Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se na to podívat, jelikož ho ohodnotilo mnoho uživatelů z mého seznamu oblíbenců a přesně polovina tomu dala 1-2 hvězdičky a druhá polovina 4-5 což je dost nezvyklá anomálie. Nutno podotknout, že dobré hodnocení dali jen ženy a špatné muži. Jsem nakonec někde uprostřed. Chris je v tomhle filmu hroznej simp a jeho postava bude vždy trpět jelikož jeho láska prochází srdcem, kdežto láska žen kolem něj pochází převážně z žláz s vnitřní sekrecí. Poslední noc s Keirou Knighley a Samem Worthingtonem byl skoro stejný film, ale lepší. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden neuvěřitelný den nebo spíš noc, ale proč ne, jednou za čas nějaký podobný zázrak nezažít? Jako třeba v tomhle příběhu, který mě vtáhnul svou přirozeností a sympatickou dvojkou Brooke a Jacka. Někdy je fajn vypovídat se ze všech těch trápení na dušičce někomu úplně cizímu a ono to bude možná tak jako tady, fungovat jako hojivý balzám, který tolikrát potřebujeme. Chris netlačil na pilu a přece se mně tahle konverzační lahůdka dotkla na tom pravém místě, díky. ()

Reklama

Krysa SPK 

všechny recenze uživatele

Prej romantická oddychovka. Prosím, více takových oddychovek ! Žádná uslintaná limonáda se nekoná. Už dlouho jsem ve filmu neviděl dva tak sympatické, perfektně napsané charaktery. Navíc skvěle zahrané a především Chris Evans dává zřetelně najevo, že neumí jen Captaina Americu. A jeho režie ? Nechce se mi věřit, že je to jeho debut. Přenádherně nasnímaný večerní New York a přesný soundtrack jsou už jen třešničkou na dortu. Secsakramensky doporučuju ! ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Sklamanie 2 hviezdy dávam za veľkého sympaťáka a nočný New York v hlav.úlohe.Žiadnu romantiku tu však nečakajte ani poctivú scénku, len 90 minút k ničomu nevedúcich dlhých žvástov medzi dvoma postavami bla-bla-bla...Viem si toto predstaviť zhrnuté v 10 minutách a neobťažovať ma takto celovečerným filmom.Strata času.A ten záver?Ten ma doslova naštval! ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

No sakra. Kapitán Indie to zvládl ukočírovat a rozdrtil mě na celé čáře. Postupné zatápění pod vztahovým kotlem každou minutou, trocha vtipu, trocha šarmu, naprosto přirozená, netrapná ústřední dvojice a opravdu skvěle ukočírovaný a o to víc drtivý závěr. Kdo by nechtěl něco podobného prožít. Už dlouho jsem nenarazil na tak příjemnou a překvapivě silnou romantickou konverzačku. Stačí se nechat unášet. 9/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)
  • Premiéra proběhla v pátek 12. září 2014 jako součást Mezinárodního filmového festivalu v Torontu 2014. Oficiálním sponzorem akce se stala značka prestižních šperků Pandora. (Zdroj: Evanschris.blog.cz)
  • Chris Evans (Nick) sa chcel naučiť hrať na trúbke, aby scény odohral sám. Veľmi rýchlo prišiel na to, že je to veľmi ťažké a tak sa aspoň do detailov naučil správny prstoklad, ktorý je presný aj vo filme. (De Large)

Reklama

Reklama