Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben, hodný dospívající syn krále Adama a královny Belle v současném Auradonu, nabídne druhou šanci potížistickým potomkům Disneyho klasických zloduchů - Cruelly de Vil (Carlos), Zlobě (Mal), Evil Queen (Evvie) a Jafara (Jay). Disneyho Následníci jsou moderní akční komedií, ve které budou mít diváci možnost poznat potomky Disneyhokultovních postav, zejména zlých padouchů. Všichni padouši byli vyhoštěni na vzdálený Ostrov Ztracených. Dospívající děti Zloby, Zlé královny, Jafaraa Cruellyde Vil mají povoleno chodit v království do školy. Půjdou děti padouchů ve stopách svých zkažených rodičů? (Disney Channel)

(více)

Recenze (30)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Otrávené jablko nepadá daleko od stromu." ■ Béčková produkce a herectví, místy naivní, písničky to spíš srážejí, ale současně sympatické vtípky a celkově to vyznívá překvapivě koukatelně. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vsetky hudobne a hlavne tanecne cisla mi pripomenuli scenky na maturitnych plesoch, detske az za usami. Holubica je superpekna, inak je vsetko ale lacne. Na TV film s jasnou cielovkou asi ok, ja som aspon dopozerala. :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková hezká blbina od Disneyho, která má docela příjemné postavy, což mě až překvapilo, celkem moderní písně, což mě hned na začátku překvapilo dokonce ještě víc, no a ke všemu tomu sledujete příběh, který by se mohl tvářit na první pohled jako ujetý, ale přitom je hlavně hezký. Není to až tak originální, ale sem tam se s pohádkami hraje opravdu hezky. A do toho ještě moje oblíbená Kristin Chenoweth. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Co očekávat od pohádky na Disney Channel? Pokud máte rádi pohádky a nevadí vám trochu naivity, bude se vám Descendants líbit. Mně přišla hodně fajn Dave Cameron v hlavní roli a líbilo se mi i pár písniček. A rád jsem zas viděl Kristin Chenoweth a Kathy Najimy. Za mě fajn nenáročná zábava. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem prvních dvacet minut a byl jsem mrtvej! Jak takovýhle škvár může někdo vymyslet a pak ještě ke všemu natočit?! Hrůza! Chce se mě blejt velebnosti! :-D 0% ()

carly 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi zaujímavý nápad a aj spracovanie je viac-menej príjemné. Herecké obsadenie je na tom jednoznačne najlepšie. Nepotrebovalo to hudobné čísla. na druhej strane by sme prišli o Kennyho choreografie. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Popravdě, na tenhle film jsem se těšil a tak skvělý materiál se pokazil. Mělo to potenciál, ale ten někde zmizel. Doufám že někdo nahraje takovou to pohádku znova a lépe. ( 26.9.15/PC ) ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Myšlenka potomků slavných pohádkových párů je fakt super. V mých dvanácti letech bych z toho byla pravděpodobně unešená. I když možná i tehdy by tam na mě bylo toho zpívání a tancování ještě málo. Když už se tvůrci vydali tímhle směrem, mohli malinko ještě přidat. Postavy jsou sice sympatické, ale i když mají působit jako záporáci, stejně z nich cítíte ten cukřík. Ale co čekat od Disneyho, že jo. ()

