Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užovka (Matěj Hádek) je ztracen ve svém vlastním životě. Je mu už skoro čtyřicet a nemá holku ani práci, přičemž cítí, že má poslední šanci sám se sebou něco udělat. Naskytne se mu šance, kterou nehodlá promarnit. Jeho bratr Kobra (Kryštof Hádek) je magor, nezodpověděné dítě a feťák, bydlící s věčně opilou matkou (Jana Šulcová). Staví vzdušné zámky a vykrádá chatky. Ve chvíli, kdy se ukáže, že by Užovka mohl být už konečně šťastný, se objeví Kobra. Užovka se mu rozhodne dát pořádnou lekci, situace se ale vymkne kontrole. (Falcon)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Wow skvelý film od bratov ale to nieje nič nove.pacil sa mi prerod užovky z veľkého sympaťáka na konci nesympaticka osoba..posledný záber ako ho odmietol kamarát silný ..

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Dadel

Že komerční programy vysílají kriminálky a detektivky v poledne a odpoledne asi nikoho nesere. Sice se tam sprostě nemluví, ale že by dnešní haranti měli možnost čumět na to, co za našich mladých let běželo v deset večer, někdy i s hvězdičkou, si nemyslím. Ale je dobře, že RRTV nespí a bdí!

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

lukisek179

Tuhle slátaninu jsem viděl v bedně, ty socko a nevím, proč bych za tyhle zvratky ještě živil kina. Jo, kdysi jsem chodil do kin a rád... dnes? Pro šustění pytlíků a srkání coly nemám z filmu nic...

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan, vodnicka, Martin741

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

vodnicka

Ale všechno ostatní co jsem napsal tak ano. Pokud teda ta první část tvrzení neznamená pro tebe to slovo "Odborník." To by už pak leccos vysvětlovalo.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

lukisek179

To vůbec není zajímavý to je zcela logický, protože spousta lidí třeba ani nevěděla, že takovýhle film byl v kině a i pokud to ti lidé vědí tak se na to nemusí rozhodnout jít. Nebo ty snad chodíš na každý film do kina? Během pár měsíců se o tom filmu začne více mluvit možná to lidem někdo doporučí. Pak tu máme celkem velkou reklamní kampaň díky výhrám v českém lvu a následném vysílání v televizi. Lidi uslyší, že to vyhrálo tolik cen tak na to ze zvědavosti mrknou a uvidí krásně natočený avšak prázdný film bez pointy :-).

Abych to shrnul tak do kina chodí na filmy jen lidi, kteří ten film opravdu chtějí vidět. Na DVD (Stažený z internetu) se podívají ti, kterým to někdo doporučil nebo to sami chtějí vidět, ale né až tak moc, aby na to chodili do kina. A v televizi se podívá ten zbytek, kterej se podívá do programu a zjistí, že nic lepšího nedávají tak si řeknou proč ne třeba tol bude dobrý.

na příspěvěk reagoval vodnicka, Tom_Lachtan

lukisek179

lukisek179 (hodnocení, recenze)

Artigas

Odborník... (y) 
Zajímavý je, že hodnocení na čsfd klesne vždycky, když se film vydá na DVD (stažený z internetu) a  pak když běží v TV.. hold piráti a socky, co nejdou do kina mají asi lepší oko a jsou něco víc. 

na příspěvěk reagoval dragon94, Artigas

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Hm, tak viděl jsem po hadráku hodně sranců, ale tohle je top. Skutečně se divím, že taková herečka jako J. Šulcová tohle dala. Naprostá krávovina (a to Hádka můžu, v Mamonu byl super), nic, žádný děj, vypatlaná smažka, div divoucí, že jsem to vydržel celou hodinu. Nic než odpad....

na příspěvěk reagoval TheDon, lukisek179

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

culi

Ten test Vygooglit nejde, ale můžeš poslat tento text a další nějaké 4 ukázky komentářů na kontrolu a CSFD ti to povolí.

culi

culi (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že nemůžu komentovat, protože jsem si nevygooglila test, ale proste jsem ho jen projela, tak to napíšu tady. Ten konec je naprosto geniální a mrazivý. Užovka se totiž tváří jako takovej na pul moralní, na pul nemorální hrdina, který má ale velký ambice se vyhrabat s toho sajrajtu, ve kterým zije on a  jeho rodina. Ale tou poslední minutou filmu to totálně zazdí. Bohužel hodně reálný.

na příspěvěk reagoval TheDon, dragon94

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

nemělo to ještě před pár dny přes 80%? No jo, plebs to viděl v televizi a už to padá dolů

na příspěvěk reagoval vodnicka

Příspěvek byl smazán administrátorem.

funkyjjj

funkyjjj (hodnocení, recenze)

souhlasím se zdejším hodnocením  !!!! což se mi tady opravdu NESTÁVÁ  !!!!  :)  vynikající film,herecké výkony hodné minimálně českého oskara....!!!!    

a na závěr -----   ZKURVENÉÉÉÉ   PIKO    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

vodnicka

vodnicka (hodnocení, recenze)

Apolskis

Na rozdíl od mojí kamarádky (a zřejmě dlouhé řady dalších jsi alespoň film nehodnotil podle těchto dojmů, to třeba cením já.

Uživatel vodnicka smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDon

Už jsem to psal o 3 příspěvky níž. Filmu chybí morální poučení nebo nějakej smysl příběhu a má neuvěřitelně prázdnej konec, který vůbec nepasuje ke zbytku filmu.

na příspěvěk reagoval lukisek179

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDon

To, že je ten film z česka znamená, že má mít jinou škálu hodnocení než filmy ze zahraničí? A nedal možná tak S tebou mě baví svět.  Jak říkám těžko dát 5 hvězd, když ten film nemá žádnou pointu.

na příspěvěk reagoval TheDon

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Asi nejlépe natočený český film jaký jsem za poslední léta viděl, kterému však zoufale chybí příběh s nějakým hlubším významem nebo morálním poučením. Tento fakt ještě umocňuje zoufale prázdný konec.
Co, ale musím vyzdvihnout je režie a hlavně kamera, která je naprosto luxusní + písničkové sekvence, které byly velmi dobře udělány a písně skvěle vybrány. Lepší 3* 70%

na příspěvěk reagoval TheDon

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To si nemyslím, on sice bráchu rád měl, ale jel si to svoje a jen vůli svýmu špatnýmu svědomí mu pomáhal a stejně tak i matce, nebo manželce toho zavřenýho kamaráda.  Když ho srazilo auto, byla to pro všechny úleva, protože jim ten vysmaženej kluk dělal jen problémy. Hajzlové v tom filmu byli oba.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Nový seriál televize Mall.tv

Nový seriál televize Mall.tv

28.03.2019

Ústřední trio mediální agentury VJJ je mladé, nadějné a odhodlané přicházet s unikátními kreativními koncepty, kterými zasáhnou srdce koncového spotřebitele a přepíšou dějiny marketingové komunikace.… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama