Reklama

Reklama

Úžasňákovi 2

  • USA Incredibles 2 (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní. (Falcon)

(více)

Diskuze

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

DANTE.

DANTE. (hodnocení, recenze)

Tak snad se pokračování povede, po 13 letech čekání a doufám že tam bude i Edna módní.

na příspěvěk reagoval Fyffy2000

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Inirdin

Tak ono je to logické vyustenie situácia. Bolo by divné, keby to tam nebolo alebo aby sa Jack Jack zas zastavil. To, že by to mali ždímať po celú stopáž by sa mi nepáčlo ale rozumne na to nadviazať inak ani nepôjde. 

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Nevka

A nenapadlo tě že to fungovalo právě proto že to víc rozvinuty nebylo? Jsem zvědavej na co budou navazovat, když ten film byl vyloženě one and done. Děsí mě že tohle pokračování bude následovat trendy dnešních animáků a teaser to jen potvrzuje.

na příspěvěk reagoval Odurko

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Inirdin

Tak v jedničce to bylo dítě, které se neprojevovalo. Schopnosti použil až na samém konci filmu. Mám dojem, že na to přímo navážou :)

na příspěvěk reagoval Inirdin

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Nevka

A taky kolikrát v jedničce něco dělal? Už v "Jack-Jack útočí" ten vtip se super miminem ztratil veškerou energii. Těším se až to tady budou ždímat po celou stopáž filmu. 

na příspěvěk reagoval Nevka, Donobonolono

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Nevka

jako nebyla špatná, řek bych, že byla i dobrá. Ale s postupem věku začínám být silně alergický na animáky obecně, to přeafektované vyjadřování, animaci, vystupování, pohyby....prostě tak nějak obecně animáky. A Pixar mě v tom sere asi nejvíc. A tím laserovým miminem tomu jen tak zasadil poslední úder.

na příspěvěk reagoval Nevka

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Asi nejdebilnější teaser. Ať už jde pixar do prdele is magickým nemluvnětem.

na příspěvěk reagoval Nevka

Uživatel Donobonolono smazal svůj příspěvek.

Uživatel Donobonolono smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Nevka

Podkopávač!!! Joooo!!! Vyhlašuji válku všehomíru a štěstí! Na toho marně čekám (když nepočítám hru),už,no všichni dobře víme,jak dlouho. Nějak nevěřím,že by to nebylo tak supr,jak 1. Ale,je třeba být opatrný.

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Mravenčí Ant-Man má obří otvírák

Mravenčí Ant-Man má obří otvírák

09.07.2018

Nenápadná síla Marvelu spočívá v jeho dovednosti udělat ze svých sequelů ještě daleko úspěšnější filmy, než jak tomu bylo v případně prvních dílů. Tato pozoruhodná vlastnost se teď opět projevila na… (více)

Reklama

Reklama