Reklama

Reklama

"Airplane vs Volcano" vypráví o dramatickém boji o přežití posádky a cestujících v letadle, které se dostalo do místa neobvyklé vulkanické činnosti. Jedinou nadějí je nalezení místa pro přistání. Ale nikdo nemůže zaručit, že se letadlo dostane na zem v jednom celku. (LIVINGDEAD)

Recenze (22)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAH: "Airplane vs Volcano" vypráví o dramatickém boji o přežití posádky a cestujících v letadle, které se dostalo do místa neobvyklé vulkanické činnosti. Jedinou nadějí je nalezení místa pro přistání. Ale nikdo nemůže zaručit, že se letadlo dostane na zem v jednom celku. *******Letadlo letí a pod ním se zobrazuje stále stejná krajina, a zase letí a opět ta samá sopka, to samé prostředí. Sopka vystřeluje ohnivé balvany a gejzíry sopečné lávy a dopravní letadlo uhýbá ... prostě triky jako prase :-) ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ultrabrutální záležitost při jejímž sledování raději odložte svůj mozek do nějakého roztoku . Nebudete jej totiž potřebovat a evidentně jej nepotřebovali ani tvůrci. Mohl bych tu vyjmenovat asi milion debilit jimiž je tento film doslova prošpikován. Nebudu to dělat, navíc většina toho je již zmíněna v komentářích níže. Ne nebyl to omyl, že jsem film viděl. Naopak, šel jsem do něj s podobným odhodláním s jakým jde pyrotechnik odstranit výbušninu. A stejně jako on, i já si byl vědom toho obrovského rizika, že mi třeba ze sledování rupne cévka a budu tahat nohu... Nu přežil jsem to. A co víc, královsky jsem se bavil. Něco tak echt pitomého jsem už dlouho neviděl a to se svými přáteli na tyto filmy specializujeme! Asylum tentokráte naservírovalo opravdu silnou kávu. Samozřejmě je to odpad, přesto si film jistě najde své příznivce žánru guilty pleasure! :-) ODPAD ! ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Když už točím film, jehož hlavním aktérem je (kličkující! xD) letadlo přelétající nad vybuchující sopkou, tak si alespoň zjistím, jak dlouho by mu trvalo, než by ji přeletělo. Tady ji totiž přelétává hodiny.xD The Asylum je ZLO. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Trpká nuda v letadle s panem Deanem Cainem. Všechno otřesný, nedá se to sledovat, těžce nedoporučuji. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak si myslíte, že s názvu AIRPLANE VS VOLCANO sa nedá vytrieskať príbeh, tak len čumte!. Toto, vo svojej logičnosti a nadnesenosti akčných scén či príbehu, prekonáva aj legendárne, pôvodné SHARKNADO. Over-the-top Asylum. ()

