Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David se bouří proti přísným zákonům svého jeskynního kmene. Jeho postavení je rázem ohroženo, když musí zabít kmenového náčelníka, aby ochránil svou dívku. Teď ho čeká vyhoštění do nebezpečné a neprobádané oblasti mimo jeskyni. Společně s pěti dospívajícími přáteli rychle objevují "starý" svět, o kterém pouze snili, a který se před nimi rozprostírá - složitý, lákavý, zároveň hrozivý a naprosto přesahující jejich nejdivočejší fantazie! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno veľké WTF, bullshit a neviem ešte aké priliehavé slovíčka nájsť. Na toto treba naozaj hlavičku, stvoriť niečo také, a to hlavičku podľa možnosti (ne)geniálnu a na drogách. No ale filmových experimentov stále nieje dosť. A úprimne, budem sa ďalej tešiť na nejakú takúto filmovú udalosť. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Ten, komu se hnusil "Ken Park" mohl už před pár lety zjistit, že Larrymu Clarkovi ("Kids") zřejmě definitivně hráblo, když dokázal natočit takhle naivní postkatastrofický splatter. Tři hvězdičky dávám kvůli "herečce" Tiffany Limos, jejíž exteriér a ochota k netradičním výkonům před kamerou jsou prostě obdivuhodné. ()

Reklama

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo znamenat?! Větší blbost jen těžko pohledat. Kdesi cosi v postapokalyptické budoucnosti žije v jeskyni tlupa lidí. Mají vlastní mytologii, bojí se chodit daleko od domova. No jednoho dne se vše změní a skupinka mladistvých se vydá na pouť za poznáním. Během písečné bouře naši zbídačení trhani nějak omdlí. A pak se objeví v supermoderním sídle dvou mladých topmodelů. Kluka a holky. Dostanou fungl nové hadry. A hostitelé je zasvěcují do světa neřestí. Prostě se všichni ožerou, zašukají si, mají blbé zhulenecké kecy. A nakonec se ukáže že hostitelé jen tímto vším sledovali svoje nekalé vlastní úmysly. Bylo by celkem jedno že je to televizní záležitost. Taky by se dalo koukat na partičku náctiletých superhezkých teanegerů. Dalo, kdyby ovšem bylo na co koukat! Uvodní expozice filmu postapokalyptického světa je trapná. Následné přesunutí se do moderního sídla plné vysvětlování věcí jako co je koupel, lednička, soulož stojí taky za něco. Pak teda následuje opilecká část kde se všichni po sobě nahatí asi 20 minut válejí a fakt blbě se ksichtí. No a pak je tam ještě nějaké vraždění opravdu nesympatických postav. Větší hovadinu jsem dlouho neviděl a asi jen tak hned zase neuvidím. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně podhodnocený snímek, ve kterém si připadáte jako na houpačce. Režisér má svou koncepci dětí proti zbytku světa, ostatně obdobné téma se nese všemi jeho filmy, velmi dobře propracovanou a na půdorysu antické tragédie tak zahajuje osobitou výpověď plnou sexu a násilí. Je pochopitelné, že sexuální scény plné dospívajících by prudérní mainstreamové publikum odsoudilo. Proto se Larry Clark pouští do post apokalyptického sci-fi. Žánrem tak okrajovým a odsuzovaným tak lze reflektovat mnoho neduhů současného světa. Najdou se zde biblické alegorie, metafory pro civilizační nemoci i AIDS a trocha té líbivé perverznosti bez předsudků. Video experiment, který zřejmě předstihl svou dobu a já jen doufám, že se nikdy nedožiji období, ve kterém by bylo k tomuto dílu přistupováno seriózně, ač si to zcela bez pochyby zaslouží. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama