Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (227)

Gregor_Samsa 

všechny recenze uživatele

No heleďte se, na hezkejch kukučích se to celé vystavět nedá. Děcka ještě mají ty svoje zásady a sny, že jo, jenže život takový nebývá – dát si pusu u budky, do které volám jakože z budoucnosti, je hezký, ale takový marný. Prostě jedna pusa nebo dvě a předtím (oddělená) sprcha v hotelu, kde když vylezu v županu, tak to je jako všechno (?!?). Měla aspoň náhradní gaťky, co přeprala v umyvadle, nebo jak? Je to prostě dětský. Teen. Zlatý Ztraceno v překladu. Nevím jinak moc co k tomu říct, bylo to přeslazený jak čaj na dětskym táboře; se čtyřicítkou na krku, smíření se s kompromisy života a egál-nadhledem tahleta věc s hezkejma tvářičkama člověka už moc nechytne. [40%; 2019-02-10 Home sweet home] ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhlety civilní konverzačky. Odkryjí dost z vás, a pokud zrovna padnou do noty k vaší náladě, jde prostě o perfektní film. Before We Go je epřesně ten typ filmu, který nejlépe vyzní, pakliže vám zrovna padne do konkrétního citového rozpoložení. V mém případě jak poklice na hrnec. Křehké, jemné, nápadité, pravdivé a bez přehnaných gest či patosu. Prostě to šlape právě tak, jak by to v podobném případě šlapalo u reálných lidí s podobnými povahami. Oba herci se krásně doplňují a nechybí pozitivně otevřený závěr, s nímž se každý divák popasuje po svém. Malý velký film, který po boku Linklaterovy trilogie a některých Allenových srdcemluvných ódách na život má fakt co nabídnout i náročnějšímu divákovi. Jednoduše krása. P.S. Trik s telefonní budkou musím na nějakou taky zkusit :) ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Nejde o hloupý laciný film se spoustou patosu. Právě naopak. Příjemný autentický příběh a herci, to už jsem dlouho neviděl. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

přesně ten typ filmu, co mi sedí. Konverzačka, kde se neřeší nějaké přelomové dějinné události, ale řeší se vztahy, rozebírají se pocity. A pro takové filmy já mám slabost. Když k tomu přičtu, že to bylo takové mile úsměvné a že i chemie mezi hlavními představiteli působí uvěřitelně, nemohl jsem nedat plné hodnocení. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 6/10. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Komorná romanca o láske a tom čo prináša. Možno aj o odvahe vykročiť či už pri stretnutí alebo pri rozchode. Hlavní hrdinovia sú sympatickí a téma naozaj dáva dôvody na zamyslenie. Napriek tomu je tu cítiť určitý tlak na pílu a príbeh vyznieva trocha rozpačito. Priťahujú sa navzájom ale ona sa rozhodne vrátiť k manželovi, ktorého miluje a zabojovať o ich vzťah. On sa už "rozlúčil" so svojou bývalou a rozhodol sa zabojovať o hudbu, ale nezabojoval o lásku. Ale záver zostáva otvorený. ()

revere 

všechny recenze uživatele

Film, který se hodně podobá svou duší, a vlastně i názvem, snímku Before Sunrise. Není až tak dobrý jako on, ale je o dost lepší, než jeho dvě slabší a slabší pokračování. Doufejme, že tady taky nějaká nepřijdou. Konec byl znamenitý. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Evans si rolu dvoch hľadajúcich duší vyskúšal už spred kamery a teraz pridal k hlavnej postave aj zasadnutie do režisérskej stoličky. Výsledkom je ako už predtým jemne ladený príbeh o hľadaní odpovedí v otázkach vzťahov a životných rozhodnutí. Postavy spomínajú výraz dépaysement - dezorientácia a tak mi ich chovanie aj poväčšine času pripadá. Chémia medzi hercami nie je dokonalá ale pre potreby filmu postačuje. Komédiou by som film nenazval, ale taktiež sa nejedná o drámu. Nakoľko ešte asi nikto nevynašiel slovo čo by označovalo niečo medzi tak to nazvem realistický (vo fickcii). Občas mi film pripomenul dokument, a to preto lebo herecké výkony sú celkom uveriteľné. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

To bylo... oh. Ze začátku jsem si říkala, jupí, ona je vdaná, on miluje jinou, konečně to jednou neskončí jako typické klišé. A pak jsem se přistihla, jak si přeju, aby zrovna tenhle film skončil happyendem. Dokonce mě i rozbrečel, o to víc jsem naštvaná na ten konec. Unikátní, magické.. Chris je opravdový talent. ()

