Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (174)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ač se mnozí z nás od druhého dílu několik let vroucně modlí, aby se tak již znovu nedělo, další skupinka ukrutně nesympatických porážkových idiotů a mimořádných hereckých antitalentů už po šesté nekompromisně Blbě zahnula. Zahnula, aby se v bulharské koprodukci brodila špatně cákaným kečupem mezi čím dál tím horšími latexovými maskami vesnických chromozomálních katastrof na pozadí (Ano, „pozadí“ je přesně zvolený termín!) scénáře natolik sofistikovaného, až dává pojmu „laciná a trapná ultimativní debilita“ zcela nový rozměr a ukazuje, že žumpa, kam se ještě může propadnout odkaz slušného prvního dílu, je daleko hlubší, než se zdálo po pětce. Můj bezedný divácký optimismus, na popud kterého jsem si dosud každým pokračováním zasvinil hárdisk v naději, že se vše zase v dobré obrátí, se právě vyčerpal a objeví-li se, nedejsatane, Wrong turn 7, vypálím jej na DVD, jež neprodleně pustím. Z dvanáctého patra na asfaltový chodník. A možná, že ho ještě předtím pochčiju. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Začátek s cyklisty - perfektní. Pak se to zvrtlo v jakési erotické drama. Chválím herecké výkony...Nepadl jsem na zadek, netleskal jsem a neměl jsem horrorový orgasmus. Jsem ale rád za každé WRONG TURN. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Či sérii prospela zmena režiséra, to netuším. Možno je to aj tak jedno. Keby som o tom nevedel, myslel by som si, že to točí Declan. Mladík zdedí staré sídlo uprostred lesov a vyberie sa tam so svojimi kamarátmi, no čoskoro im radosť zamrzne, lebo objavia sa... vy viete kto a rozbehnú sa popravy. Masky mizerné, gore obstojné, análna sonda pobavila, a niekoľko zaujímavých úmrtí samozrejme nechýba. Celkom som sa bavil (oproti spackanej predchádzajúcej časti je to aspoň mierny krok vpred). Od tejto série už vlastne nič viac nečakám - asi ako nikto, takže kto túto sériu neberie až príliš intelektuálne vážne, skúsiť to môže. Ja toto celé už beriem len ako srandu na odreagovanie. Vlastne, vážne som to ani nikdy nebral (mutanti likvidujú teenagerov, no ha ha, poďme všetci analyzovať scenár a chovanie postáv). Môj vysoko subjektívny poradovník od najlepšieho je nasledovný: 1-4-2-6-3-5. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vcelku překvápko. Pátý díl byla víceméně nekoukatelná záležitost, natož šestka je slušná vyvražďovačka s poměrně vysokým bodycountem. Nechybí spousta nahoty a koziček, milovníci žen si příjdou na své, vraždy vcelku originální a slušně krvavé (vede anální sonda a úvodní scéna s ostnatým drátem), vyloženě průser to není, avšak za týden si na to nejspíš nevzpomenu :) 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pach krvi je jedna z najhorších hororových sérií. Posledné diely sú dopozerateľné len s vypätím všetkých síl. Škoda, univerzum malo na viac (a prvý diel bol super, 70 %). Totálne odfláknuté - tu evidentne nikto nemal najmenší záujem aspoň sa čo i len posnažiť zakryť mizerný rozpočet (napr. masky sú skutočne úbohé, ale myslíte, že niekomu napadlo snímať ich v šere? Nie! Logickejšie je predsa, že ak mám brutálne zlé masky, tak prvé, čo urobím, je, že ich ukážem v celej „kráse“ na dennom svetle v poriadne detailnom zábere, aby sa mi všetci mohli smiať.). V prípadnej sedmičke by som sa na to byť na mieste tvorcov asi vybodol a nakrútil ju ako splatter porno. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

