Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Španělský internetový seriál mapující dobrodružství čerstvě přistěhovaného vysokoškoláka Ezequiela, který má nadlidské schopnosti, od jeho počátků, kdy se setká s nerdem Alfredem, až po jeho slavné (či spíše neslavné) chvilky, coby superhrdiny strážícího bezpečí města Sevilly. (P. J. D.)

Recenze (5)

viviak 

všechny recenze uživatele

Pohodova oddychovečka vdaka videačesky, ktora urcite neurazila. Kto si na to zvykol, nemoze sa stazovat. Koniec sa sice moc nevydaril, a niektore postavy mi liezli na nervy, ale inak fakt super serial:o) ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Netradiční seriál o superhrdinech aneb jak by takový zrod mohl doopravdy vypadat. Jen se mi zdá, že Flamana trochu přesilují. Seriál je humorný točený s nadhledem, jelikož je španělský, tak herci jsou mi neznámí, ale svoje role zvládají dost dobře. Viděno zatím 10 dílů a zatím se mi to jeví velmi slibně. Rozhodně palec nahoru a těším se na další díly. Hodnocení: 80/100. ()

M4rty5 

všechny recenze uživatele

Flaman krásně dokazuje vzrůstající oblibu a především kvalitu webových a nízkorozpočtových seriálů, které vsázejí na vtip a originalitu. Ani jeden z aspektů v tomto seriálu nechybí. Vše je podtrženo velmi dobrým výkonem herců ( hlavně parta "nerdů" je zahraná dokonale :-) ). Jednotlivé díly mají samozřejmě kolísající kvalitu, ale jednoznačně si drží svůj kvalitní standard. Mám za sebou několik dílů a pořád mě Flaman baví, navíc těmto typům seriálu fandím.Velmi zábavná podívaná kterou můžu bez výčitek jednoznačně doporučit ;-). ()

Reklama

Reklama