavy s hrdiny z říše hmyzu. Pokud to někomu matematicky nesedí, 1 % patří napnutým bicepsům capa s odmontovaným satelitním talířem.. Jako haranti se chovající Avengers řeší otázku mandátu a pokud třeba jen na vteřinu zapřemýšlíte nad podáním jejich motivace, musíte si na čelo ťukat mjollnirem ploché bezradnosti. Ultron pod kytičkami pro mě měla být konečná, červená na semaforu té uniformní megalomanie, co myslí na další díly víc než na sebe sama, ale já hlupák se nechal zlákat.. Tímto prosím studio Marvel, aby se po implementaci Punishera a Ghost Ridera do Starkovy party světových fízlů domluvilo i s časopisem Mladý Hlasatel a správci Foglarovy pozůstalosti na právech ohledně Dlouhého Bidla, Bohouše a Štětináče. Po komerčním neúspěchu Avengers vs. Brotherhood of Cat Paw by to všechno mohlo definitivně skončit.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Najväčšiou devízou Civil War je prítomnosť veľkého množsva hrdinských charakterov, nakoľko doteraz to bolo výsadou tímoviek, a v sólovkách sa na postavách šetrilo. Nakoľko sa komixový trh totálne prehustil, Marvel vie, že si ďalšieho Winter Soldiera nemôže dovoliť, a tak dovoluje scenáristom aplikovať figury, ktoré sú nedávno odpremierované alebo dokonca majú debut priamu v tretiom kapitánovy. Najsilenjšímy scénami boli pre mňa pasáže vtipného rázu, čo ma viac, než prekvapilo, pretože Guardians of the Galaxy ma napríklad zďaleka tak neoslovilo práve kôli ľahkosti - naopak, tu ma to vedelo upútať od začiatku do konca - je to pravdepodobne postavami, ktoré už poznáme roky. Čo sa týka samotného scenára, zápletka vyzerá byť plytká, a už sa behom premietania schylovalo k tomu, že sa hlavný konflikt vyrieši za 20 minút, jak tomu bolo v Dawn of Justice. Našťastie tvrdší zvrat prišiel, a ja som bol veľmi milo prekvapený. Pravdu povediac ma šokovalo, že film ubeho napriek dlhej metráže tak rýchlo, a to je práve jediná, a najväčšia výčitka: nemal som pocit, že by ten film mal uspokojujúci koniec. A s tým pocitom polovyriešenosti naozaj nerád odchádzam. Hlavne po 2 a pól hodinách... Inak skvelá zábava a asi správny smer, kam na zahustenom komixovom trhu ísť ďalej. 80% | Cinestar Anděl Praha, 4.5.2016 | ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Trilogie o Kapitánovi Amerika se uzavírá poslední kapitolou s výstižným názvem Občanská válka. A je to monumentální zakončení. "The Russo Brothers" po strhujícím Winter Soldierovi ukazují, že si nasadili laťku hodně vysoko a fandům přinesli snímek, který je, tak jako předchozí díl, propracovaný a dokonalý téměř ve všech ohledech. A zde navíc přidali i slušnou porci humoru. Hudební stránka není sice tak nářezová a "bad ass" jako ve WS, ale těch několik málo hudebních motivů, které zde zazní, jsou i tak výrazné. Zejména ty ve scénách se Zemem či 1991 Flashbacks dokáží pokaždé vyvolat mrazení po těle. Po Avengers, je Captain America: Civil War filmem, který vyniká "one of the best casting ever." A možná nejen v Marvel Cinematic Universe, ale vůbec ze všech blockbusterů za poslední dobu. Ta chemie "between the cast on and off screen" je fenomenální. K obsazení se v tomto dílu připojili Chadwick Boseman coby Black Panther, "How long do you think you can keep your friend safe from me?", Paul Rudd coby Ant-Man, "Thinks for thanking of me.", Tom Holland coby Spidey, "You have a metal arm? That is awesome, dude!", či Daniel Brühl jako Helmut Zemo, "Zhelaniye, Rzhavyy, Semnadtsat’, Rassvet, Pech’, Devyat’, Dobroserdechnyy, Vozvrashcheniye na rodinu, Odin, Gruzovoy vagon.", který není ani tak zločincem, jako mužem, který všechno, co dělá, dělá z lidských důvodů. Jako třešnička na dortu je zde přítomnost Martina Freemana (klidně mohl dostat o trochu více prostoru) jako Everetta Rosse, "You step out of line, you deal with me. Please, step out of line." Nejvíce prostoru je zde věnováno Stevu Rogersovi a Bucky Burnesovi, (zrovna s ním bych také uvítala o trochu více screen time:) a Tony Starkovi. Tonyho uvidíme tak, jak ho ještě neznáme. Pryč je jeho egoismus, cynismus a ironické vtípky, které je vždycky zvyklý vytahovat z rukávu. Tento Tony Stark je zlomený, zničený a raněný. Všechno se mu hroutí pod rukama a svědomí se začíná ozývat. A pokud tak působí už od začátku, tak odhalení skutečností v závěru filmu mu ještě přidá. Já jsem trpěla s ním a vidět ho tak, mi lámalo srdce. A je očividné, že to všechno možná začalo Sokovijskou dohodou, ale nakonec z toho vyšlo, že "It's all about Bucky." Věrnost a láska Steva Rogerse ke starému příteli je silnější, než loajalita k týmu. Bude ho chránit "Till the end of the line." Fanynky jejich vztahu se mohou těšit, protože téměř všechny scény s těma dvěma jsou emotivní a je vidět, že tato Bromance hýbe Marvelovským světem. Ale mohlo jí být zde ještě více:) Scéna, kdy se Peter Parker poprvé setká s Tonym je "fascinating." Tom Holland ukazuje, že jeho Spider-Man bude stát za to, a pořádně to rozjede v "Airport Battle." Chlapec i bravurně zvládl US přízvuk. Už vidím jejich přezdívku, "Starker.":) Spousta scén by už nyní mohla být nazývána kultovními. Kromě emocionálního nášupu má Civil War opět propracované "Action and fight scenes", na něž se člověk dívá s otevřenou pusou v úžasu "Oh my fucking God! SO EPIC." Nepamatuju si, že by mě někdy nějaké akční scény ve filmu uchvátily natolik, jako ty ve Winter Soldierovi a Civil War. Stejně jako "running sequences." Nikdo nedokáže vypadat při běhu tak drsně a zároveň natolik sexy, jako "Marvel Boys." Skvěle napsané dialogy, které lámou srdce fanoušků a dva velkolepé souboje. Emoce jsou zde velmi silné a osudové, aniž by byly vyhrocené. Scéna na Sibiři a "Mission Report, December 16, 1991" je kulervoucí a když jsem ji viděla prvně, úplně mě mrazilo a do očí se mi vehnaly slzy. Tony Stark zde však není jediný, kdo je zlomený. V závěrečné bitce dojde i na Kapitána a Buckyho. Buckyho jediná věta při bitce s Tonym "hit me into the feels." Deep into the character. Captain America: Civil War je epický, možná ne tak moc, jak jsem čekala, ale na celkovém vyznění, osudovosti a "The Breaking of the Fellowship" mu to v ničem neubírá. Vidět americké sexy chlapy v jedné scéně spolu s malým, temperamentním Britem, Martinem Freemanem, to stojí za to:) Takže film by se vlastně mohl jmenovat takto: Captain America: All hearts are broken. Jo, Mycroft Holmes je chytrý chlap. Civil War je vlastně takový Reichenbach Fall Marvelovského univerza. Protože zde si svoje vytrpí jak postavy, tak diváci a fandové, na něž mají osudy hrdinů nemalý dopad. "Do you even remember them?" - "I remember all of them.", "He's my Friend." - "So was I.", "I don't know if I'm worth all this, Steve." () (méně) (více)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Začátek strašný (kamera, akce), pak to naštěstí šlo trochu nahoru. Fanoušek komiksů si užije, dialogy občas trochu prkenné. Svůj účel třetí Kapitán splnil a po zpackaném Ultronovi je to nakonec docela příjemné. Slabší čtyři. Celkové hodnocení: Do prdele s chřestem! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