V podstatě kravina nehorázná .. ale 1* za gore a 1* za šukačky, kterejch bylo asi tolik co bodycountů ... jak se řekne počet šukaček v hororu ve vztahu jako počet zabití ...??? Taky\ bodycount, ... kundokount, jo takže druhá hvězda za počet kundokountů a koziček (v tom film DRSNĚ DRTÍ Anču 2014 !!! :-D) ... ale jinak prostě k týto sérii už nikdy nesednu !! :))) ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to nakonec přece jen přišlo. Nezadržitelný propad do absolutních sraček vrcholí šestým (!) dílem, který je tak špatný, že už nemůže být horší. Snad. Což je docela k pláči, když si vzpomeneme na první dvě části, které byly příjemnými žánrovkami. Jenže tohle je už filmová katastrofa, bohužel. "Příběh" stojí za hovno, masky stojí za hovno, vraždy stojí.... chvilka napětí... správně, taky za hovno. Levnost z toho cáká na míle daleko. Ani ty pěkný kozy už to nezachránily. Zkrátka, Last Resort je smutnou ukázkou toho, jak byla další hororová série znásilněna, vykastrována a pohřbena šest stop pod zem. Budiž jí země lehká. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Do bahna sa topiaci celkom slušný pôvodný slash mutuje do vaty, ktorá sa tu a tam prestrihne nejakým mordom. Séria si takto spôsobila moje splývajúce, už pomaly seriálové dojmy. Vymaskovaná partička už pôsobí senilne a tie mordy sú už len tápajúce vymýšlanky. Final Destination aspoň inovatívne prekvapí, aj keď bla bla ...6 je myslím pekné číslo na uzáver. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bolo na podobnej úrovni ako minulý diel, teda pomerne zábavná a nenáročná časť béčkovej vyvražďovacej série, kde sa v šiestom pokračovaní už snáď reálne nedajú čakať žiadne zázraky. Ale v pohode, nemal som s tým výraznejší problém a som rád, že „Wrong Turn“ aj po 11 rokoch stále žije, čo je medzi novodobými hororovými sériami v podstate už raritou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Série Wrong Turn se přesunula do Evropy (natáčelo se v Bulharsku), režisér taktéž není Američan, nýbrž rodák ze Sofie. Peníze producentů, kozy a nahé zadečky už americké jsou. A začíná to solidně. Termální zpestření cyklistického výletu a jeho krvavý dojezd. Vzápětí tu máme bandu přátel, kdy jeden z nich, zřejmě ten nejméně sympatický, se zdá být hlavní postavou, protože zdědil starý lázeňský hotel. Scénárista nicméně vzápětí musel nešťastně upadnout na hlavu, protože příběh se svou „komplikovaností“ rovná libovolnému dílu italského seriálu Okouzlení, všichni mají chuť souložit na zvláštních místech, mele se tu o rodině, o tradicích, minulosti, oddanosti. Oproti dle mého solidní pětce je to nemilý sešup, masky jsou mizerné, mutanti se pitomě hihňají, ale to je asi tak všechno, že už to ani klystýr požární hadicí nezachrání. Víc než o porcování mladého masa se tu vykládá o rodinných liniích. A herecká dřeva tomu moc nepomáhají. I když mám za to, že nějaký bláznivý producent nacpe prachy i do sedmičky!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Danny berie priateľku a partiu kamarátov do hotela uprostred hôr, ktorý zdedil po svojich príbuzných. Napriek tomu, že má z novej výzvy obavy, strach by mal mať v prvom rade zo správcu hotela a jeho pomocníčky. Obaja totiž majú so starou, historickou budovou svoje vlastné plány. A nie len s ňou! Dannyho a jeho partiu čaká tvrdý boj o život s miestnym "personálom". Bez zbytočného omielania, omielam to isté čo omielajú všetci, čo tu niečo omielali. Akurát dodám, že nebyť kvalitného gore a slušných mordovačiek, ktorým sa podarilo zatieniť všetky nedostatky snímku (najmä debilitu s primitivizmom, ktoré sa stali od druhého pokračovania klasickým prvkom Wrong Turn), úroveň troch hviezd by tento horor v živote nedosiahol. Podaktorých divákov omnoho viac poteší ľahký erotický nádych (škoda tej čiernovlásky hneď z úvodu. To by bola frajerka pre mňa ako lusk) - 55%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2003 bola natočená lacná vykrádačka horrorových klasík "Texaský masaker motorovou pilou" a "Hory majú oči", ktorá sa volala "Pach krvi". Krátko potom sa objavil sequel, a onedlho už z toho bola nepodarená séria. Nasledoval totálne zmršený prequel, za ním úplne zbytočná piata časť a teraz som si pozrel titul s poradovým číslom šesť. Ani jednému z týchto filmov som nedal viac ako dve hviezdičky. No a tento zatiaľ posledný diel balancuje takmer až na hrane odpadu. