Reklama

Reklama

Reggie (Reggie Bannister) sa stále nevzdáva, dlhé roky je posadnutý jediným - nájsť priateľa Mikiho (A. Michael Baldwin), ktorý sa pred rokmi stratil a konečne sa pomstiť démonickému Dlháňovi (Angus Scrimm), ktorého ešte dlhšie rovnako márne prenasleduje. Aj teraz, v púštnej pustatine narazil na jeho démonické gule a zviedol s nimi neľútostný boj.  Ale je to všetko pravda? Reggie sa odrazu prebúdza na vozíčku, vedľa neho je dlho hľadaný Mike a má pre Reggieho samé zle správy, pred nedávnom ho totiž našli potulovať sa v púšti, okrem toho mu lekári diagnostikovali demenciu a navyše mu Mike historkám o jeho dobrodružstvách neverí. Fakt je jeho život v niekoľkých posledných desaťročiach len ilúziou, alebo je to len ďalšia lesť v podaní jeho najväčšieho nepriateľa? (beso74)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Bloody13

Třeba se najde ještě něco z klasiky co jsi neviděl, ale i když ty máš toho nakoukáno docela dost, jak koukám :)

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Zeptám se na jednu věc. Má smysl se na to podívat, když jsem neviděla předchozí díly ? Jestli to nějak nenavazuje na sebe? Nebo je to jedno ?

na příspěvěk reagoval Bloody13

ciapok

ciapok (hodnocení, recenze)

úlohu neskaziť esenciu Phantasm splnil. a musím sa ešte rozhodnúť, či len náhodou a ležérnym prístupom, alebo celkom zámerne a geniálne. skvelé, že tu je väčšina základnej partie :)

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Tak Redzy tam bude, ten ma len 71, a aj slusny Bill Thornburry, takze asi to kuknem, 4 -ka dopadla este dobre 

Flaxik

Flaxik (hodnocení, recenze)

No jednička Phantasm mě úplně nechytla, ale ty další díly jsou fajn a teď jsem celkem zvědavej, jak to skončí a hlavně jestli se to (jak se tu a tam povídá) nějak propojí s Evil Dead sérií. 

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

oLí

Ted je nyni votazka, jak to skutecne dopadne. Pribeh, atmosfera, efekty. Ja mam zkusenost, ze dnesni filmy dost spackaj co se da a male procento je kloudny.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

kdo má sérii rád, musí být s trailerem minimálně spokojenej. Lidi, co dohánějí série jen aby byli za znalce, tu nemaj co dělat. Na tohle fandové Phantasmů čekali hodně dlouho a když se z ničeho nic objevila tato upoutávka, musela potěšit. Jeden z nejočekávanějších filmů roku, nepočítá lí člověk kino blockbustery.. strašně se těším.

na příspěvěk reagoval Cordell

Reklama

Reklama