Reklama

Reklama

Ilsa: vlčice SS

(festivalový název)
  • Kanada Ilsa, She Wolf of the SS (více)

Obsahy(1)

Ilsa je nacistická šéfka malého SS tábora pre cca 20 väzňov. Má veľké prsia, uhladenú blond frizúru a veľmi peknú tváričku. Cez deň je jej úlohou robiť na väzňoch pokusy typu "Pri akej teplote vody asi tak človek, ponorený do nej, omdlie od bolesti?" a po nociach si relaxuje sexovaním s vybranými väzňami. V druhej línii filmu sa probližujeme k zopár väzňom a pripravujeme sa s nimi na veľký útek. Béčková snímka je prepchatá sexom, násilím a krvou. (POMO)

(více)

Recenze (117)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, já nevím, myslím, že krev je červená a ne oranžová, jak je v pár záběrech diváku předkládáno. Celkově má sice film pár hluchot, ale ty se dají snést. Jinak je to film a mučení a sexu. Nic jiného zde není třeba hledat. 201208089524/9606 ()

elanista1 odpad!

všechny recenze uživatele

Uboha svinacina, ktoru som musel pozriet na dvakrat, a ktora si naozaj nezasluzi ten cas, ktory som pri nej stravil. Nejde mi len o to, ze film je preplneny tym najhrubsim nasilim pachanym na ludoch, ktore by som este nejak zvladol, ale o to, ze je to samoucelne a vobec nejde o to, ukazat verejnosti naozajstnu pravdu, ale hnusnym sposobom sokovat. Mozno sa to dari, a aj na mna to zabralo, lebo niekedy som fakt nemohol pozerat na obrazovku. Co je toto vlastne, je to vobec film? Nema to absolutne nic, ziadne herecke vykony /tu som sa dozvedel, ze dokonca aj pri sexe sa da herecky prehravat/, nulove napatie, nulove zoznamenie s postavami /okrem hlavnej blondatej kurvy/, a len trapny naivny scenar, ktory spolodi kazdy podpriemerny spisovatel. Nikdy uz na toto nechcem mysliet, a pre mna zatial najnefilmovejsi zazitok. Toto je urazkou vsetkych drastickych /ale filmovych a inteligentnych/ klasickych hororov 70-80 rokov. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

No kdo má tyhle filmy rád tak si to užije , ale jinak je to sado maso jak vyšité!!Jinak Ilsa je "kus" ženské!! ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Sex, krv, násilie...riadny toto filmík, normálne až nechápem, že v sedemdesiatych rokoch vzniklo takéto niečo. Na tú dobu až veľmi drsný snímok, ale dobrý, samozrejme. Každopádne by sa zišiel možno že aj dáky remake...uvidíme. Jediné čo sa mi na filme nezdalo, bola krv, tá nevyzerala veľmi reálne, ale nevadí. ()

RedBoryyys 

všechny recenze uživatele

Jsem se divil,že není tohle dílo více známe a není vychvalováno v domácí sbírce každého nácka,jako třeba Kult hákového kříže,nebo Russel Crowe a jeho Romper Stomper,ale když jsem to nakonec na potřetí dokoukal,došlo mi proč.Film je nudný,táhlý s podivným dějem,takže pro ně není moc co obdivovat a mě se z filmu chtělo akorát spát,což se mi 2x povedlo a proto jsem koukal na 3x.Hezké ženy filmem sice prostupují,to je pravda,ale já jsem dolňák a tak mě ty prsatice zas až tak moc nebraly... ;-))) ()

Maiken Algren 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi páčilo ako mali SSácke uniformy gigantické výstrihy. To bolo celkom vtipné. Inak.. Film nestál za nič, ako sa dalo čakať. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Aríjská velitelka koncentráku, se snaží uspokojit svoji nenasytnou vagínu a pak ve zbývalém svém čase porcuje lidi na 50 odstínů sraček. A o tom to celý je. Je tu spousta násilí a sexu, ale není to ani za nehet zábavné. Velký potenciál by tu byl, ale je to všechno tak mizerně natočené a zahrané, že je to všechno pohřbeno, až hitlerovému bunkru. Bezúčelné násilí není vůbec zábavné, bez trochu děje a napětí a dobré režie, dobré béčko prostě neuplácáte. ()

nightowl 

všechny recenze uživatele

V expoitation filmech jsem novacek. Videl jsem jenom nejvetsi klasiky tipu Salo, I split on your grave, kanibalove, caligula apod... ale tenhle film me z vyse zminenych filmu pripada nejslabsi. Nahejch holek (ty ja rad) a muceni je tam spousta, ale prece jenom to nefunguje. Duvod je asi ten, ze to cele vypada dosti levne. Rekvizity chaby, herecke vykony velmi nepresvedcive. Dej, atmosfera, zapletka i napeti temer nulove. Co musim ocenit jsou opravdu krasny devcata... kazda ma neco do sebe. Takze tenhle film doporucuju jen pro ty, ktery chteji videt nahy pekny holky... ()

Figuto 

všechny recenze uživatele

Dost brutální, umocněno vědomím, že až tak daleko tahle taškařice od pravdy nebude mít. SSačky v černých uniformách zdobených umrlčími lebkami jsou velmi sexy, no a ta Ilsa! Takhle přepracování kdyby se někdo chopil. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

I přes celou tu amateřinu a plochost filmu jsem se na to dokoukal sice bez utrpení ale taky bez zvláštního zaujetí. Podruhé to fakt vidět nemusím. ()

ciapok odpad!

všechny recenze uživatele

5 * idiotský odpad. film to nie je, porno taktiež nie, je to proste len neopísateľne zlé; chutilo to ako pokazené sardinky so zubnou pastou ()

Reklama

Reklama