asi jedna z nejlepších marvelovek, moje oblíbené části captain amerika+ bucky vs tonny a všichni proti buckymu na stanici ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak konečně vím, proč byl hned od počátku pan Pym s Tauriel tak nasraný a proč byl Scott jako Ant-man zajat na dva roky ve svém vlastním domě s náramkem na noze. Pořád jsem nechápala o jakém průseru v Německu to mluví, tak teď už to vím. A zase všechno zavinila něčí pošramocená duše. Avengeři se snaží spasit svět před globálním zničením nějakého zlouna, občas někdo zaplatí životem, ale důležité je, že lidstvo díky nim přežije, né? Stále se najdou mstitelé, kteří kují pikle, aby američtí ochránci našich životů zaplatili za ten bordel při půtkách o planetu svými životy. Hezky se mezi sebou mydlili. Bylo mi jich líto. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

#TeamCap Určitě ty nejlepší Avengers. Dvojice na režisérské sesli dokazuje, že i pásová výroba Walta Disneyho dokáže zplodit smysluplný film pro dospělé publikum, kde příběh má pořádný říz a i jeho hrdinové jsou na konci cesty stále pouhými lidmi, kteří chybují (až na Visiona). Vynikající akční sekvence každých pár minut a dobré rozdělení prostoru pro všechny postavy. Držet se komornějšího pojetí ála Winter Soldier, tak je tam za mě vyšší palba. Na bitvu o Kameny nekonečna se ale díky téhle šarvátce konečně začínám těšit. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočené, skoro stejně dobře jako Zimní voják jen s hromadou parádiček navíc. Dokonale vybalancované postavy, chytrý příběh a padouch, který... vyhraje? Ve finále je Občanská válka asi nejambicióznějším komiksovým filmem, ale to nejdůležitější je, že to ustojí. Nerozpadne se a dokáže se držet kostry původní příběhové linie (v prvním nástřelu se počítalo jen s malou rolí pro Iron Mana, žádnou obrovskou bitvou hrdinů), kterou pak jen obaluje výživným akčním masem. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Konečně odpověď na otázku, jak a s kým vlastně trénují superhrdinové. Tíha světové odpovědnosti padá během kočkování na letišti a drama zůstává opět a jen mezi hlavními hrdiny. Kdo by to byl řekl, že nabušeným záporákům v Marvelovském universu bude konkurovat Herr Müller. ()

Související novinky

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (více)

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Black Widow nabírá starého známého?

Black Widow nabírá starého známého?

18.09.2019

Následující článek obsahuje spoilery k Avengers: Endgame, pokračujte tedy na vlastní nebezpečí. Už příští rok se dočkáme první sólovky pro postavu Black Widow v hlavní roli se Scarlett Johansson. Ve… (více)

Reklama

Reklama