Reklama

Reklama

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Do malého mestečka sa prisťahuje firma VinuVille, ktorá začne predávať zaujímavú drogu. Tá má na ľudské telo fatálne následky. Režisér sa viditeľne pokúsil natočiť čo najuletenejší a najbláznivejší horor, a treba uznať, že mu to výborne vyšlo. Prepískol to len výberom poniektorých postáv, ktoré mi najmä v prvej polovici dosť liezli na nervy. Aj napriek slabšiemu deju sa jedná o nezabudnuteľný kúsok, už len pre všetky tie možné aj nemožné spôsoby, akými sa dá človek do písmena rozliať. Chválim... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vraždící placenta! Takový milý rozteklý trash... Testování nových vitaminových preparátů má katastrofální následky. Jejich uživatelé propadají rozličným mutacím a v závěru se většinou roztečou. Snímek nemá žádnou pevnou dějovou linii, skládá se spíše z drobných střípků epizod, které drží pohromadě jen nápad s preparátem. Je nadmíru jasné, že tvůrcům šlo především o efekty, které jsou vskutku povedené. Připomenou nejen Tromu, ale rozličné bizarní i amatérské snímky včetně třeba i zde zmiňované Špíny z ulice (1987). Kladem je, že se ještě nekonají laciné počítačové efekty, a tak vše bublá, kvasí a teče natvrdo. V několika scénách si člověk připomene Carpenterovu Věc či Scottova Vetřelce, na příklad v momentě, kdy na těhotnou ženu přijdou první bolesti, které vedou k jednomu velkolepému bum. Hravé, naivní, lechtivé, tekuté. A jestli ty držky namaskovali nebo je někde naverbovali, čert ví.... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová amatérská záležitost u který můžete dát mozku voraz. Popravdě jsem ale čekal víc zábavy, slizu a všeho toho hnusu na úkor té zbytečné a nudné vaty. I tak ale musím ocenit starou dobrou maskérskou práci. Škoda jen, že tam toho všeho tady nebylo víc. Slabší 3hvězdy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Z nějakého důvodu jsem čekal něco jako pecku Street trash ale bohužel se mi to nedostalo ani z půlky, navíc prostředí kde se natáčelo Austrálie mi slibovalo něco nového, ale tentokrát to byl velkej přešlap. Nechutnosti a sliz je tu dostatečně ale bohužel se tu vyskytuje i hodně moc keců které dost nudí, takže jsem párkrát klimbnul. Ale film po trashové stránce není špatnej jen prostě strašně nudnej. Za zmínku stojí scéna s porodem která byla parádní a za kterou dávám výsledný hodnocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma len gore, je smutné že to píšem, ale je to tak. Snímok nemá viacmenej žiadny dej a končí rovnako useknute, ako začíná. Množstvo akýchsi dejových línii vytvára jeden veľký a nudný bordel. Ako ale píšem, trikový majstri sa ale vybláznili. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Australané ukazují, že jsou prostě ve svých filmech schopni zajít o něco dál než Američané. Tohle je film, který by klidně mohl patřit k americkým hororovým béčkům, ale díky tomu, že je to australský film, jsou zde scény, které zacházejí dál, takové, které v americkém filmu neuvidíte, protože už je to trochu moc. V tomhle směru se mi snímek zamlouval, jinak je to místy ale strašná slátanina. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Akoze vitaminy v tomto filme robia riadne divy na ludoch. Scenar filmu bol take psycho a nebol moc kvalitny. Jedine co stoji za pozornost boli rozne destrukcie obeti od zelenkavych tabletiek. Kazda obet mala svoju specificku samodestrukciu a ani jedna sa neopakovala. Vsetky boli original sami o sebe:) Aspon, ze vo filme ukazali troska blizsie nicenie tela a nebolo to len ukazane takou nijakou kamerou, ktora by to len naznacovala ze sa nieco take deje na obrazovke. Ale to je asi tak vsetko co sa tyka zaujimavosti na filme. Pre mna je to jednoznacne slaby horor, bez stipky fantazie, ako ho okorenit spravnou davkou uspesnej sledovanosti. Vo filme sa nesetrilo zelenou farbou a urcite by Greenpeace mali radost:) Zaverecny song bol smiesny a znel tak troska crazy a daval poctu nazvu tomuto slabulinkemu odvaru hororu, ktory rychlo vysumi a nic po nom nezostane, ked si ho pozriete po prvykrat. A verim tomu, ze druhyraz by som o neho ani nezakopol. Odteraz sa budem vyhybat tabletkam, ktore maju zelenu farbu..he he ()

Reklama

Reklama