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Neměj strach, lásko, budu tě mít v sobě tak či tak. " Ano, jen to nebude příjemné pro oba. Tedy dát sem kompletní obsah filmu asi není nejlepší nápad, byť se jedná o vcelku průměrný survival, který je však o něco lepší než předchozí díl. Les a úvodní potyčka s cyklisty navnadí, zúčtování s babkou posílí očekávání, jenže pak přijde nudné tlachání s pár povedenými scénkami. Podříznutí, střeva ven, utržení končetiny, opaření. Svůj půvab mají i šípy v hlavě, nejmrazivější je pak scéna s laní. Pěkná kamera, slušná hudba, herecké výkony odpovídají údělu postav. Samostatnou hvězdu si zaslouží skutečnost, že se v závěru nenaplnilo klišé s blondýnou, jak bývává zvykem. Asi nejzábavnější je ukázka toho, jak dopadne člověk, kterého se pokusí napustit vodou. Jo a několikrát dojde na prsa ven. Zbývající sex je ovšem natolik soft, že z něj není vidět vůbec nic. Každopádně jsem zvědav na nejnovější počin Wrong Turn... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl (alespoň v to doufejme) mě překvapil v tom, že po nudné pětce to bylo úplně něco jinýho. A nebylo to zas tak úplně špatný, jiná forma mě zpočátku celkem zaujala, prostředí bylo fajn a jednotlivé mordy byly určitě mnohem zajímavější než u předchozího dílu. Dějově se to vcelku dalo, i když se ke konci opět začaly kupit nesmysly a počínání hlavního hrdiny bylo úplně mimo mísu. Tento kousek bych jako mnozí zde úplně neodsuzoval, s trochou nadhledu se to zhlédnout dá a hororoví fandové si tam můžou najít to svoje. 45% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nejlepší byl bohužel navnazující začátek, pak už to šlo opět z kopce, jak už to je u této nevydařené série zvykem. Tvůrci přišli zase trochu s něčím novým, jenže to bylo docela praštěný a za přemýšlení postav bych zabíjel... Co se dá dělat. Lepší už to asi nebude... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekal hůř, ale nemůžu hodnotit lépe než čtyřku, která obsahovala aspoň dvě pořádné torture scény. Ale jako přiblblej hixplo se slušným bodycountem to ujde. 40% Update: Po zhlédnutí See No Evil 2 zvyšuju na 3*, protože v bídě posledních let jménem slasher, je tohle (bohužel) docela obstojný. Ale je to víceméně z milosti, srovnání s předchozími díly platí. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

...tento projekt pokial ano tak snad jedine mimo serie wrong turn ,,,s predchadzajucimi častami vyraznym sposobom koliduje , je nekonzistentny a nekompatibilny a to tematicky , logicky, situacne ..z impulzivnych psychopatickych monstier sa stavaju najomni vrahovia a sluzobnici po pribuzenskej linii... inymi slovami zufaly pokus rezisera vytrepat prachy zo zdochinajucej mrciny..... ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už nezachrání ani těch pár gore scén. Tohle byl mega průjem. Zkouknul jsem to vlastně jen z povinnosti. Počínaje třetím dílem šla tahle série do kopru. