Reklama

Reklama

Sladké pokušení

(pořad)
  • USA DC Cupcakes
Reality-TV
USA, 2010, 44 min

Obsahy(1)

Katherine a Sophie jsou sestry, které si splnily sen a otevřely si vlastní pekárnu. Specializují se na oblíbené cupcaky. Vzdaly se svých bývalých profesí a teď vyrábějí ty nejlepší dortíčky v okolí... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Hlavně si nemyslet, že je to jen další pořad o vaření. To pozor! Tohle je regulérně nejhranější reality šou, se kterou jsem měla čest. Dvě sestry – a to jim nevěřím!, vždyť se na ně podívejte – mají cukrárnu, kde se zmůžou jen na výrobu mafinů, které patlají máslem a jako vrchol geniality je napichují párátkama na polystyrenové šablony...a prej je to asi dort, nebo co. Fakt nevím, asi jsou ti Emeričani prostě dál. Ovšem největší záhadou je pro mě to, že s tím, jak nezvládají a nestíhají, vedou celkem zajetou firmu....údajně. Btw. tu práci v kuchyni, jim věřím asi stejně jako empatii ministryni sociálních věcí. Pac! ()

subic odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerný pořad. Popisuje jeden z důvodů, proč musí americká megakonzumní společnost zaniknout a čím dříve, tím lépe pro nás pro všechny. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se těch sladkých potěšení moc nedočkali...Mám dojem, že dortíčky se tu dostávají jaksi na druhou kolej, protože po většinu času jsme svědky hašteření obou protagonistek, do toho se objevuje jejich máti která na co sáhne, to voře, no a přičtěme si k tomu protivný americký zvyk mít všechno NEJ NEJ NEJ (ačkoli pak obě sestřičky hysterčí a naříkají jak to všecko nestíhají, i když si to komplikují dobrovolně samy). ()

Reklama

Reklama