Reklama

Reklama

Dominion

(seriál)
  • USA Dominion
USA, (2014–2015), 15 h 33 min (Minutáž: 41–67 min)

Tvůrci:

Vaun Wilmott

Hrají:

Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Luke Allen-Gale, Anthony Head, Kim Engelbrecht, Shivani Ghai, Carl Beukes, Alan Dale, Rosalind Halstead (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Když se před pětadvaceti lety znenadání ztratil Bůh a nikdo mu nemohl přijít na stopu, andělé usoudili, že za zmizení Stvořitele mohou lidé. A tak pod vedením archanděla Gabriela zahájili proti lidstvu válečné tažení. Část archandělů sice s válkou proti lidem nesouhlasila, ale většina podpořila Gabriela, tudíž se zdálo, že osud lidského rodu je zpečetěn. Naštěstí se Gabrielův bratr Michael, nejsilnější z archandělů, rozhodl pro záchranu lidstva, a tak se s jeho pomocí mohla část lidí stáhnout do pevností vybudovaných z větších měst a odtamtud klást andělům odpor. Brzy začaly mezi lidmi kolovat legendy o jakémsi chlapci, kterého archanděl Michael zachránil a který se podle věštby stane pro lidstvo jedinou nadějí. "Vyvolený" má na svém těle tajné znamení, poslední Boží vzkaz. (AMC Czech)

(více)

Diskuze

Uživatel Kecik smazal svůj příspěvek.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

KevSpa

Dementní je hlavně ten červený obleček toho záporáckýho anděla. Vypadá v tom jak nějakej superhrdina z komisků.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Herecké osazenstvo teda žádný zázrak, děj krapet naivní, ale kupodivu se na to dá koukat.

Uživatel mArtinko5MB smazal svůj příspěvek.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Beckett51

Som na tom podobne. Legia nebol ziadny genialny film ale bavil ma, pacil sa mi. Toto je na tom podobne. Problem je vo verzii co som mal s neuveritelnym zdoraznovanim LSV a viewer discretion advised. To zabilo takmer celu atmosferu poslednych 15minut.

gaarq

gaarq (hodnocení, recenze)

tak špatný pilotní díl už jsem dlouho neviděl. většinou alespoň na začátku to bývá zajímavé. tady hapruje logika už od začátku, postavy jak z cimrmanova oživlého dřeva podléhají scénáristově násilí a jednají jak idioti jen proto, aby se to někam hýbalo. žel, nepředpokládám, že se to časem zlepší. 

na příspěvěk reagoval KevSpa, Beckett51

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

no viděl jsem pilotní díl , hodnotit to ještě nemá cenu , ale přijde mi to jako děsná sračka! Uvidíme jak budou pokračovat další díly.

Alex126

Alex126 (hodnocení, recenze)

Už by někdo mohl otevřít hodnocení! :) Jinak celkem pěkný seriál, ale bojím se, že nedokáže plně využít svého potenciálu.

na příspěvěk reagoval Harroc

Reklama

Reklama