Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1868 se schyluje k bojům mezi šógunátními a císařskými vojsky v Edu. Zbytečnému krveprolití chce zabránit státník na straně šógunátu Kacu Kaišú, a tak zasílá mírovou zprávu vojevůdci druhé strany Saigóovi Takamorimu a očekává jeho odpověď. Jenomže ta ne a ne dorazit. Jednoho dne Kacu potkává středoškolskou učitelku Mikako, která jsou zajata šógunátem. Ta mu řeknou, že je z budoucnosti... (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film je hrozná ptákovina a v ničem není nadprůměrný, ani vlastně nijak zajímavý (ve smyslu - ano, to chci vidět/vědět), ale i tak mě vcelku bavilo na něj koukat. Prostě obyčejná oddechovka, jestliže se vám nechce koukat na něco náročnějšího a zároveň i přes touhu po něčem jednoduchém nechcete, aby film urážel váš intelekt. :-D Absolutně od toho nic nečekejte a určitě nebudete zklamaní. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nijak extra nenadchne, ale ani neurazí. Na jedno zkouknutí pro mě dobrý. Ze začátku jsem se trošku v historických postavách ztrácela, ale jinak v poho. Hiroši Tamaki byl v roli "zbabělého samuraje" dobrý a Japonci se tentokrát vyhnuli přehánění a šílené ztřeštěnosti, což mě u námětu cestování v čase mile překvapilo. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama