Reklama

Reklama

Když během prohlídky tajné podzemní věznice dojde k výpadku proudu, agenti Toria Boon (Cortney Palm) a Jae Novak (Cody Longo) skončí v ohrožení života ze strany armády uprchlých trestanců. Jedinou nadějí na cestu ven je sestup do nejnižšího patra, přezdívaného Peklo, jež obývá tzv. Pět ďáblů – nejhorších zabijáků, potenciálně vládnoucích nadpřirozenými schopnostmi. Pouze oni jim teď ale mohou pomoci přežít. (Raziel_cz)

(více)

Recenze (23)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dvaja agenti sú poslaní do tajnej väznice s názvom Death House. Oboznámia sa so všetkými výdobytkami modernej techniky, ktoré sú na mieste používané k vykonávaniu experimentov. Tieto technológie ale prestanú pracovať, keď príde k neočakávanému výpadku prúdu, a z väznice plnej najhorších kriminálnikov, ktorí kedy kráčali po povrchu Zeme, sa stane bojové pole. - Pár rokov naspäť bol pre mňa Death House najočakávanejším hororom vôbec, ale po skúsenosti s režisérovým predchádzajúcim snímkom a neustálom odkladaní dátumu vydania som oň akosi stratil záujem. Dej je strašne slabý a v podstate ide len o nezmyselnú naháňačku, ktorá sa na konci snaží vyústiť do vyvrcholenia s akýmsi supernaturálnym presahom. Takže nie je prekvapením, že sa film točí okolo hororových veteránov, ktorí majú úplne nezmyselné úlohy. Aspoň za obstojnú prácu s maskami si to pochvalu zaslúži, ale aj v tejto oblasti mohol film ponúknuť ovela viac. Keď chce niekto vidieť pravú prechádzku po pekle, mal by k tomu použiť Baskin z Turecka, lebo si viem dosť dobre predstaviť, že toto je pre neortodoxného fanúšika hororu čistým utrpením. Plánovaný prequel by som rovno zrušil, lebo po tomto chaotickom počine zrejme nikoho nezaujíma, čo sa v Death House stalo predtým, a potenciál vytvoriť z tohto atraktívnu hororovú sériu je nulový. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

"Death House" predviedol takmer k dokonalosti dotiahnutú ukážku klamlivej reklamy, keď sa prezentoval ako ultimátny hororový projekt drsného názvu (ha-ha), so scenárom Gunnara Hansena (ktorému ale stvárnenie Leatherfacea automaticky nedalo kreatívny patent) a s plejádou expendables-of-horror mien (z ktorých má však väčšina kvôli rozpočtu len mini-cameo). A komu nebolo jasné, že pôjde o regulérne trashové béčko hneď, stačilo pozrieť na trailer neskôr. Ja ale nemám problém hodnotiť ho pozitívne, pretože som nereálne očakávania k tomu nemal a malým, nedotiahnutým, hororovým nonsensom nepohrdnem. Obzvlášť keď si to v hlavnej úlohe drží Kanea Hoddera a v niektorých momentoch ponúkne šťavnaté hororové výjavy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Niekoľko "špičkových" aktérov, na úrovni "céčkového", filmárskeho levelu, sa ocitlo v tomto, vďaka podaktorým gore scénam, (nadnesene povedané) excelentnom exploitation, a tak je naozaj na škodu diváka, že sa "Death House", naplno rozbieha až v záverečnej polhodinke. Tak či onak, toto si aspoň priemerné hodnotenie v rámci subžánru, určite zaslúži .. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Herecký obsazení je hodně nadupaný. O to větší je zklamání. Film je jasným důkazem, že ani obsazení hororových veteránů a legend vám nezaručí úspěch filmu. Většina z nich se ve filmu jen mihne, v tom lepším případě si jich užijeme jen pár minut. Děj je triviální což by mi až tak nevadilo kdyby příběh snímku tak nehorázně nenudil. Připadalo mi, že film má nejmíň dvakrát tak delší stopáž než je uváděno. To bylo fakt utrpení. S větším rozpočtem, lepším scénářem a daleko lepším režisérem než je B. Harrison Smith ( kterej nenatočil zatím nic koukatelnýho ) by to mohl být dobrej odvaz. Tohle je ale podle mě výsměch hororovýho žánru, kterej se jen snažil přiživit na známých hororových tvářích. Jdu blejt..... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Céčkový Horor. Vidět Death House v 90. letech na videokazetě, tak fájn, ale v dnešní době, bleh ... ee. (87. hodnocení) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako chtěl jsem dát taky odpad, ale při scéně, kdy nejspíš asi nechali green screen jsem dostal výbuch smíchu a ten konec byl taky na oscara. Objevil se tam ten horák co má oči. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Candymana Todda hned v první minutě viděti - v dobrý horror doufati a na něj se těšiti. To jsem ale ještě netušil, o jakou psychedelickou anarchii nakonec půjde. Nebudu to prodlužovat - tohle jsem opravdu, ale opravdu nepobral. Ale i tak jsem na to čuměl vcelku se zájmem, zvědav co z toho pojde... totiž vzejde. Několik záběrů bylo zajímavých, několik ženských pěkných, ale tipuju že scénárista, rejža i střihač byli na tripu. A nebo jsem už fakt vylízaná lopata. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, o tom žádná. Zpracování na hraně kategorií B a C k tomu sedělo jak pozadí na hrnec a potěšila i řada známých žánrových ksichtů. Jenže s tímhle se dalo udělat mnohem víc. Přes půl filmu se vlastně čeká, až se muklové vzbouří. Do té doby je to vesměs školení o tom, jak to ve věznici chodí, což je místy dost úmorné. Když se to pak konečně rozjede, je se na co dívat, ale ten pomyslný vrchol, tedy setkání se superkriminálníky, pro mě bylo zklamáním. Lehce nadhodnotím a dám 50%, ale především proto, že je to zase po nějaké době něco relativně nového. ()

