Reklama

Reklama

2014 MTV Movie Awards

(pořad)
Publicistický / Hudební / Komedie
USA, 2014, 120 min

Účinkují:

Conan O'Brien (moderátor), Mila Kunis, Ansel Elgort, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kevin Connolly, Ellie Goulding, Tyler Joseph, Tyler Posey, Andy Samberg (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Moderátor nočník talk show a nositel Emmy Conan O'Brien se poprvé zhostí role moderátora "2014 MTV Movie Awards" v neděli 13. dubna 2014 ŽIVĚ z Nokia Theatre L.A. v Los Angeles. (MTV)

Recenze (7)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Klasické předávání cen. Conan je dobrý moderátor, jen v podobných pořadech moderátoři nemají moc místa, takže se ani moc nepředvedl. Jinak je fajn občas vidět tolik filmových hvězd pohromadě + pro mě skvělé vystoupení skupiny twenty one pilots. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Šíleně křečovité, zbytečně předimenzované. I hosté vypadali, že se nudí/nutí. Jedinou zábavou zůstávají kategorie, které jinde nejsou - Best Kiss, Best Fight, Best Villain atd. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Conana zbožňuju, ale tady vlastně nebyl... Z dvou hodin měl cca 10 minut... Scéna nic moc, hudební vložky průměr a celebrity kladné i záporné... Vše tedy v šedém průměru a nikdy víc... ()

zuza1999 

všechny recenze uživatele

Mne to celkem bavilo,i kdyz ne vzdy bylo vse vtipne.Ale jsem celkem spokojena z vysledky hlasovani,a sem tam jsem se i zasmala. ()

Reklama

Reklama