Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer 2
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (6)

iZombie (2015) 

Je to vtipný, skvěle napsaný i zahraný. Klasická kriminálka. Vražda, detektiv, vyšetřování, jenže ve spojení s hororem a komedií to na papíře sice funguje šíleně, ale ve skutečnosti je to brilantní. iZombie se stal jedním z mých nejoblíbenějších seriálů. Od postav, jednotlivých příběhů až na hlavní dějovou linku se ani jednou nestalo, že by mě seriál začal nudit. Casting se trefil na jedničku a i když chápu, že bude někdo prskat, jak se tady znásilnilo téma "zombie" do teen kabátu, mě tahle parta bavila od začátku až do skoro apokalyptického konce. Liv, Ravi, Payton, Majore a Clive, díky za těch 5 sezón, byli jste skvělým relaxem a zábavou! ()

Season 1 (2015) (S01) 

Chvilku mi trvalo, než jsem si s touhle ulítlotinou potykal, ale o větší přátelství mezi námi během prvních třinácti dílů vzniklo. Epizodní příběhy mě sice moc nebaví, proto u mě boduje hlavně skvělej závěr, ale je to prostě tak neortodoxní, nový, neokoukaný, že jsem si iZombie zamiloval téměř okamžitě. ()

Season 2 (2015) (S02) 

Stále velká paráda. Po první řadě bylo potřeba trochu změnit pravidla hry, aby nedošlo k recyklaci a povedlo se to do puntíku. Poslední díly byly parádní a to, že si hned jdu pustit trojku mluví za vše. ()

Season 3 (2017) (S03) 

Stále parádní, stále nové, stále vtipné, stále správně hororové. Příkladem může být to, že se mnou začala seriál sledovat i přítelkyně, která sice má ráda komedie, ale absolutně nesnáší cokoliv hororového nebo sci-fi. Série má dostatek zvratů, úmrtí postav a humoru. ()

Season 4 (2018) (S04) 

Nepamatuju si seriál, který by si svou kvalitu držel tak dlouho a nezakopl by ani jednou. U iZombie se mi zatím ani v jeden moment nestalo, že bych se nudil. Čtyřka zase změnila pravidla, přidala pár hlavních postav a i když mi děj kolem náboženství moc nešmakoval, utekla mi čtyřka parádně. Skvělý postavy, humor, dojáky. Tohle prostě můžu a iZombie se pomalu stává jedním z mých nejoblíbenějších seriálů. Snad to závěr nepodělá! ()

Season 5 (2019) (S05) 

A dojeli jsme do cíle! A nutno říct, že zase ve vší parádě. iZombie mě prostě skvěle bavil od začátku do konce. Sedl mi humor, sedl mi horor, sedla mi romantika a i když bych si představoval závěr poněkud nostalgičtější a víc na city, je to koneckonců iZombie a tenhle seriál vždycky dokázal překvapit. ()

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama