Reklama

Reklama

Super Thundermanovi

(seriál)
  • USA The Thundermans
Akční / Rodinný / Sci-Fi
USA, (2013–2018), 39 h 42 min (Minutáž: 22–45 min)

Tvůrci:

Jed Spingarn

Hudba:

Ron Wasserman

Hrají:

Kira Kosarin, Jack Griffo, Addison Riecke, Diego Velazquez, Chris Tallman, Rosa Blasi, Dana Snyder, Audrey Whitby, Katherine McNamara, Logan Shroyer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Seznamte se s Thundermanovými, typickou rodinkou z předměstí, která jen tak mimochodem oplývá úžasnými superschopnostmi. V centru dění jsou Thundermanovic čtrnáctiletá dvojčata, která mají společnou koupelnu, školu i otravné mladší sourozence. V čem se od sebe liší? Zatímco sestra je výborná studentka se skvělou povahou, která jde ostatním vždy příkladem a své schopnosti využívá především k pomoci ostatním, její bratr Max je pravým opakem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

To zas někdo něco vymyslel. Má to neuvěřitelně trapný humor, hodně předvídatelný děj, jedna postava pitomější než ta druhá. A králík mě spíš štval. To si nezaslouží ani jednu hvězdičku. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Blboučký seriál o rodince superlidí, co žijí tajně mezi námi a z dětí budou superhrdinové. Epizoidní, trochu 80. léta, ale moderní look, přesto příjemně oddechové na zahnání myšlenek. ()

filip289 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také zlé. Hlavná dvojka je super, no deti sú strašne otravné a Rosa Blasi (mama) často až moc "prehráva". ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Phoebe a Max jsou jediný postavy, který fungujou, jo a pak mluvící králík (ten je asi nejlepší), jinak prd. Ty malý haranti mi lezou na nervy, rodiče jsou fakt dvojice kreténů a vůbec, to téma rodiny, co je jiná se mi v Hatawayích(tam byla aspoň nálož humoru) líbilo, ale tady je to fakt ohraný. Začíná to jít do háje. Ale, ať jen nekritizuju, tak Jack Griffo si roli užívá a je zábavnej, takže tu je herec, co opravdu nevadí. PS: Kdo dá odpad, tomu se nedivim, páč je to opravdu miliontej nic-sitcom a už to začíná fakt unavovat. ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Nápad vytvořit rodinku, ve které má každý člen nějakou superschopnost a zároveň všichni řeší běžné problémy, nemusel být špatný. Herecké výkony však za moc nestojí a povedených vtipů se zde najde jen malé množství. ()

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

seriál je skvělý, ale zabíjí ho: ty malí haranti a tuctové příběhy. Naštěstí Jack Gryffo ( Max ) je hlavní důvod proč to sleduji, pak kvůli Phoebe a tomu mluvícímu králíkovi. ()

RecenzentXX 

všechny recenze uživatele

Asi v pěti letech jsem to miloval, ale teď jsem se na to podíval znovu a... Ten humor není vůbec vtipný a je strašně předvídatelný. Na druhou stranu je to docela oddychvý a mojí sestře se to líbí. Jinak je to blbost:-) ()

Reklama

Reklama