Reklama

Reklama

Ruská ruleta

(festivalový název)
  • Velká Británie Russian Roulette
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Mladá Lucy se v noci nudí, a proto hledá na chatové ruletě někoho, s kým by si mohla popovídat. Škoda, že tam je jeden úchyl vedle druhého... až na výjimky. Humorná pětiminutovka o osamělosti, nástrahách vesmíru a kladech i záporech online života. (Brněnská 16)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě průměrný, než mě dostal svou pointou. Ona vůbec není nějaká šíleně překvapivá, ale celý film díky tomu dostal nové kouzlo, které je kompletní a zábavné. Prostě mě to dostalo, i když spoustě lidí to třeba tolik neřekne. A budou finále považovat za obyčejné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak ono by bylo určitě zajímavé, kdyby si mohl člověk přes sociální síť pokecat s astronautem ve vesmíru a ještě k tomu si prohlédnout Zemi pěkně z okýnka raketoplánu. Ovšem tohle zůstane jen sen, nebo to uvidí několik vyvolených v kosmickém středisku. Pointa filmu je sice hezká, ale snímek jako takový je jen pouhou touhou či snem. Nic pořádného nám to nedá, nebo tedy alespoň mě to nic moc nedalo. Ona se podívala na Zemi, on možná na její „kozy“, ale já z toho neměl skoro nic… ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná nenáročná jednohubka. Příběh o osamělosti a o tom, jak je všechno relativní. Vždy to je jen o úhlu pohledu, ale to těm dvěma asi nedošlo. A myslím, že to z vesmíru neviděl :-) | ► Ruská ruleta ()

juta 

všechny recenze uživatele

Konec je takový roztomilý a do toho ta hudba, u toho se člověk musí pousmát a musí ho to zahřát u srdce. :D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama