Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Recenze (262)

stration 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že po nepovedené dvojce se Pixar chytil za nos a natočil velice obstojný třetí díl, který sice není úplně dokonalý, ale je to rozhodně návrat k jednoduchosti a tomu, co umí nejlépe. Největší klady jsou jako vždy dokonalá grafika, množství různých odkazů a narážek a emotivní konec, který, i když předvídatelný, se tentokrát povedl. Do dalších dílů bych se ale přesto nějak nehrnul. Uvidíme co dál, Pixar se potřebuje zvednout a vytvořit film jako V hlavě. Trojka Aut byla dobrá, ale do dokonalosti má přece jenom daleko. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Návrat zo stoky hore v plnej paráde. Fakt, toto som nečakal, hlavne po veľmi pod priemernom vol.2, a preto hodnotením šetriť nebudem . Pre všetkých motoristických fanúšikov, vyslovene balzam na dušu:) . Nazdar ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Pixar zapomněl,že natočil Auta 2,jejichž děj ve třetím díle nejpíš úplně ignoruje a přinesl nám recyklát jedničky,který je primárně sázkou na jistotu,která funguje.Technická stránka opět na max,vtípků celkem ubylo (nebo mi to alespoň tak přišlo) a o nějakém zvratu či překvapení nemůže být řeč.Na druhou stranu byly ale třetí Auta velmi příjemně strávených 100 minut.Na pixar je to sice málo,ale vzhledem k filmům které stvořili v posledních letech je to vlastně nadstandard...80% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na pokračování Aut jsem se moc netěšila, i když jsem všude na internetu četla, že se to hodně podobá prvnímu dílu, tak ne. První díl je prostě jedinečný a v tomhle filmu se většina věcí opakuje ze starších dílů, takže nic nového ani originálního. Navíc mě mrzelo, že moje oblíbené postavy nedostali více prostoru, například Burák. Bylo mi jasné, že se to neobejde bez nových postav, ale prostor tam mohli nechat i těm starším. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho nostalgie a příliš málo vtipu. Disneyovská snaha vydojit vše až do ostudy uspěla. Hvězdičky dávám za místy až realistickou CGI, druhá je za pár vtípků. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení téhle série. Dobře se na to dívá, nenudí to, sice nových postav je tam přespříliš a na první díl to nemá ani náhodou (i když je tu z něj hodně postav, některé jsem si jménem nepamatoval ani já a to jsem byl jako děcko na první díl strašně ujetej), nějaké velké překvapení se taky nekoná, ale jak jsem psal úplně na začátku - nenudí to a je to důstojné zakončení. 4* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Po katastrofální dvojce jsem se tohohle pokračování bál, nicméně Pixar opět převládl nad zasraným Disneym a dal nám příběh, na jaký jsme zvyklí. Jedničce se to sice rovnat nemůže, ale pořád jsou v tom dobré emoce, dokonalý vizuál a kvalitní vtipy. K tomu to mělo zajímavý přesah, takže dohromady moc pěkné. 85% ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Nevím jak vás, ale mě tohle pokračování přesvědčilo. Děj je sice z počátku jasně čitelný, odpovídá traileru. Ale konec je úplně někde jinde, v podstatě totální zvrat. Vtip byl v celém filmu pomalu se stejnou kadencí. Já jsem se rozhodně bavil od začátku do konce, nevím jak to dělám, musím zaklepat, ale na animáky mám prostě nějak čuch. Každý, na který se rozhodnu podívat mě baví. Nejen mě. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Blesk McQueen má opět šťávu, kterou malinko vytratil ve druhém díle a to je jen dobře, protože nový díl je neskutečná pecka! Nové Auta mají naprosto všechno, ačkoliv bych řekl, že hrajou víc na dospěláckou notičku, což samozřejmě není na škodu ( co se týče mě teda). Víc závodění, nové postavy, stále sympatický humor a to vše v luxusním pixarovském kabátku, který opět ukazuje, kdo je největší mistr animáků a i samotný minifilmek Lou, byl naprosto perfektní. Jsem rozhodně mega nadšený a doufám, že Bleskovy patálie jsou tímto ukončeny, jelikož by to byla hodně pěkná tečka. Já rozhodnu, kdy skončím se závoděním. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Trochu rutinérské a hodně nostalgické, na úkor hravosti jedničky a akčnosti dvojky. Takové to nenadchne, ale ani neurazí. Což je pochopitelné pro společnosti, kde vítězí chladný kalkul nad ambicemi hledat nové cesty a posouvat se dopředu. U Pixaru jsme ale byli zvyklí, že takovou společností není, tak je někdo možná trochu zklamaný. Jenže na druhou stranu...aby mohl vzniknout nějaký riskantnější počin, je potřeba mít i projekty, kde to bude na jistotu. A takovým projektem Auta 3 jsou. Myslím, že tímto dílem to skončí a Blesk se objeví maximálně v nějaké týmovce, kde bude Prášek z Letadel, rakeťák Buzz a Baymax z Velké šestky. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu Aut jsem byl nadšenej, ale pokračování mi dojem zkazilo. Jsem rád, že třetí díl se vrací zpátky na závodní dráhu a vlastně připravil klasický a nevyhnutelný sportovní příběh o stárnoucí hvězdě, která musí předat žezlo mladším. Podle mě fajnové rozloučení a uzavření příběhu Aut. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Moc hezky řečeno, DaViD´82. Vizuálně, když není vidět očička a používají se celky, nedokážu rozeznat realitu od CG. Tak moc dobré je to. Krajiny, pobřeží a vůbec celá sekvence s kamionem - to se nechce věřit, že to není opravdové. Ale jinak nic extra. Pořád čekám na něco víc. 3,5* ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Po druhém dílu vynikající návrat k prvnímu dílu. Vše šlape jak má a oproti přehnaně akční dvojce jsou opět Auta zpět v nejlepší podobě. ()