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum jak se patří, se všemi svými trademarky. Digitální triky šestiletýho dítěte, opakování záběrů a časoprostorová diskontinuita (i když oproti Sharknadu je to decentní), absolutní ztráta logickýho uvažování hlavních postav (když je to venku nebezpečný, je potřeba tam na chvíli vyběhnout a do úkrytu se vrátit, až když se situace uklidní)... Krom toho nyní Asylum přichází s důrazem na hereckou expresivitu, snad i desetinu filmu tvoří polodetaily přemýšlivých obličejů, které si sem tam neverbálně vyměňují důležitá sdělení. Dean Cain pak většinu svojí role odehraje v sedě s výrazem zaražených prdů (tlačí knipl)... Odvážným krokem se stává překvapivé narušení tradičních modelů vyprávění, na konci filmu se totiž neutvoří žádný z očekávaných heterosexuálních párů. Castingovou perličkou je zase vedení herců v nedůležitých rolích, kteří jsou i v nejnapínavějších situacích docela v klidu (koukají se z okénka, štelují si klimošku atp.). ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum opět vzletěl, aby již během pár minut tvrdě ztroskotal. Ze svých omezených nápadů sáhl mimo žraloky a přírodní katastrofy zase k letadlům a to tak hloupě, že to ani fakt cílené hovadiny nezachránil. V první řadě nedávalo smysl, že by pás sopek byl nekonečný, tudíž jej letadlo nepřeletělo maximálně během pár minut a místo toho se neplácalo v jejich blízkosti po celou dobu filmu. Z dějových debilit můžu vypsat mnohé. Třeba, že když je třeba vyndat určitou pojistku, přiblblá letuška vyndá omylem špatnou a než, aby ji hned zandala, to jde namísto ní udělat dočasný pilot, aby došlo k menší dramatizaci s unikajícím palivem. Jo a abych nezapomněl, izolované dráty dávají ránu! Týpkovi, kterému zpřeláme ruku vozík (jakože fakt), se nikdo z pasažérů ani nepokusí pomoct, dokud někdo neřekne, co mají vlastně udělat. Parodie na Pompeje byla víc než trapná, naštěstí byl onen název zmíněn. A vrcholem byl na každé straně (jak v letadle, tak i na vojenském velitelství) nějaký záporácký idiot absolutně bez motivu pro až retardované chování. A když už The Asylum neví co by, do této srajdy přikákne nějaké ty emoce, spojené s masivním vybíjením hlavě méně důležitých, ale nakonec i důležitějších postav, aby v člověku třebaže i něco probudil. Velké záchodové! O efektech nemluvě, zvracení hodné. Jediné, co na tom bylo dobré, tak hudba, která se překvapivě dala i poslouchat (dobře, aspoň ta skladba na konci). Zbytek tak zoufalý, tak debilní, že jsem si zejména u velkého finále přemýšlel o svých věcech a zapomínal na to, že vlastně sleduju strhující podívanou, na kterou jsem se ovšem paradoxně i díky onomu studiu těšil. Ne, ne. Tentokrát to ani ta hvězdička nebude. 5% za nestydatou stupiditu. ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné, místy diletanské až úsměvné (scéna s mužem na opasku, snažícího se opravit nefunkčí hotor), možná i trapné, ale dát tomu odpad mi přesto připadalo kruté. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa na dosah, smrt na jazyku a mimo několika mála hlavních aktérů a jednoho psychopata jsou na palubě všichni docela v pohodě - ten brýlatý vousáč si při pokojném rozjímání snad i četl v klidu noviny, když vedle něho borec do zprovozněného mobilu hlásil, že letadlo jde do kytek a jsou v hajzlu... ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak copak nám Asylum přichystal tentokrát? Vybuchlá sopka měnící vše kolem v ohnivé peklo a to doslova, a dopravní letadlo v letové krizi hledající místo k přistání. Takže opět dvojitá porce katastrofických motivů v jednom filmu. Po vynikajících titulcích, které jsou mimochodem po grafické stránce na celém filmu to nejlepší k vidění, se na nic nečeká a ihned se rozjede mašinérie nelogičností, extra levných speciálních efektů, přiblblých dialogů a Deana Caina v roli bohapustého zachránce letadla. Takže se překvapení i nadále nekoná. Stupidita a zoufalost opět vítězí. ()

elishia odpad!

všechny recenze uživatele

tam je vsechno, drama, terorismus, love story, army, zhava lava, letadla. Napinave az k prasknuti. Kde jenom zacit. Pocitacove triky na urovni prvnacka zakladni skoly, ktery se ulepenymi prstiky zrovna naucil matlat na tabletu. Hlavni bitch leze na nervy takovych zpusobem, ze jedine prani je aby uz ji nejaky ten zbroudily kamen vlitnul do usmevu... No akorat mi tam na palube chybeli hadi, to byla trosku nuda... ()

asahak odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to říct. Doporučuju se každýmu na to podívat, protože takový blivajz jsem snad ještě nikdy neviděl. ()

Reklama

Reklama