Reklama

Reklama

Dominion

(seriál)
  • USA Dominion
USA, (2014–2015), 15 h 33 min (Minutáž: 41–67 min)

Tvůrci:

Vaun Wilmott

Hrají:

Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Luke Allen-Gale, Anthony Head, Kim Engelbrecht, Shivani Ghai, Carl Beukes, Alan Dale, Rosalind Halstead (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Když se před pětadvaceti lety znenadání ztratil Bůh a nikdo mu nemohl přijít na stopu, andělé usoudili, že za zmizení Stvořitele mohou lidé. A tak pod vedením archanděla Gabriela zahájili proti lidstvu válečné tažení. Část archandělů sice s válkou proti lidem nesouhlasila, ale většina podpořila Gabriela, tudíž se zdálo, že osud lidského rodu je zpečetěn. Naštěstí se Gabrielův bratr Michael, nejsilnější z archandělů, rozhodl pro záchranu lidstva, a tak se s jeho pomocí mohla část lidí stáhnout do pevností vybudovaných z větších měst a odtamtud klást andělům odpor. Brzy začaly mezi lidmi kolovat legendy o jakémsi chlapci, kterého archanděl Michael zachránil a který se podle věštby stane pro lidstvo jedinou nadějí. "Vyvolený" má na svém těle tajné znamení, poslední Boží vzkaz. (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele virus10 k tomuto seriálu (1)

Dominion (2014) 

Téma andělů mě celkem zajímá, tedy přesněji andělé chtějící zničit lidstvo, a tak dávám seriálu Dominion šanci. Obavy jsou, né že ne, už Legie mě celkem dost zklamala, přitom jsem se na ní tak těšil. Komentář začínam psát po pilotu a bohužel mě to tak moc nechytlo. Uzavřené město před okolním světem, pár zápasů, ale jinak nuda. Každopádně potencionál to určitě má a uvidíme, jak si s tim tvůrci poradí. Šance, že se to rozjede tu stále je.*** Tak první série za mnou. Sice to neni vyloženě špatný, ale na další sérii, jestli bude, se pravděpodobně dívat nebudu. ()

Reklama

Reklama