Reklama

Reklama

Napospas osudu s Edem Staffordem

(pořad)
  • Velká Británie Marooned with Ed Stafford
všechny plakáty
Ukázka z filmu 3
Reality-TV / Dokumentární
Velká Británie, 2014, 6x60 min

Obsahy(1)

Ed Stafford je člověk, který dokáže přežít bez jakéhokoli vybavení. 60 dní strávil nahý a bez pomoci na opuštěném ostrově. V této nové šestidílné řadě si vytyčil další náročný úkol, aby zjistil, zda dokáže nejen přežít, ale i fyzicky a duševně prosperovat, když se sám ocitne v šesti nedrsnějších prostředích naší planety. V každém dílu se nechá vysadit na deset dní na odlehlém místě, které ho může zabít během několika hodin. Bude zde odkázán jen sám na sebe bez jakéhokoli spojení s venkovním světem. Jediné, co bude mít k dispozici, je kamera, aby se mohl natáčet, a kraťasy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ešte lepšie než Boj o prežite s Bearom Gryllsom. Je veľmi zaujímavé sledovať, ako sa z pána tejto planéty stane lovná zver, ak ste sami na ostrove plnom predátorov a nemáte so sebou nič. A nemáte ani prístrešok. Tento TV-program je veľmi náučný. Nieje až tak nechutný ako spomínaný TV-program s Gryllsom, ktorý jedol larvy a vyprážané pavúky. Toto je hlavne o tom, ako začať v situácií, kedy nemáte nič. Ako sa postarať o oheň a teplo? Ako si vyrobiť úkryt dostatočne schopný odolať nepriaznivému počasiu aj všetkým predátorom? A dokáže vôbec Ed Stafford vydržať v týchto podmienkach bez jedla a vody, alebo privolá štáb? Tento 6 dielny TV-program je zárukou dobrej kvality a v istej miere aj zábavy. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Další fajn věc od Eda Stafforda. Nemá to takový dopad jako Podél Amazonky, ale je to stále velmi zábavný a dokumentární pořad. Ed chce být 10 dní na nějakém opuštěném místě a nechce jen přežít, ale i prosperovat. Takže občas uloví nějaké zvíře, sní červíka nebo kouká, jestli na něj kouká hroch. :-) Fajn věc. Další z nepřeberné řady pořadů od Discovery, které jsou povedené. ()

Reklama

Reklama