Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (227)

adam9 

všechny recenze uživatele

Chris Evans neboduje jen na marvelovském poli jako Captain America, ale i na tom romantickém jako správný, zlomený muž, co potřebuje zjistit, že láska se neváže jen k jednomu člověku. Obzvlášť ne k tomu, co nás ve svém životě nechce. Snad někdy natočí i něco dalšího. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jednoduchý příběh.Film kvality lepšího béčka.Ale sympaťáci hlavní hrdinové.dobrá průvodní hudba a nakonec se najdou i nějaká ta moudra.Dobrý nápad s telefonáty do budoucnosti.To se opravdu povedlo.Evans ale silně zastínil Eve.chvilkami spadla do unylosti.Film ubíhá klidně bez nějakých zbytečných cirkusů jak je zvykem.Dobrá kamera a i dabing.Jen ten konec - ale i tak jde život.Všechno zůstane otevřené a je na lidech jak s tím naloží ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ukecana a utahana "Noc v New Yorku" ... chapu, ze si chtel jako Captain America odpocinout, a tak si sam zreziroval tohle, ale nejak to prehnal :-) ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Chris Evans už si nejspíš chystá půdu pro budoucí kariéru, až pro něj štít bude příliš těžký. Dokázal předvést výborný výkon na obou stranách kamery. Stejně tak jeho parťačka v téhle two-man show. Musím pochválit i výborný scénář, který i při pomalém vyprávění nenudil a výběr hudby. Je to malý, ale kouzelný film. Jediné co mi trochu kazí dojem je kamera. Nemám přiliš v lásce třesoucí se dokumentární způsob snímání. Někde to sedne a někde ne a v tomhle filmu mi to přišlo zbytečné ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 3 mil.$ // Tržby_ 483,938 $ // Tržby v USA*_ 37,151 $ // Veľmi silná romantická komédia,ktorá ma rozložila na plnej čiare. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi milý film, lehce nudný, ale pokud přistoupíte na to, že je to takřka výhradně o dialogu ústřední dvojice, bude se Vám to líbit. Chris Evans ukazuje, že je schopný nejen zahrát, ale i zrežírovat film a zdatně mu sekunduje Alice Eve, nejdřív jako parťačka, pak jako trochu víc. Jediná škoda, že nevidíme víc z New Yorku, je tu jen pár nočních záběrů...Konec to možná chtělo víc rozebrat...70% ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Festivalová, nezávislá, nebo jaká věc. To je jedna noc v New Yorku v podání Chrise Evanse. Svým způsobem, minimálně vlastním závěrem, netradiční romanťárna či vykecávárna. Ne tak sladký a hudební jako třeba Once, ne tak filozoficky ukecané jako Before Sunrise, ne tak vtipné jako Pat a Mat, ale furt velmi dobré, 3-4. ()

Frederika 

všechny recenze uživatele

Sympatická konverzačka muže a ženy, co se potkají v nočním městě. Můj oblíbený žánr. Možná i proto, že pořád čekám, až se něco podobného stane i mě. Velice osobní a civilní snímek, což jsou kvality, které ho pozvedají nad romantické komedie, plné vtipů, které známe a předvídatelných zápletek. Jeho síla tkví také v tom, že se s příběhem/postavami/jejich jednáním a uvažováním můžeme ztotožnit... Moc se mi to líbilo, příběh, scénář, charaktery. A Chris Evansovi tahle poloha sluší rozhodně víc než Captain America. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

,,How can one of the worst nights in my life also be one of the best?" Captain America hraje na trubku v romantickém filmu, který sám režíroval. Nikdy bych nečekal, že něco takového uvidím. A už vůbec ne, že se mi to dokonce bude líbit. Mezi Evansem a Alice Eve to patřičně jiskří a postupné odhalování střípků jejich životních problémů funguje na jedničku. Putování po trochu méně profláklých ulicích New Yorku se nese v očekávání klasického romantického happyendu, konec však předčil očekávání. Pohodový film při jehož sledování jsem měl opravdu příjemný pocit. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

No děvče, tak hlavně nech ten dotazník z hotelu v kapse kabátu a můžeš ten svůj boj o zachování vztahu rovnou vzdát... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Vedel som že to bude dobré a vôbec nesklamalo....Neskutočne pohodový film na ktorý sa ale zatracene dobre pozerá.Chrisa mám strašne rád a tu je riadny sympaťák samozrejme o nádhernej Alice Eve ani nevravím.Hudba super a ja som si tento film naozaj užil.Hviezdu som ubral len z jedného dôvodu a to preto že by ma naozaj zaujímalo ako to dopadne ... Koniec skvelý. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Captain America režíruje! A i sám sebe před kamerou, no není to paráda? Je! Ne, ale vážně. Tohle byl moc příjemnej kousek, civilní, uvěřitelný, dost možná pro někoho trochu prostý či všední, ale pro mě tak akorát ve všech směrech. Sympatické po všech stránkách, jak co do stopáže, tématu, hlavních hrdinů, jejich vývoje a věřte, nebo ne, i konce. Chrise bych si v téhle herecké poloze dala líbit i příště, měl by dát sbohem Marvelu a vrhnout se tudy :-) ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů. Perfektní debut. Docela jednoduchý příběh, nic extra originálního a přesto to dokonale funguje. A to hlavně díky úžasné atmosféře, kterou utváří skvělá kamera a hudba. Přesně jak mám ráda. Film dokázal nesklouznout k ukecanosti, zbytečnou spoustu slov zde nahrazují detailní záběry na tváře herců. A to mám taky ráda. Jen tak dál Chrisi Evansi!!!! (na Thomickově postřehu, že si Evans na svým úsměvu regulerně ujíždí něco bude. a já mám pocit, že si ně něm taky začnu ujíždět.) ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Chris Evans to na první režisérský debut zvládl na jedničku. Opravdu dojemný příběh, který svým koncem nenechá oko suché. Já tyhle filmy nikdy moc nemusel,ale tohle mne opravdu dostalo. Hodnocení: 91%.. ()

Reklama

Reklama