Reklama

Reklama

Prospect

(festivalový název)
  • USA Prospect
Krátkometrážní / Sci-Fi / Drama / Akční
USA, 2014, 14 min

Scénář:

Chris Caldwell

Kamera:

Zeek Earl

Hrají:

Thomas Castle
(další profese)

Obsahy(1)

Prospect je příběh dospívající dívky na cizí toxické planetě. Společně s otcem se snaží najít specíální materiály, na kterých vydělají jmění. Otce však při průzkumu napadne toulavý bandita a dívka musí vzít vše do svých rukou. (iShorts)

Recenze (6)

Setanta 

všechny recenze uživatele

Luxus! Ten filmeček není bez chyb (první polovina by si zasloužil prokrátit), ale dojem, který ve mě zanechal... LUXUS! Kamera, která působí profesionálně, jednoduchý děj, který si vystačí s náznaky, fungující vztah otce a dcery, uvěřitelné herecké výkony, perfektní atmosféra, a když se věci začnou komplikovat, já se nakláním v sedačce čím dál blíž k filmovému plátnu a držím té holčině palce. LUXUS! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se to tak vezme, tohle je o hodně lepší než "Po zániku Země", což má v podstatě stejné téma, akorát že jde spíše o předčasné dospívání chlapce. Tady jde o to, že se z dívky stane žena. Záleží na tom, jaká rozhodnutí učiníme. Není to špatné, ale ani úplně výjimečné. ()

Reklama

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Podstatne lepšie ako prispatý celovečerák. Zatiaľ čo pri ňom som ledva čakal kedy sa konečne niečo poriadne udeje (a neudialo sa), tu mi tých 13 minút ubehlo ani som sa nenazdal. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Kdybych videl prvni toto a ne celovecerak, sel bych s hodnocenim asi o trosicku vys. Tam se totiz povedlo vse dotahnout o poradny kus dal. V kratasu je vizual stale na puli cesty, atmosfera tamtez, chybi mi tu Pedro a ta nejzajimavejsi cast pribehu chybi uplne. ()

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama