Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Mr. Pikles je border kolie šestiletého Tommyho Goodmana. Jsou to nejlepší kamarádi a zažívají spolu ty nejběžnější příběhy. Jenže Tommyho čtyřnohý přítel má svou tajemnou identitu. Identitu, která nenávidí a pohrdá vším a všemi. Vraždí, mrzačí a loví nevinné oběti. 
Tento dost nekorektní seriál přináší známá značka kreslených sérií pro dospělé Adult Swim. (geklon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Myslím, že výraz "úchylná k***tina" ja ten, ktorý hľadám. To je animovaný svet hnusných figúrok, kde sa váľajú črevá na každom rohu, paktuje sa so Satanom a rozkošný psík za kontajnerom skalpuje štetku, aby si nasadil jej nohy, zatancoval pri tyči, zarobil chechtáky na pornočasáky, pri ktorých si vyhoní na posteli starého otca. Nech je to akokoľvek praštené, nemá to jediné hluché miesto. Slová sú zbytočné, to musíte vidieť! https://www.youtube.com/watch?v=hAwhSA3Btvw ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podle pilotu jsou to Happy Tree Friends s vizuální podobou křížence Simpsonových s Griffinovými. A autoři jsou banda zvrácených, nikoho a nic nerespektujících hovad, ve srovnání s jejichž produkcí jsou zlaté časy Kompostu návštěvou nedělní školy. Anebo jsou to vizionáři posouvající hranice televizní zábavy... Jestli je to tak, pak s tím nechci mít nic společného, protože i když mě pobavily úvodní titulky s roztomilým hafíkem, podbarvené deathmetalovým chropotem (nakonec proč by nemohl "bordelkólii" posednout ďábel, že...), a uchechtl jsem se ještě pár dalším věcem, asi už jsem moc starý a morálně usedlý. Pro mě už je to přes čáru, takže další setkání s tímhle blázincem už v plánu nemám. Ačkoliv až bude Brooke Shieldsová v nějaké noční show vysvětlovat jak se k tomuhle nachomýtla a jakou kariérní výzvu to pro ni představuje, rád si to poslechnu, protože tohle není uprdnutí se při natáčení Modré Laguny:) Je to zrůdnost, ale podle všeho dost promyšlená. Ale jestli to někdy někdo pustí mým dětem dříve než v patnácti, skalpuju ho, uříznu mu klacky a zbytek narazím na gogotyč doprostřed hořícího pentagramu. Určitě mu to taky přijde zábavné;) 70% ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

"Mr. Pickles" není žádný opovrženíhodný výplod chorých mozků, ale naopak záslužný výtvor, jehož cílem nění nic jiného, než navrátit svět do rovnováhy. Představuje totiž důsledný temný jing proti oslepujícímu jangu televizní klasiky "Lassie". Její esenciální kýčovitost, lobotomizační jalovost a propagandistickou pozitivnost kontruje satanistický "Pan Nakládačka" monstrózními zvrhlostmi, úchyláckým humorem a zlomyslně thymolinovým úsměvem. Při tom se ale vyprávění drží stylu svého předobrazu, včetně křečovitě udržované konformní fasády i neotřesitelné naivity postav, až lze říci, že překlenuje zdánlivou propast mezi ideologickou virtuální realitou Ameriky padesátých let a sitcomovým nadreálnem současné tuctové seriálové produkce. Právě tato stylová nadstavba a její kombinace s gejzírem bizarně zvrácených nápadů i extrémní brutality, představují nejen hlavní atrakci seriálu, ale také tvůrčí koncept, který "Mr. Pickles" odlišuje od jiných hitů stanice Adult Swim. Vlastně lze říci, že seriál představuje průsečík dominantních tendencí Adult Swimu, když spojuje poučenou sofistikovanou reflexi a metažánrové zneklidnění ala "Rick and Morty" s důmyslnou žánrovou travestií (od "Minoryteamu" po "Assy McGee") i bujarými výrony kreativně zřetězených primárních atrakcí ve stylu "Superjail!" Moc šikovný pejsánek. ()

muti 

všechny recenze uživatele

fakt mam problemy stotoznit sa s tymto serialom, su tam hnusne a skarede postavy (zeby zamer?), niet na koho pozerat, okrem psika posadnuteho diablom. akoze, dobry napad, ale to prevedenie, nie dakujem. filmy alebo serialy ktore sa len chcu tvarit nechutne nemusim. ak by boli postavicky trosku krajsie tak by som si pozrel viac casti. a toto je akoze komedia? ani nahodou ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Chvalabohu to má len jednu epizódu, vďaka ktorej si to môže živiť svoju kultovosť a jedinečnosť. Keby ich totiž vzniklo viac, tak by sa ten zvrhlý pes z pekla opozeral sakra rýchlo, nakoľko všetok humor pramení len z toho, že nikto by od takého roztomilého hafana nečakal také sadistické uchylárny. Zvyšku totiž zúfalo chýba vtip a animácia je snáď najhnusnejšia akú som videl. 6+/10 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Když Mr. Pickles mluví démonickým hlasem, tak ve skutečnosti mluví lehce upraveným hlasem a pozpátku. Říká například: "To je hezké počasí, jak se máte." apod. (Harroc)

Reklama

Reklama