Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (227)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $37,151Tržby Celosvetovo $460,000▐ Chris Evans je pašák, na malom priestore dokáže vyťažiť maximum, fakt obratné a šikovné, má to iskru, prekvapil /90%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ASI NÁM BYLO SOUZENO SE SETKAT…“ /// Když Nick potká Brooke… tak vona ho chvíli trápí, asi aby zjistila, že se s ním dá pokecat. Chovaj se sympaticky – jsou takový vobyčejný, vona má moc hezkej úsměv a von je ten typ, co si ženský idealizuje (navíc miluje hudbu). Určitě na nich není nic, co by člověka prudilo. Teda krom toho, že vobčas v těch rozhovorech zabřednou do témat, který mě neinteresujou. Řešej totiž svý problémy. Tak nějak nenásilně podávaj výpověď vo vztazích, o lásce…, do toho ten sentimentální soundtrack (a vona je fakt usměvavá!)…, ale ke konci už je toho na mě moc. Na tohle už nemám roky. Láska s jedním člověkem neumírá - tak hubana na to! Ale jinak sympatickej počin Kapitáne Ameriko! . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju holky, co jsou schopný z fleku vystřihnout (zapět) My Funny Valentine. 2.) Když vona je tak usměvavá... 3.) Thx za titule „Kubzilla“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Kapitán Trumpeta a She's Out of My League (still hurts...) spolu náhodou stráví jednu noc ve městě, které nikdy nespí, přitom postupně rozkryjí svou romantickou minulost, odhalí svoje slabiny, utěší se a nakonec se zase v tom nejlepším rozejdou. Nebo v tom nejhorším? "Je na čase dospět. Být okay s tím, že nejsem okay." 8/10 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden neuvěřitelný den nebo spíš noc, ale proč ne, jednou za čas nějaký podobný zázrak nezažít? Jako třeba v tomhle příběhu, který mě vtáhnul svou přirozeností a sympatickou dvojkou Brooke a Jacka. Někdy je fajn vypovídat se ze všech těch trápení na dušičce někomu úplně cizímu a ono to bude možná tak jako tady, fungovat jako hojivý balzám, který tolikrát potřebujeme. Chris netlačil na pilu a přece se mně tahle konverzační lahůdka dotkla na tom pravém místě, díky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nicku Vaughane, vezmeš si mě, Brooke Daltonovou, za falešnou přítelkyni?" Takové nabídce se nedá odolat a to zejména proto, že hrdinové se bejvalek nebojí. Nick mi sice připadal, že se nebojí vůbec ničeho, tedy kromě setkání s bejvalkou, ale stavěl se ke všem problémům naprosto skvěle. Zkrátka ještě nikdy se nestalo, aby to nějak nedopadlo, takže nač se stresovat. To bylo inspirativní, noc s Nickem a Brooke taky utekla celkem příjemně, ale žádný důvod probdít v New Yorku nějakou další noc jsem v tom nenašel. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jaké to milé překvapení! Chrisovi se tenhle prostý, přesto téměř dokonalý film povedl hned dvakrát. Jako režisér ho podle mě zvládl perfektně. A jako herec mě překvapil. Přesně v takovýchhle rolích bych ho ráda vídala do budoucna. Takhle přirozeného, usměvavého a zamilovaného. Alice Eve mu byla taky božsky kouzelnou partnerkou. A to nemluvím o tom, jak to mezi nimi jiskřilo. Po zhlédnutí mám pětihvězdičkové pocity, takže prostě nemůžu jinak... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec dokonalé, dvě nebo tři scény byly navíc a nezapadaly mezi ostatní, ale přesto to bylo tak sympatické, že nemůžu dát míň než 4*. Příjemné, místy hodně vtipné (scéna na špatné oslavě) a hlavně chemie mezi hlavní dvojkou fungovala na výbornou, až jsem si skoro přál jiný konec, i když bylo jasné, jak to skončí. Někdy zkrátka člověk potřebuje povzbudit a je klika, když se potkají dva lidi, kteří si dodají odvahu k důležitým krokům ve svém životě. P. S. Děkuji kolegyni jezinka.jezinka. Původně jsem měl totiž na dnešní večer vybraný jiný film, ke kterému jsem si však přečetl její jinak kladný komentář, ve kterém bylo umístěno varování pro osoby jako já (skoro bych řekl, že to bylo napsáno vyloženě pro mne). Díky tomu jsem se rozhodl vybírat znovu a vybral jsem dobře. Mít přátele, na které je spoleh, je zkrátka dobrá věc :) ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Film mě donutil zamyslet se, jestli tady ta role "ultimate nice guy" náhodou není jedovatější než přiznaný zmrd. Protože Brooke během filmu naznačí, čeho všeho je schopna, ale on své pravé já celou dobu schovává. Každopádně existují dvě cesty: buďto budu nad filmem nějakou dobu přemýšlet a potom se k němu vrátím, a nebo do rána zapomenu, že jsem ho vůbec viděla. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Knoflíkář Ben měl pravdu, náš život definují příležitosti, včetně těch, které propásneme.. Jsem rád, že Chris Evans může být za hrdinu i bez víka od popelnice, ale i přes imponující obyčejnost, náladovou hudbu a některé milé momenty (telefonáty do minulosti) jsem měl ze začátku pocit, jako by se někdo snažil zastrčit krychli do trojúhelníkového otvoru (znáte ty hračky pro batolata) a ta mírná pachuť se mě držela až do konce.