Trevor odpad!

všechny recenze uživatele

Ak polovicu filmu strávite tým, že sa hráte s mobilným telefónom a pozriete si dokonca radšej sponzorovaný príspevok na Instagrame ako by ste sa sústredili na dej filmu, zrejme to vypovedá veľa o jeho kvalite. Nech si milovníci hororov tvrdia čo chcú a nech sa stretla akákoľvek "guru" zostava hororu, tento výtvor tromfol ešte aj produkciu štúdia Asylum a napriek tomu, že hodnotenie odpad udeľujem sporadicky, prvému tohtoročnému sa nevyhnem, ani keby som sa akokoľvek snažil. Harrison Kováč rovnako ako všetkých svojich filmoch opäť nesklamal a svoju latku drží naďalej vysoko. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek a ženská jsou na prohlídce jakéhosi zařízení kde se upravují vězni. Během návštěvy, ale dojde k sabotáži a oni se z tama snaží dostat a jelikož to vrchem nejde (nebo nechtějí) musí jít spodem kde jsou jacýsi vězni , kteří mají nadpřirozené schopnost a vypadají jako by si odskočily z Vetřelce. Ten film je divný od začátku do konce kdyby se to drželo jen té vzpoury bylo by to v pořádku, ale režisér tam pak začal dávat takové blbosti jako lidi vyslečené z kůže žeroucí maso, kteří křičí ´´Už nechceme být vysvobozeni,, a tím koncem to pohřbil úplně. Co se zdá dá ocenit je brutalita na, které se režisér vyřádil na to asi padl celý rozpočet takže scénář asi neměly tak, že zabezpečení v případě výpadku proudu spočívá v tom, že je tam zabije plyn opravdu originální, který si sami do sebe pustí dále z 5 vězňů , kteří jsou zde prezentováni jako nějací kingové umřou 2 na počátku vzpoury ostatní dva jsou úplně zbyteční a nic nepředvedou a pouze jeden se dostane až na konec a korunu tomu nasadí to, že vojáci nosí ty zbraně jako postižení a chlápek a ženská mají neomezenou munici do revolveru (pochopil bych kulomet nebo samopal, ale revolver) a v průběhu filmu ani jednou nenabijou a dokonce ani z těch zraní nelétají náboje (asi nějaký jiný typ zbraně). Je to lepší jak Baskin 40 procent . ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Malo to byť hororové Expendables a dopadlo to ako nepodarené béčko. Známych i menej známych tvárí z hororového žánru je tu požehnane, ale čo z toho keď vlastne každý je tu len na okamih a takmer nikto nemá vo filme zásadnejšiu rolu( možno s výnimkou Kanea Hoddera). Death House je ťažko béčkový, nízkorozpočtový a navyše vôbec nezvláda zrejme to najpodstatnejšie vo filme- gore scény. Pôvodný úmysel stojí za pochvalu, ale vo výsledku ani neviem či sa to dalo natočiť ešte horšie. 1* len za herecké obsadenie, inak nebolo naozaj z čoho brať. 10% ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film je jeden z najhorsich,co som kedy videl,to sa neda ani opisat,nechapem,ze sa v roku 2018 tocia este taketo mega-odpady,hroza,des...:-) ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Dafuq did I just watch? Absolutní režisérská a scenáristická inkompetence. Že to bude laciné, jsem čekal. Že hned od začátku nebudu mít nejmenší ponětí, co se děje a proč se to děje, o něco míň. První hodinu na vás film neustále hází nové a nové informace... které ale nedávají smysl, s ničím nesouvisí a ani je k ničemu nepotřebujete. Je to fádní zápletka zabalená do chaosu monumentální expozice o státem financovaných supervěznicích (ve kterých nic nefunguje právě proto, že jsou financované státem), nadpřirozených vrazích, brainwashingu, mazání vzpomínek, hologramech, virtuálních realitách, dobru a zlu a nacistech. A nadto se to strašně snaží dělat nějaký komentář o využívání bezdomovců. Nebo tak něco. Prostě to vypadá, jako by si Harrison Smith byl vědom, že mu nikdo nezaplatí těch pět (nebo kolik) plánovaných sequelů, tak to radši všechno nacpal sem. Jestli si vážně myslel, že to bude fungovat, nevím. Co ale vím, je, že když vám jedna postava řekne, že dovede měnit a