Reklama

Reklama

Mahóka kókó no rettósei

(seriál)
  • Japonsko 魔法科高校の劣等生 (více)
Trailer 1
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Sci-Fi / Sportovní
Japonsko, (2014–2024), 20 h 48 min (Minutáž: 23–25 min)

Předloha:

Cutomu Sató (kniha)

Hudba:

Taku Iwasaki

Hrají:

Júiči Nakamura, Saori Hajami, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Kana Hanazawa, Kódži Jusa, Takuma Terašima, Tomokazu Sugita, Iššin Čiba, Susumu Čiba (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál je zasazen do světa, kde existuje magie a je využívána ve spojení s technologií po celá staletí. Příběh se odehrává v roce 2095, kdy Tatsuya Shiba a jeho sestra Miyuki Shiba vstupují jako noví studenti na Soukromou magickou univerzitu. Studenti jsou zařazeni do kurzů podle výsledků vstupních testů: Studenti s nejlepšími výsledky jsou zařazeni do kurzu 1, zatímco ti s nižším skóre jsou zařazeni do kurzu 2. Tyto kurzy jsou hovorově známé jako "Bloom" a "Weed". Miyuki dosáhla nejvyššího celkového skóre u přijímací zkoušky a je tedy v kurzu 1, zatímco Tatsuya je umístěn v kurzu 2 kvůli jeho nízkým výsledkům praktických testů, i když získal nejvíce bodů ze všech v písemné / teoretické části zkoušky. Seriál sleduje osudy této zvláštní sourozenecké dvojice během jejich studia a jejich vliv na některé události jak školního, tak i národního významu v tomto zvláštním magickém světě. (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

sigi:)

sigi:) (hodnocení, recenze)

kedysi davno som citala mangu a kedze sa mi strasne pacila siahla som aj po kniznej predlohe cize je celkom sranda narazit po takej dlhej dobe na animecko :) Tatsuya je uzasny defektivny produkt genetickeho inzinierstva :-P bolo by super keby spravili aj dalsiu seriu kedze knihy stale vychadzaju a naozaj by som chcela vidiet aj zanimovanu cast s ich detstvom :)

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Plochý hlavní hrdina, plochá jeho sestra, ploší i ostatní. V každém díle hledám stopy po ději a příběhovém posunu málem lupou, zato kecání o záležitostech školy a nerovnosti je tam habaděj. Přesto si mě to stále drží; možná kvůli očekávání toho, že „právě v tom dalším díle se už určitě něco stane!”, možná kvůli tomu, že mají pěkné školní uniformy, ale těžko říci, jak dlouho mi ta trpělivost vydrží. V horším případě bych to viděl jen na dva, tři díly.

Reklama

Reklama