Reklama

Reklama

Zvonilka a tvor Netvor

  • USA Legend of the NeverBeast (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (67)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Zvonilka a jej séria animovaných dobrodružstiev ma vždy bavili kvôli animáciám, veľmi milým postavičkám a tiež niektorým dejovým líniám. Táto ma ale veľmi nebrala a príbeh s Tvorom Netvorom mi prišiel až zbytočne prekombinovaný. Možno na deti farebná búrka zaberie, ale na mňa teda nie. Jeden z tých priemernejších dielov série. 50 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu z vílskej série cítiť ešte trochu viac to, že je určený pre dievčatá. Občas koketuje až s feminizmom. Víly-strážkyne zachraňujú nielen zviera a víly, ale dokonca aj vílovcov. Prekvapujúce, dokonca nerozumné je aj to, že hoci v názve je Cililing, aspoň teda tom slovenskom, tak príbeh ide úplne mimo nej a do popredia vysúva inú vílu. Inak ide o typického zástupcu disneyovských animákov s krásnou 3D animáciou, troškou humoru a fantazijného sveta. Škoda, že záver až príliš tlačí na pílu čo sa týka citov a hoci sa mi príbeh väčšinou páčil, vcelku pôsobil viac na efekt. Preto iba za 3, ale veľmi silné. ()

Reklama

Majrek 

všechny recenze uživatele

Správný název by měl asi spíše znít "Fauna a Tvor Netvor", protože právě tato víla zde hraje prim. A co vznikne zkřížením tygra, yorkshirského teriéra a pásovce, za účasti špetky radioaktivního odpadu? No přece Tvor Netvor! Ale jo, dětem se to líbilo a dokonce snad i na chvíli uvěřily, že by ten roztomilý chlupáč mohl být někomu nebezpečný... ()

robfi odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, a je to tady. Vystajlovaná army vílích hňupů si to jde rozdat s vesmírnými šmejdy. Jediné, co mi tam chybělo, byly hořící vlajky USA a pořádná aliení invaze. A závěr mi fakt vyrazil dech. Bože, kde jsou ty doby, kdy Zvonilku dělali chlápci od Pixaru a býval to poetický příběh plný krásy, zábavy a inteligentního humoru, příběh směřoval odněkud někam a na konci si člověk řekl, že se na to klidně koukne někdy podruhé nebo potřetí. Tohle je ten nejubožejší díl Zvonilky a to jsem si myslel, že už nic horšího než Zvonilka a Piráti vzniknout ani nemůže. Jestli na to hodláte jít do kina, nedejbože s vlastníma dětma, tak si to raději stáhněte předem z torrentu, protože je to nejčistší hrůza a utrpení a na takové "dětské" filmy by se měl dávat ban. Bez nápadu, bez pointy, bez příběhu, bez dobra a zla, bez propracovaných postav, bez toho, aby se někomu mohlo fandit. Spíše než pohádku mi to připomínalo náborový materiál pro hmyzáckou armádu anebo nějaký nepovedený studentský pokus o kreslený film. ZA MĚ HNUS! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako obětavý otec jedné malé skalní Zvonilka fans jsem se nejnovějšího dobrodružství z Hvězdné roklinky zúčastnil v sále hradeckého CineStaru.........nejde však o to, že po třicítce navštěvuji animované pohádky o vílách, ale o to, jaké hrůzy na mne s první minutou zaútočily. Takže startujeme, cola, nachos, popcorn, gumové bonbony, víly, myšky, ptáčci, kytičky.....proroctví, apokalypsa, netvor - mimochodem, už samotný fakt, že se v názvu snímku objevuje slovo "netvor" je na pováženou, ale to je možná to nejmenší zlo. Krvežíznivý hon na titulního hrdinu (slovy vílí skautky: "udělám svou práci") ukončený pro dětské publikum opravdu vydařeným "happy endem" z kterého vyplívá, že všichni jednou umřeme.........ne, nestačilo se s na hibernaci se chystajícím tvorem rozloučit slovy: "uvidíme se až zase bude potřeba tvé pomoci"....prostě to tam napálíme, ať mají mít děcka z čeho noční můry). Malou (3 roky) jsme celou dobu museli držet v náručí s tím, že všechno dobře dopadne.....a to si nedovedu představit starší dítě, které si umí dat dohromady dvě a dvě - to se musí v noci počurávat ještě na střední. Slovy mé ženy, která má díky mateřské dovolené kreslené pohádky celkem najeté: "nejhorší Zvonilka" a já dodávám: "nevhodné pro kojící ženy, trpící srdečními chorobami a děti všech věkových kategorií". ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hvězdná roklinka a vílí domy jsou inspirovány tureckou Cappadocií. (Terva)

Reklama

Reklama