Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roddy Piper) do smrteľnej pasce. Horda nemŕtvych vyzerá byť neporaziteľná, ale profesionálni wrestleri, tí najlepší z najlepších, tiež nie sú ľahkým súperom. Je tak zrejmé, že tento boj bude obzvlášť krvavý a nemilosrdný. (Incantator)

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chudáci zombíci. Ako by nestačilo, že si ich (okrem iných) podávajú striptérky, dôchodcovia, upíri, či sám Abraham Lincoln, už sa do nich pustili aj wrestleri... Kickstarterom financovaný, s chuťou natočený, poloamatérsky počin od fanúšikov wrestlerov a hororu pre fanúšikov toho istého. Pre ostatných divákov tam nič moc ale nebude a ono sa to vlastne ani o nič viac nesnaží. Starší "Wrestlemaniac" je trochu lepší, no tam zase nejde o zombies. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Chyo, jsem se tak těšil. No nečekejte nic jiného, než bandu vysloužilých amatérských wrestlerů a k tomu tuny střihu, protože ti chudáci nemůžou ani mluvit, když vyběhnou schody :) Super OST, jinak fakt nic k vidění, ani ti zombíci se moc nepředřou, ale sranda byla ;) ()

sQelle odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že je film? Není to spíš sestřih nepovedených scén? Je mi vážně líto Angla, Hardyho a Pipera, že se dokázali snížit k něčemu takovýmu jako schovávat svoje odtržený nohy za zeď, nalepení toaletního papíru od marmelády na hlavu a přetrhávání řetězů vlastníma rukama. Děkuji zombie filmy mám rád, ale čeho je moc toho je příliš. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Jakoby si partička wrestlerů krátila volné chvíle mezi zápasy natáčením amatérského horroru, přičemž to většinu z nich ani moc nebavilo. Dívat se na to v podstatě nedá, technická stránka je otřesná, a ke všemu je to navíc nebetyčná nuda, kde kromě nějakých těch wrestlingových chvatů a sem tam narážek na prostředí wrestlingu není vůbec nic, co by zaujalo. Jako zombie horror to neobstojí (napětí nulové, masky zombií odfláklé), jako splatter taky ne (překvapivě málo gore efektů pochybné kvality) a jako komedie taky ne, protože to většinu času není vůbec vtipné. Ta jedna hvězda je za nadšený a trefně sebeparodický výkon Roddyho Pipera, který jako jediný pochopil, v čem to vlastně účinkuje, a podle toho to pojal. Štěky Hacksawa Duggana a Kurta Anglea, kteří to nejspíš pochopili taky, jsou natolik krátké, že výsledný nepříliš valný dojem nijak zvlášť nespraví. ()

albiebennett odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je nehorázně amatérská stupidita, wrestleři, kteří v tom účinkovali byli skutečný trosky, kromě Kurta Anglea a Matt Hardy si nedal ani Twist of Fate, prostě bych od výherce Faktoru strachu čekal víc :D člověk, který se nezajímá o wrestling si myslím, že nemá šanci tento film dokoukat, jelikož zombie, je velmi nekvalitně zpracované. ()

Reklama

Reklama