Bedy 

všechny recenze uživatele

Musíte brát v potaz, že je to film od Disney Channel, který jako většina filmů je určený pro děti. Takže já nemůžu hodnotit jinak něž 5*. Super nápad, hezký příběh a super písničky. Nejlepší píseň je samozřejmě: "Rotten to the Core" a ještě byla super i "If only" ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Přeslazená limonáda od Disney produkce, okořeněná šíleným scénářem a postavami. Hodně pubertálně dětinská variace ala Pohádková země hledá superstar. Kromě pár vtípků vyplývajících z hlavní zápletky, která jediná má trochu nápad, jen toporné herectví a pro mně nezajímavé písničky. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Já, jakožto Disney maniak, jsem tohle jednoduše musel vidět a už od prvního traileru jsem vyhlížel, kdy už to bude :D Těšil jsem se na naivní poctu Disney, a tu jsem taky dostal. Takže jsem poměrně nadšen. Ano, jsou tam nelogičnosti (proč je Jafarův syn charakterizovaný jako zloděj, když Jafar nikdy zloděj nebyl. Neměl by to být tedy syn Aladina a Jasmine?), špatní herci (Booboo Stewart je levná kopie Taylora Lautnera), špatné CGI (drak na konci vypadá jak z Dračího doupěte) a kostýmy, které vypadají jak za 130 Kč od Vietnamců. Ale, ve všem se snažím něco něco pozitivního. Propracované narážky na staré kousky od Disneyho, úžasná Kristin Chenoweth a velmi sympatická Dove Cameron (která se snad jednou odpoutá od Disney Channelu) a některé kostýmy (Mal, Carlos, Evie) jsou moc hezké. Taky tu jde hodně o písničky. Ze šesti hlavních písniček je jenom jedna opravdu hrozná. A to já považuj za úspěch ;-) Ostatní jsou více-či-méně chytlavé a dobře vygradované. Ano, je to provařený pop, ale i na ten občas dostane každý chuť. Zážitek trochu kazí hrozný lip-synching Dove Cameron. Ten je přes čáru a nedá se ho nevšimnout. Ještě horší je český dabing. Po 7 minutách jsem to vzdal a přepnul jsem na angličtinu, protože, když jsem uviděl Kristen, tak jsem tušil průšvih. Proč se vůbec snaží? Kristen je stejná jako Sofie Vergara. Prostě se nedá nadabovat tak, aby jste měli stejný zážitek. Tady bych to asi ukončil. Jestli budete mít někdy chuť na naivní pohádku, máte rádi Disney a nevadí vám absence titulků v původním znění, můžu vám to doporučit ;-) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Být mi 10 až 14 let jsem nadšená, být mi kolem 18 budu zvracet. Takto v mých .....hodně (shlédnuto s dcerou které je 9let a nadšená byla více méně pouze ze svého favorita Camerona Boyce) tak musím říci: "Bože!" Proč tak perfektní nápad musí Disney zmařit tak nehorázným způsobem? Písničky, jsou sladké, ale dobrá. Cukroví hoši a něžná dívčí poupátka budiž, ale proč sakra alespoň jednou nemůže být zápletka méně klišé a proč potenciál jednotlivých postav nedostal šanci se trochu rozvinout. Vždyť to mohl být velmi dobrý fantasy pohádkový příběh, kdyby dostal šanci. takto až na Zlobu úplně mimo. S přihlédnutím k zajímavé myšlence a k názoru dcery, že Cameron je prostě boží, dávám dvě hvězdy. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jestli je vám 14 let, máte rádi Disney a pěkné písničky + pohádky, tak budete tento film milovat. Já miluji seriál Once upon a time, kde se objevili Jafar, Maleficent, Zlá královna i Cruella, takže mi přišlo tak nějak logické, že se na tento film musím podívat. Holt zvědavost. Je mi to v mých 24letech trošku trapné, ale mně se to líbilo :D Pěkná nenáročná pohádka, navíc ty písničky docela ušly. Já vím, vím, kaji se! Ale fakt se to dalo. Navíc, viděla jsem všechny tři díly Muzikálu ze střední, takže už přežiju všechno a všechno je vedle toho mnohem lepší! ()

Automaniak 

všechny recenze uživatele

Pohádka od Disneyho mě velice překvapila. Jen mě nejvíce vadilo jak tam zpívali, bez toho by to bylo určitě mnohem lepší. Příjemné postavy, zejména Dove Cameron, která je celkem sympatická. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

taková blbůstka ... na začátku i zaujme, ale postupně začne docela nudit a u amerického závěru už se dá koukat jen na tu Dove (za kterou dávám hvězdu navíc) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Šlo to udělat o dost líp, ale je to tv film , tak ok. Ovšem nechápu, kde Disney bere tak ošklivé herce, on je snad vyrábí. Jak může bejt např Zlá královna tak hnusná, když zrcadlo vždycky říkalo, že je druhá nejkrásnější? :D. Občas trochu přehnaný tím, jak se to snaží přiblížit třináctiletým současné doby ve vychytávkách, ale jinak se to dá celkem zkouknout. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Typická pohádka na Disney Channel. Co chválím je nápad - potomci pohádkových padouchů ve škole s potomky pohádkových hrdinů. Celkově mě film bavil, hudební a taneční scény taky fajn, 3* zaslouženě. ()

Axela 

všechny recenze uživatele

Toto sa naozaj oplatí pustiť si, hlavne keď neviete, čo od toho čakať. Pesnička Rotten to the core ma hneď chytila za moje čierne srdiečko a správne ma naladila. Trochu ma sklamal koniec, keď všetci chceli byť dobrými... Ale tak je to Disney, čo iné čakať, že? Herecké výkony tiež dosť tragické, ale dokázala som sa cez ne preniesť, takže som si užila celkom zaujímavý a povedala by som, že aj trochu originálny film. PS: Áno je to shit, ale niekedy si človek aj také musí užiť. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Príbeh jasne ukazujúci, že deti nemusia vždy kráčať v stopách svojich rodičov. Páčil sa mi vzhľad postáv a samozrejme aj zápletka. Hoci časť na konci, kde Ben vysvetľuje Mal, čo a ako je podľa zbytočná a vôbec sa do deja nehodí. ()

Reklama

Reklama