Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (227)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Možná trochu moc "zázračný" na můj vkus, ale celkově myslím pozitivní a milý snímek. Jeden z té kategorie, když chcete vypnout a shlédnout něco neškodného s povedeným obsazením. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nocne mesto menom new York malo teda hodne do seba, Chris Evans /Cellular/ je pred aj za kamerou. Dialogy slusne, len v strede trochu krivaju, ale zase je tu krasna Alyce Eve, ktora bola nadherna a potiahla to do lahkeho nadpriemeru . 70 % ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Sklamanie 2 hviezdy dávam za veľkého sympaťáka a nočný New York v hlav.úlohe.Žiadnu romantiku tu však nečakajte ani poctivú scénku, len 90 minút k ničomu nevedúcich dlhých žvástov medzi dvoma postavami bla-bla-bla...Viem si toto predstaviť zhrnuté v 10 minutách a neobťažovať ma takto celovečerným filmom.Strata času.A ten záver?Ten ma doslova naštval! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc krásný a milý film, trochu mi připomínal typické festivalové filmy a na festivalu by se určitě vyjímal. Spousta dialogů mezi hlavními herci, na kterých to vlastně vše stojí, ale nevadí to, jelikož je to vtipné a postupně se o postavách dozvídáme něco více a navíc sledujeme jak mezi nimi roste láska. Co mě vážně moc mrzí je konec, který je bohužel nejasný, i když já doufám v ten šťastný. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Tak tahle konverzační špacýrková jednohubka mi sedla jako prdel na hrnec. Moc příjemně natočeno, fajn dialogy, z kterých jsem měl pocit, že mají hlavu i patu.. jasně občas lehce přitažené za vlasy, ale i tak jakž takž uvěřitelné. Přijemné prostředí New Yorku. Velice velice milé překvapení. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Tady se mohlo jednat o velice zajímavou nezávislou indie romantiku. Chris Evans si Before we go zrežíroval i si v něm sám zahrál, jenže do nějakého zajímavějšího počinu má tento film hodně daleko. Bohužel se to dalo zrealizovat určitě jinak a zajímavěji. Takhle tu máme klasiku, dva lehce ztracení mladí lidé spojí svoje osudy a nakonec se v nich probudí vzájemné city při putování nočním New Yorkem. Zároveň přitom zažívají různé trampoty. "Zív". Stopáž není nijak přemrštěná, ale stejně Vás dokáže unudit k smrti. Už si ani nevzpomenu na film u kterého bych se modlil, aby skončil. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Chris Evans už bude nesmazatelně zapsán jako Kapitán Amerika, takže každý takovýhle kousek, kde vybočí z role maskovaného hrdiny, je příjemným oživením. Podle mě je ale velice zajímavým hercem i mimo svět Marvelu a doufám, že to ještě naplno předvede. Zajímavý příběh s příjemnou hlavní dvojicí, který se ale na můj vkus místy docela táhnul. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se na to podívat, jelikož ho ohodnotilo mnoho uživatelů z mého seznamu oblíbenců a přesně polovina tomu dala 1-2 hvězdičky a druhá polovina 4-5 což je dost nezvyklá anomálie. Nutno podotknout, že dobré hodnocení dali jen ženy a špatné muži. Jsem nakonec někde uprostřed. Chris je v tomhle filmu hroznej simp a jeho postava bude vždy trpět jelikož jeho láska prochází srdcem, kdežto láska žen kolem něj pochází převážně z žláz s vnitřní sekrecí. Poslední noc s Keirou Knighley a Samem Worthingtonem byl skoro stejný film, ale lepší. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem pouze 40 minut. Jejich rozhovory nikam nevedly a zdálo se , že ani ta jejich chůze městem nikam nevedla. Bez hlavy a paty. Pokud se v závěru něco stalo, já jsem tedy čekat nevydržel. 40% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Chris Evans svým režijním debutem vůbec, ale vůbec neurazil. Právě naopak. Mile překvapil. Líbilo se mi to. Až na ten konec, který byl nečekaný, ale zvláštní. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Chris Evans si jako režijní prvotinu vybral malý intimní film, jednoduše romantiku bez efektů. Jenže to jediné kouzlo je tam on sám, džentlmenský Nick, který se snaží zachránit jednu ženu od hrozné noci. Chatrný a nepřirozený scénář mě zaujal nejvíc tím, že měl-li to být film o závodu s časem, tak ta jejich pohodová noční procházka s uvolněným vyprávěním, jaksi postrádala jakoukoliv naléhavost. Raději si Chrise zapamatuji z "Puncture". ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(138/2015) / Chris Evans známy to akčný hrdina sa dal na malý, konverzačný a k tomu romantický film. Ešte divnejšie na tom je, že sa to vlastne docela podarilo. Bolo tu zopár momentov, keď film prestal stíhať a dialógy, na ktorých je celý film postavený, sa začali uberať nezáživným smerom ale celkovo je tých kvalitných momentov viac a nechýbajú ani časti kde emócie dosahujú prvej ligy. A bezchybný soundtrack k tomu. (7/10) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že čím dál více herců či hereček to zkouší i za kamerou. Některým to vyjde a jsou mnohem více chváleny za své režisérské schopnosti, než za ty herecké. A pak jsou tady tací, kteří si pěkně nabijí. Chris Evans díky svému debutu patří zatím do první skupiny. Evans si vybral docela dost obyčejný příběh, o dvou postavách, kteří chodí a povídají a svým způsobem se snaží znovu najít sami sebe. Díky sympatické dvojici Evans a Alice Eve film uteče dost rychle , že si ani nevšimneme několika nudnějších scén, které trochu brzdí film. Before We Go je sympatický film, se sympatickými herci, kteří hrají zajímavé postavy a několikrát jsem si při sledování vzpomněl na filmy Richarda Linklatera(trilogie Před úsvitem, soumrakem, půlnocí). ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Taková fajn konverzačka na nevyčerpatelné téma láska, sex a trápení. Alice Eve je krásná a její postava zajímavá a Chris Evans sympaťák největší. Téměř celý film je složený ze scén těchto dvou postav. Volání do minulosti bylo fakt sladký. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Režisér a hlavní role nebývají zrovna skvělé kombo. V případě Evanse to vyšlo tak nějako nula:nula. Špatné to není, ale ani fascinujícího výkonu se nedočkáme. Hlavní problém jsem měl s chemií mezi hlavními postavami. Prostě mi "neštymovala". A vzhledem k tomu, že o ní je celý film, tak se jinak zajímavý příběh v mém oku poněkud dřel a šel trochu na sílu a o to neuvěřitelnější pouto v putování ústřední dvojice bylo. Spíše je držela vyšší moc (režisér), než nějaká uvěřitelná dynamika. Což je škoda, nápad je to dobrý, příběh je to dobrý ale takto to vyzní trochu do prázdna. ()

Reklama

Reklama