Nemezzis 

všechny recenze uživatele

Chris Evans mě mile překvapil, že zahrál pro něj neobvyklou roli, minimálně stejně dobře jako tvrďáka z akčních filmů. Alice Eve se mi líbila už ve filmu Na tuhle nemám, kde jsem ji viděl poprvé. Celý film se točí okolo zmíněné dvojice a je pojat jinak, než většina romantickejch šablon a i díky tomu se mi to líbilo. S dialogem si dal někdo spoustu práce, protože je napsán velmi přirozeně a děj pěkně odsejpá. Trochu mi vadila scéna v pyžamech, která mi nezapadala do děje a kazila dojem z jinak skvělého zážitku, naštěstí závěrečný telefon do minulosti, stál za to. Režijní debut Chrise Evanse mi připadal, jako by chtěl ukázat, že dokáže zahrát i jiného “hrdinu“, než na jakého jsme od něj zvyklý a to se mu povedlo. Hodnocení 4 až 5 podle nálady :). ()

Pastelka.. 

všechny recenze uživatele

Tak zase se podařilo objevit pěkný film. Oba dva herci mi byli velmi sympatičtí. Chrise jsem se pořád snažila někam zařadit, ale ještě jsem na to nepřišla, ale je na něj pěkný pohled a sympaťák a ještě pomáhá ženě v nesnázích. Člověk by až nečekal kolik se toho může za jednu noc v jednom městě stát a co se všechno dozví. Teda něco jsem se nedozvěděla, jak vypadaly ty dva obrazy zezadu a jaké povzbuzení měla na hodnocení služeb, že ji to vykouzlilo krásný úsměv na rtech. Ale za to přece nemůžu nic srazit a ani za to, že vlastně nevím jak se jim to pak podařilo s čím se oba v noci potýkali, ale to už by byl jiný příběh ;-) Za mě velké překvapení. ()

De Large 

všechny recenze uživatele

Klasika už teraz... úžasná chémia medzi hercami, výborný scenár, bez nudných pasáží, bez hollywoodského konca... ()

pblicek 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že něco takové jsem nečekal. Obvykle bývám skeptický, když vidím, že si herec zrežíruje svůj vlastní film. Mám totiž takovou zkušenost, že to obvykle nedopadne moc dobře. Prostě si to chtěl vyzkoušet, ale nedopadlo to. Nevadí. Jenže to není tenhle případ. Tento kousek mě skutečně docela chytl za srdce. Když se odpoutáte od drobných dějových nesrovnalostí, tak vás film vtáhne a poměrně silně zamíchá s vašimi emocemi. A od toho ty filmy jsou, ne? Pro mě velmi podařený počin. Doporučuji. ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Two people, two fates, one night and one city...New York. Nádherná jednonoční jízda dvou lidí, kteří se potkají jako absolutní cizinci, ale loučí jako životní přátelé. Celý život vtěsnaný do jedné jediné noci, podobné jako Before Sunrise, ale mnohem více ze života, mnohem reálnější, méně ulítlé (a to říkám jako velký fanoušek zmíněného filmu). Ale každou noc se neřeší problémy celého světa...snad jen jednoduchý každodenní život, trable s partnery a sebou samými. Na pár velmi veeelmi příjemných podívaných. Chris Evans rulez!! ()

Alasdaira 

všechny recenze uživatele

89 minut plytkého žvanění, kňourání, hihňání, uculování se, prázdných mouder a bonmotů. Kecy, kecy a kecy. Jedna hvězdička za noční NYC. ()

gezko 

všechny recenze uživatele

Môj nový obľúbený film. Minimalistický príbeh, minimalistické prostredie jedného mesta (koľko sa toho asi dá nachodiť pešo), minimalistické vzťahy a predsa bravúrne zvládnuté, zahrané, neskutočne kúzelné a uveriteľné. Chris Evans nie je len Kapitán Amerika, ale aj pohodový chlapík hľadajúci nič menšieho než obyčajné šťastie. Alice Eve "holka v nesnázích" je okúzľujúca. Príbeh vyrozprávaný týmito dvomi ľuďmi je nahlas vypovedané trápenie obyčajných smrteľníkov. A pre tú uveriteľnosť je film jedna z mojich nových srdcoviek. Len by ma zaujímalo, čo bolo napísané na druhej strane toho lístku z hotela... ()

Reklama

Reklama