mazat a nahrávat vězňům nové vzpomínky a vy z toho chcete udělat závěrečný zvrat, možná byste měli přehodnotit, jestli v další scéně několikrát zdůraznit, že si hlavní postavy nic nepamatují. A taky, že když nemáte peníze na CG, možná nemějte ve filmu CG. A když nevíte, jak funguje psychologické profilování, EMP, gravitace a muzika, možná radši nemějte ani to. O nasvětlení radši nemluvě. Vlastně jediné, co tady funguje, jsou praktické gore efekty. Ty jsou fakt parádní. Samozřejmě jsou jenom v pár vteřinách, ale komu čest, tomu čest. Jinak mizérie. A je to smutné, protože to opravdu má (sice taky na pár vteřin, ale stejně) spoustu divácky vděčných obličejů a být to přímočarý survival akčňák o dvou agentech odříznutých v supervěznici, jejichž jedinou nadějí je baddest MF Kane Hodder, a mít to v ruce třeba John Hyams, který přímočaré akčňáky umí, mohla z toho být fajn kultovka. Takhle jsou tihle hororoví Postradatelní přesně to: postradatelní. A nejhorší je, že při všem tom bordelu film není ani zábavný. Jenom frustrující. A zajímalo by mě, jestli všechen ten bordel byl už v původní Hansenově verzi, nebo to – jestli omluvíte moji francouzštinu – domrdal až Smith (po nahlédnutí do jeho filmografie mám skoro jasno). Nejhorší typ braku – nudnej brak. A to "In a loving memory..." na konci je jak plivnutí do ksichtu. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Toto tu vyhlasovať za hororových Expentables??? Ani náhodou! V prvom rade, kým u Stalloneho boli ústrední hrdinovia legendy, väčšina ikon žánru si strihla nejakú zaujímavú úlohu a zotrvala na plátne nejaký ten okamih, pričom si sem tam stihla zo seba aj utiahnuť (božský Chuck Norris pohrdajúci tímovou prácou) a trochu požmurkať na diváka opájajúceho sa neopakovateľným zážitkom, Death House je úplne z iného súdka. Ústrednú dvojicu tvoria dve neznáme nemehla (vrcholom trápnosti je asi najnezáživnejšia sprchová scéna, nielen v horore), pričom väčšina známych tvári sa filmom len mihne, najdlhšie sa tu potĺka dvojica Kane Hodder a Barbara Crampton. Navyše, výstup niektorých z nich nemá s filmom (alebo aspoň jeho finálnym zostrihom) nič spoločné, Tony Todd a Sid Haig o tom vedia svoje. Ak k tomu pripočítame otrasné triky a totálne priblblú zápletku - najprísnejšie strážené väzenie skolabovalo na výpadok elektrického prúdu a dvojica agentov majúca pochybnosti o vlastnej identite si smer úteku zvolí nie vonku ale na dno väzenia, dostaví sa silný pocit sklamania. Neviem, ako by sa ľudia pozerali na trénera, ktorý by mal na súpiske Messiho, Ronalda, Suareza a spol a dal im šancu rozcvičiť sa cez prestávku a 2-3 by pustil na ihrisko pred koncom zápasu, toto by mu fanúšikovia asi ťažko odpustili... ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Hororový legendy pohromadě, ovšem žádná sláva se vůbec nekoná. Poslední dobou takových laciných srágor je poměrně dost požehnaně. Nedalo se to pozorovat vkuse, prostě to nešlo. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

To měla bejt parodie? Jako pár narážek tam bylo, namátkou na koženou tvář, terminátora atd. Hudba připomínající 80. béčka, holé kozy, nějaký gore, zrůdičky stažený s kůže, jako docela fajn. Cameo Tondy a Sida potěšilo. Ale nějak to nemělo atmosféru, přišlo mi to zbytečně přeplácaný a překombinovaný, škoda... 39% ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

To byla zase amatérská sračka... Nemělo to hlavu ani patu...konec o totálním hovnu... Co mě mělo nadchnout jako??? Pár laciných krvavých zombie zrudicek... kteří tam nemají vůbec žádný smysl..0% ()

koblenzer53 

všechny recenze uživatele

A tak, nápad to byl fakt dobrý a celkem se mi líbil, i když to mohlo být ještě lepší. Určitě bych v takové věznici skončit nechtěla, ale nápad se smazáním paměti a vzpomínek, tohle by se mi hodilo. ()

Reklama

Reklama