Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben, hodný dospívající syn krále Adama a královny Belle v současném Auradonu, nabídne druhou šanci potížistickým potomkům Disneyho klasických zloduchů - Cruelly de Vil (Carlos), Zlobě (Mal), Evil Queen (Evvie) a Jafara (Jay). Disneyho Následníci jsou moderní akční komedií, ve které budou mít diváci možnost poznat potomky Disneyhokultovních postav, zejména zlých padouchů. Všichni padouši byli vyhoštěni na vzdálený Ostrov Ztracených. Dospívající děti Zloby, Zlé královny, Jafaraa Cruellyde Vil mají povoleno chodit v království do školy. Půjdou děti padouchů ve stopách svých zkažených rodičů? (Disney Channel)

(více)

Recenze (30)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Myšlenka potomků slavných pohádkových párů je fakt super. V mých dvanácti letech bych z toho byla pravděpodobně unešená. I když možná i tehdy by tam na mě bylo toho zpívání a tancování ještě málo. Když už se tvůrci vydali tímhle směrem, mohli malinko ještě přidat. Postavy jsou sice sympatické, ale i když mají působit jako záporáci, stejně z nich cítíte ten cukřík. Ale co čekat od Disneyho, že jo. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Hele nebudeme si nic nelhávat, je to děsná blbost od Disneyho takže nečekejte fylozofické přesahy nebo životní moudra ( ne v takovém formátu aby se to bralo vážně ) Stejně tak nečekejte že to bude bavit takové ty větší lidi, kterým se říká dospělí. Je to pro věkovou skupinu do 15 let a přesně do té skupiny patří i jedna malá holka kterou to očividně bavilo, takže to vlastně až taková blbost není ( když se vám nelíbí horrory nebudete na ně čumět, stejně jako nebude normální dospělej čumět na My little ponny ) Soukromá poznámka : ta mladá žába ( Dove Cameron ) která hrála dceru Zloby, byla kouzelná a mě snad po druhé v životě zamrzelo že mi není kolevá 16 let, protože si dokážu představit že bych se do ní hned zamiloval :) V optimistickém rozpoložení podléhám dětskému vkusu a dávám 3 slušné hvězdy. PS : oni vlastně ani nebyli tak zlí, jak se nám distributor v popisku snaží namluvit ()

Reklama

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Strašne slabý pokus! Na svoju filmovú stopáž to nemá vôbec čo ponúknuť, a tým pádom toto dielo príšerne nudí keďže je tu množstvo hluchých scénok či dialógov. Celkovo tento príbeh je veľmi slabý- jedine čo ma tu zaujalo bol záverečný ohňostroj a to je príšerne málo! HOD:21%.PS: Veľká škoda času ! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková hezká blbina od Disneyho, která má docela příjemné postavy, což mě až překvapilo, celkem moderní písně, což mě hned na začátku překvapilo dokonce ještě víc, no a ke všemu tomu sledujete příběh, který by se mohl tvářit na první pohled jako ujetý, ale přitom je hlavně hezký. Není to až tak originální, ale sem tam se s pohádkami hraje opravdu hezky. A do toho ještě moje oblíbená Kristin Chenoweth. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Být mi 10 až 14 let jsem nadšená, být mi kolem 18 budu zvracet. Takto v mých .....hodně (shlédnuto s dcerou které je 9let a nadšená byla více méně pouze ze svého favorita Camerona Boyce) tak musím říci: "Bože!" Proč tak perfektní nápad musí Disney zmařit tak nehorázným způsobem? Písničky, jsou sladké, ale dobrá. Cukroví hoši a něžná dívčí poupátka budiž, ale proč sakra alespoň jednou nemůže být zápletka méně klišé a proč potenciál jednotlivých postav nedostal šanci se trochu rozvinout. Vždyť to mohl být velmi dobrý fantasy pohádkový příběh, kdyby dostal šanci. takto až na Zlobu úplně mimo. S přihlédnutím k zajímavé myšlence a k názoru dcery, že Cameron je prostě boží, dávám dvě hvězdy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (6)

  • Během natáčení Následníků, byla natáčená i druhá série seriálu Liv a Maddie, a proto měla Dove Cameron zakázáno si obarvit vlasy, proto nosila fialovou paruku, stejně jako její kolegyně Sofia Carson modrou. (natali.sek)

Reklama

Reklama