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Existuje vůbec něco, co Chris Evans neumí?:) Dokázal přečkat 70 let v ledu, umí se ohánět stylovým štítem, dokázal dostat na kolena Winter Soldiera, aby dostal zpátky "svého" Buckyho, dokázal být dokonalým feťákem ve Vpichu a nikdo nedokáže ve filmech utíkat, tak jak on:) Tentokrát se chopil režisérských otěží a pokud jsem si myslela, že jedině jeho vztah s Buckym mě dokáže rozbrečet, mýlila jsem se. Chris Evans a Alice Eve (patří mezi ty ženy, které s tak nádhernou tváří nemůžou dělat nic jiného, než herečku:) jsou ti, kteří tomuto snímku kralují. Mají spolu úžasnou chemii, i když jsem od začátku měla dojem, že vztah mezi nimi se vyvíjí více přátelsky, než abych mezi nimi cítila nějaké zamilované jiskření. Příjemná změna, většinou jsou snímky o podobných setkáních stavěny na romantickém vztahu. Líbil se mi Nickův charakter, přesně takový ten typ dobrosrdečného, citlivého kluka, kterého je vám líto. Závěrečná scéna s telefonem mě odrovnala. I cried like a baby. Nejdřív jsem si myslela, že to zvládnu, jenže on pak řekl, to co řekl, a to už prostě nešlo jinak:) Úžasný scénář a chytré, trefné a vtipné dialogy mezi Nickem a Brooke. Ocenila jsem zejména příspěvek o koncertu Hanson. Noc v New Yorku pohladí po srdéčku, lehce rozesmutní i rozesměje. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Těžká nuda a to hlavně v druhé polovině příběhu. Marně jsem doufal v nějaký zajímavý zlom, ale dostal jsem jen běžné dialogy a průměrný příběh s nevěrou a jakýsi otevřený konec. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Evansův crush song, který mi připomněl nejednu probdělou noc strávenou ve městě, hrdinské dobývání (ne)dokonalého protějšku nebo moje oblíbené kouzelnické číslo nazvané „útěky na tisíc způsobů“. Křehká devadesátiminutovka, která možná na začátku lehce pokulhává, ale nakonec rozbuší srdeční sval jako už dlouho nic. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Méně vypiplané a ucelené než třeba snímek 5 to 7, zato více přirozené, rozevláté a emocionálně nesourodé. Což sice odpovídá skutečnosti, jen je to občas až příliš velké přeskakování se slabším tahem na branku a některými hluchými momenty. Alice Eve není na první pohled tak zajímavá osobnost, ale její rozjezd je interesantní. Evans je talent a mimochodem to se ví už dlouho. Závěr bravurní ! Jestli tohle byla Chrise prvotina jakožto režiséra, máme se na co těšit, protože zvládá s přehledem těžit to nejlepší z Linklatera a ještě přidává navrch vlastní invenci a zajímavý živelný dojem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chris Evans je ten největší pohodář na světě! A na popud této skutečnosti si zrežíroval a sám zahrál komorní, leč velice prozíravé romantické drama a já se zmohu pouze na jedno. Chrisi, prosím, nekonči s herectvím! Režíruj si, co chceš, ale hraj v tom také...tvé charisma by mi chybělo. Jo a na Alice Eve bych nerad zapomněl, ta je stejně kouzelná, jako celý tento film...92% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Není to sice nezávislá hračička Richard Linklater, ale místy se mu to lehce přibližuje. I když k pořádnému prožitku mi toho nakonec chybělo docela dost (víc emocí, víc kompaktnosti, méně hluchých míst, prosím). Těšilo mě, že se tolik netlačilo na pilu, jak bych čekal. Dialogy jsou vedené tak, aby se průběžně přihazovaly informace, které potřebujeme vědět, abychom se dozvídaly názory těch dvou na lásku, na vztahy, na ženy, na muže... Občas něco nabobtná a vyletí ven, vesměs je to ale sympatická konverzační záležitost, u které nás bude lehce dráždit otázka, co se asi mohlo stát po závěrečných titulcích. Chris Evans jako režisér mile překvapil aneb výsledek je tu nakonec pro všechny, kteří prožili nejednu probdělou noc – nikoli v alkoholovém oparu. Ale pěkně postaru. Silné tři, slabší čtyři, vyberte si!! ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, jako by tvůrci použili nosný motiv z filmu Před úsvitem a zpracovali to po svém. Vidět se to dalo, ale postrádala jsem originalitu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Že nám Kapitán Amerika naservíruje nečekaně povedenou režijní prvotinu, a že jeho síla bude tkvít v komorních konverzačkách jako z pera Richarda Linklatera, to bych opravdu nečekal. Samozřejmě, do tohoto mistra dialogů má Evans ještě hodně daleko. I přesto nám však naservíroval hodně povedený žánrový přírůstek, jenž se sice nevyhne menší roztříštěnosti a slabším pasážím, pořád ale nabízí hodně příjemnou atmosféru a hlavně sympatickou dvojici, která se vám zaryje pod kůži. Chris Evans navíc i herecky roste s každým filmem a jeho přirozený projev žeru čím dál víc. Alice Eve pak znovu potvrzuje, že rozhodně není jen krásnou tvářičkou a zasloužila by si mnohem víc příležitostí. Závěr je navíc parádní a už teď se těším, s čím se Evans za kamerou vytasí příště. 70% ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Taký Nick and Norah´s Infinite Playlist pre mierne staršie publikum s mierne slabšou hudbou. Opäť takmer starogrécka jednota miesta, času a deja. Nechýbajú veľké reči, exaltované gestá, moment of clarity. Okrem iného snímok poukazuje na fakt, že moderný človek je bez mobilného telefónu hotová opica a že NYC nikdy nespí. O štvrtej ráno sú bary plné ľudí sviežich ako rybičky. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

"Když je nejlepší den ve vašem životě zároveň tím nejhorším..." Nejen o tom, že zamilovat se můžete i za jediný večer. Cesta je cíl. ()

Reklama

Reklama