Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (174)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak som si jedneho pekneho vecera o pol noci prisiel utahany z roboty... otvoril som si pivo a rozmyslal co si idem pozriet, aby som sa vyventiloval zo stereotypu roboty a aby sa mi o nej este nedaj jednorozec nesnivalo. Zrazu som v internetovom nakupnom centre narazil na tuto blbost a povedal som si preco nie ?Tak som nakupil a pustil. Neviem cim to bolo...ci tou unavou alebo tym stvrtym pivom, ale poviem Vam, ze ma tento rodinny film fakt bavil. Rodina je rodina o tom ziadna... a ruku na gule kto z nas chlapov nema strach z toho, ze si jeho dcerenka...jeho milacik dotrepe raz domov nejakeho pokurvenca, ktory bude trnom v mojom oku ? V tomto filme to vyriesili velmi jednoducho a to tak, ze dcerke vybrali za muza brata,bratranca, stryka, uja, otca alebo deda... a bolo po probleme... rodina ako lusk. Cele to krasne funguje az na jeden neprijemny detail, ze genetika je kurva a zacali sa rodit zdegenerovani mutanti (u nas znami pod pojmom cigani alebo pre pokrokovych Indoslovaci), ktori su kapicku asocialni. No co vam budem hovorit... kozy boli...krv bola... nadavky boli... rozum som mal otupeny a tak co na tom, ze to je bezbreha kokotina bez stipky logiky ? Pan Milev je pekny prasiak, ktory by sa mal spojit so Srdjanom Spasojevicom a mohli by natocit nejaky pedofilno-torture snuff film. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|65%| Šestý a pravděpodobně asi už i poslední díl této ujeté hororové (dle mě spíše komediálně) laděné série. Hejkalové jsou zde vtipní spíše až ke konci filmu. Nejlepší byla podle mě scéna, kdy jeden hejkal strčil hadici své oběti do prdele a pustil vodu – tělo oběti se nafouklo a explodovalo. :D Mě tahle ujetost v této sérii baví. A to se nestává u mě zvykem. V ½ filmu to vypadá, že je to trochu vážněji pojato, pár slušných vražd, i když se to nudně táhne. Ke konci už je to, co se týče hejkalů správně ujeté. Ale mám problém s divným příběhem, který nejvíc vygradoval ke konci. To mi nějak nesedlo, proto ty 4* nedávám. Jinač to byl neškodný úlet, který na to 1 shlédnutí špatný nebyl. Čtyřka je tedy ještě o něco slabší, jinač 1,2,3 a 5.díl jsou mnohem lepší. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekal hůř, ale nemůžu hodnotit lépe než čtyřku, která obsahovala aspoň dvě pořádné torture scény. Ale jako přiblblej hixplo se slušným bodycountem to ujde. 40% Update: Po zhlédnutí See No Evil 2 zvyšuju na 3*, protože v bídě posledních let jménem slasher, je tohle (bohužel) docela obstojný. Ale je to víceméně z milosti, srovnání s předchozími díly platí. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Priemerne ob-rok sa natočí dašie pokr.WT.Už max.vylisované ovocie z ktorého nepotečie žiadna uspokojivá šťava.Snažili sa vylepšiť snímok erotickými vsuvkami,ktoré sa tam nevyskytli čisto náhodou.I ked z časti majú svoje opodstatnenie v príbehu,no tými nezmyselnými zápletkami ma už nedokážu prekvapiť.1 bola v tomto čisto jednoduchá a tým pádom bezkonkurenčne najlepšia.Niekedy proste nie je dobré príliš tlačiť na pílu.1.polovica ma skôr nudila ako bavila,ale v druhej sa to zlomilo a hluché miesta vystriedali scény zaujímavé.Týmto snímok klesal a zároveň stúpal v mojich očiach.Hop sem-hop tam.Ako na hojdačke.No nestagnoval.Čo je dôležité.Lenže čo do atmosféry,o nej tu nemôže byť ani reči.Wrong Turn už má tie najlepšie časy dávno za sebou.Je to starček,ktorý stráca na dychu a nápadoch.Poradím mu odchod do dôchodku.Suma sumárum 1,4,2,6,3,5 (rebríček WT-od najlepšieho). ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pytel plný hoven! Tak by se dal nazvat šestý díl Pachu krve. Declan O'Brien sérii opustil a tak jsem doufal, že se nová režiserská tvář bude snažit tolik, aby sérii přidal na kvalitě a vrátil jí do průměru. Jenže jak navazovat na zkaženou sérii. Ještě hůř jak předtím! Šestým dílem padá série na úplné dno hororového žánru, kde už to nezachrání nikdo. Pointa hrozná, mutanti stejně debilní jako v předchozím díle s nepovedenými maskami a amatérismus viděn a cítěn od začátku do konce. Sám ani nevím proč na to pořád čumim. Nejspíš z toho důvodu, že jsem zvědavý. Hvězdička za ženský. // Pořadník oblíbenosti dílů: 1, 2, 4, 3, 5, 6. 10% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V Pachu krve 6: Krvavý hotel je nejvíc erotických scén z celé série. (Worry77)
  • Talitha Luke-Eardley je už třetím protagonistou v pořadí, který se objevil v této hororové sérii a zároveň v seriálu Hra o trůny (od r. 2011). V předešlém pokračování si zahráli Roxanne McKee a Finn Jones. (sir-dave)
  • Film obsahuje nejvíce nahoty ze všech filmů z celé série, přičemž každá žena v hlavní roli je v určitém okamžiku filmu nahá. (ČSFD)

Reklama

Reklama