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|65%| Šestý a pravděpodobně asi už i poslední díl této ujeté hororové (dle mě spíše komediálně) laděné série. Hejkalové jsou zde vtipní spíše až ke konci filmu. Nejlepší byla podle mě scéna, kdy jeden hejkal strčil hadici své oběti do prdele a pustil vodu – tělo oběti se nafouklo a explodovalo. :D Mě tahle ujetost v této sérii baví. A to se nestává u mě zvykem. V ½ filmu to vypadá, že je to trochu vážněji pojato, pár slušných vražd, i když se to nudně táhne. Ke konci už je to, co se týče hejkalů správně ujeté. Ale mám problém s divným příběhem, který nejvíc vygradoval ke konci. To mi nějak nesedlo, proto ty 4* nedávám. Jinač to byl neškodný úlet, který na to 1 shlédnutí špatný nebyl. Čtyřka je tedy ještě o něco slabší, jinač 1,2,3 a 5.díl jsou mnohem lepší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horská gorila, nebo horský skřet? Oba jsou to ohrožené druhy. Skřety si vzal tentokrát pod patronát ne úplně marný režisér Valeri Milev. Zavádí diváka za partou sedmi mladých lidí, kteří přijímají pozvání k pobytu ve starém hotelu s lázněmi, jehož rozlehlý komplex zdědil jeden z nich, jmenovitě Danny. Je to místo skoro tak podivné a tajemné jako sourozenecký pár, který ho spravuje. A to ještě nikdo netuší, že jsou v úzkém spojení s kanibalistickými skřety obývajícími přilehlý lesík. Na povrch vyjde tajemství, že Danny pochází ze zdegenerovaného rodu, který se po celá léta rozmnožoval mezi sebou. Zamrzí, že mladíci měli převahu nad slečnami (5:2). Hned úvodní scéna s párem cyklistů v lese udá trend, v jakém se film po devadesát minut ponese. Na povel režiséra se i v chladném počasí svleče první adeptka na smrťáka. Scenárista s režisérem vědomi si toho, že "materiál" na obnažování mají kvalitní, nechají postupně svléknout všechny účastnice zájezdu, aby divák zjistil, jak moc se jim roztáhl po horském vzduchu hrudní košíček. A v tomhle ohledu velká spokojenost! K vraždění, respektive ke zběsilému zabíjení, se ale film pořád neměl. Polovina filmu za mnou a oběti se daly spočítat na motorovou pilou pohmožděné ruce. Gore bylo přímo šlehačkové. Takže i v tomhle ohledu spokojenost. Rozebírat zabití nebudu, protože jich nebylo mnoho a připravil bych potencionální hororisty o překvapení i nápady, které nechyběly. Jenže režisér nasadil pomalejší tempo, které se snažil dohnat zběsilým a dynamickým finále, a podle mě to tak úplně nedohnal. Jasně, záměr rozložit zabití po celé délce filmu byl zřejmý, ale občas filmu chyběla potřebná údernost a pohyb. A já raději dynamické konání než zdržující plkání. Plusem je určitě neokoukaný areál, který se jevil zanedbaně a vytvářel skličující dojem. To místo bylo krásně hnusné. Nikdo by se v něm určitě nikdy neubytoval. Možná to byla od tvůrců nezbedná legrácka, když zde ubytovali rekreanty z řad seniorů. Film mně k nim přišel korektní. Určitou korektnost si zachoval i film. A tak příliš nefungovaly pokusy o zvrhlost. V tomhle režisér moc nevynikal. Disponoval však příjemně filmovým rozměrem, který jeho předchůdce neměl. Ve většině scén se mu podařilo zdatně maskovat mizivý rozpočet. Přece jen to nepokryl na všech frontách, masky nepatří k právě k obdivným výtvorům. Snaha přijít s novým příběhem, sahajícím až ke kořenům, který přináší objasnění krvežíznivého rodu, má svá pro a proti. Filmu se ohromně daří, když skřeti vykonávají svoji brutální "práci". Jsou občas až moc upozadění, někdy se mně naopak jevilo, že ve filmu působili nadbytečně. Tahle nerovnováha bylo způsobena menším prostorem, který jim byl tentokrát vymezen. Zakecávání (se) filmu naopak neprospívalo a brzdilo jej v rozletu. Herecká skvadra dobrá. Objev Aquella Zoll (pořádný kusanec) i ostatní holčiny potěšily. Tenhle hororový kus by neměli vidět intelektuálně zaměření diváci, vegetariáni a skřítci Líbezníčci. 80% ()

Reklama

Reklama