bk81 

všechny recenze uživatele

Na skvelou jednicku to nema, ale tak spatne jako dvojka to neni. Po slabsim zacatku postupne zlepsovani. 3,5 * ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování podle mě nebylo třeba a myslel jsem si že to této sérii jen uškodí, ale nakonec toto pokračování mile překvapilo. Mělo dobrý a poučný příběh jak pro malé i velké a na animace je radost pohledět. Ale doufám že se dalšího dílu nedočkáme. ( 21.10.17/PC ) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne lepší diel ako bola pomerne nevydarená dvojka. Je tu mierne znížený, no i tak krásny a luxusný rozpočet, ktorý bolo určite vidno. Vizuálne veľmi vydarené. 3D síce o niečo slabšie, ale aj tak je na čo pozerať. Dejovo pomerne fajn. Decká budú mať radosť, no vážnejšie reči v niektorých scénach len ťažko strávia. K lepšiemu hodnoteniu mi niečo predsa chýba, takže ostávam pri priemernom hodnotení. 65% ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl slušnej návrat do dětství. Podobně jako na Toys Story, Incredibles nebo Finding Nemo, tak i na Cars jsem vyrůstal jako i spousta dalších lidí a 3 díl jsem si o5 náramně užil. Jsem rád, že se řešil odkaz něho oblíbence Doca Hudsona a celkově toto vyvrcholení trilogie bylo moc fajn. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Překvapivě obstojný počin od Pixaru, který svým koncem šokuje diváky starší dvanácti let. O tom, že Blesk Mek Kvín je z formy není pochyb. Proto je mu najata sexy lektorka v podobě Porsche Panamericana, které v BLESKOVI probudí chtíč po německých autech. Výsledkem je samozřejmě triumfální vítězství doplněné koitem Američana a Němky. 77% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Na první díl Aut to nemá, ale dvojku tento díl předčí. Ukazuje, že technologie jde stále dopředu a že McQueen jako třeba Usain Bolt musí uznat, že přišel čas předat štafetu mladším. Vizuálně je to pastva pro oči a ze začátku to má skvělé tempo. Poté to na chvíli poleví, ale závěr je opět skvělý. Že to jsou Auta, na kterých jsem vyrůstal tak je mi líto jim nedat 5*..Zaslouží si to. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Auta se vrátila k původnímu skromnému stylu a je to fajn. Příběh je jednoduchý a jen v závěru skrývá trochu originality, ale všechno to bohatě stačí. Humoru je možná o trochu méně. Hlavně na úkor nostalgie, ale to holt k sériím patří. Děti si určitě mají co odnést a rodiče se také jistě nudit nebudou. ()

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama