Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Recenze uživatele Tomate k tomuto seriálu (1)

iZombie (2015) 

Zaujímavý seriál so zaujímavým nápadom a zaujímavými postavami. Po trošku obyčajnom pilote prichádza tak trošku iná kriminálka, keď zombie pomáha vyšetrovať vraždy. Každá vražda a každá osobnosť ktorú si práve privlastní nejak súvisí s problémami hlavnej protagonistky. V takmer každej epizóda máme nejaký menší posun v hlavnom príbehu. Posledné 2 epizódy 1. série boli veľká bomba a utvrdili ma že si zaslúži čisté 4* ()

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama