Reklama

Reklama

JoJova prazvláštní dobrodružství - Hvězdní rytíři

(série)
  • Japonsko Stardust Crusaders (více)
Japonsko, (2014–2015), 20 h (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Hirohiko Araki (komiks)

Kamera:

Kazuhiro Jamada

Hudba:

Júgo Kanno

Hrají:

Kenta Mijake, Daisuke Ono, Daisuke Hirakawa, Unšó Išizuka, Fuminori Komacu, Takehito Kojasu, Rie Kugimija, Aja Hisakawa, Teššó Genda, Ajumi Fudžimura (více)
(další profese)

Epizody(48)

Obsahy(1)

Vnuk Josepha Joestara Jotaro Kujo má zvláštní novou superschopnost, která podle všeho souvisí s návratem starého nepřítele Dia Branda. (Netflix)

Recenze (6)

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Kouzlo Jojo tkví v tom, že staví zábavu nade vše ostatní. Ušetřená mnohdy není ani logika. Zatímco u jiných anime bych se u podobných momentů chytal za hlavu, zde je to jen další díl skládačky. Určitě to nesedne každému, na to je to moc bizarní. ( ͡° ͜ʖ ͡°) ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá a podstatně víc kreativní série než ta předchozí. Komedie to byla skvělá, finální boj byl zatím nejlepším v celém Joju, akorát to bylo místy až moc natažené. Jinak dobrý "part". 6.8/10 ()

Reklama

sasa.veliky 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se po první sérii těšil na druhou... ale zjistil jsem, že to fakt není můj šálek piva... Děj, pokud se o něm dá hovořit, je dost unylý a dost často cringe, zato akce je tam až příliš. Nicméně, chápu, že někoho to může přivádět do extáze... ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Začátek anime je velmi slibný, ale postupem času bohužel jde úroveň dolů, hlavně díky repetetivnosti a stereotypický zvratům. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti původní verzi z roku 1993 nuda. V porovnání s ostatními anime v roce 2014 však něco, co se velmi vyjímalo. Mé doporučení tedy zní: JoJo je úžasné anime! Ale koukněte na verzi z roku 1993... Zklamaných 50% ()

Galerie (901)

Zajímavosti (2)

  • Noriaki Kakyoin měla být původně žena a Jotarova přítelkyně. Ale editor mangy nařídil autorovi, aby to změnil. (Harroc)

Reklama

Reklama