Reklama

Reklama

Kanodžo ga flag o oraretara

(seriál)
  • Japonsko Kanojo ga Flag wo oraretara (více)
Promo 1

Epizody(14)

Recenze (4)

yenn

všechny recenze uživatele

Hloupá harémovka vol. 837. Nevýrazný hlavní hrdina vidí na hlavách lidí vlaječky ukazující rozpoložení či osud dotyčného a dovede je vhodnou poznámkou zlomit. To mu pomáhá ve snaze stranit se druhých, neboť jim prý přináší smůlu. Proti středoškolačkám však nemá šanci; ty po něm tak jako tak jdou jako slepice po flusu. Když hrdina láme vlaječky přátelství a lásky či když dostane ránu od vrchní cundere, je to veselé. Ale pozor! Občas se objeví i vlaječka smrti, případně se někdo rozpomene na nešťastnou událost z minulosti a pak je to napínavé či smutné. *lup* Jejda! Po dvou dílech se na mé hlavě objevila bílá vlaječka, s níž ani hrdina nic nezmůže. 2/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, je to harémovka s podivnou zápletkou točící se kolem lehce frustrovaného hlavního hrdiny s lehce psycho nádechem a se zvláštním závěrem. A než na to člověk (já) přijde, tak jen vyjeveně kouká a místy se zase nudí, ale dívá se dál, protože tak nějak čeká co z toho vyleze a když to dokouká tak je vlastně relativně rád, že to ve zdraví zvládl. Jednu dám za pěknou animaci a druhou za to, že se tomu nějak podařilo mě udržet až do konce... 3,5/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tohle vůbec nechtěl sledovat, ale nějak mi to nedalo a nakonec jsem to shlédl celé. Po prvním díle mi to připadalo jako trochu komediální romantická harémovka s příměsí nadpřirozena. V závěru jsem se dozvěděl, že se jedná spíše o matrixovské sci-fi (fantasy???). Samozřejmě nemusím zmiňovat, že tohle se s propracovaností a vážností Matrixu rovnat nikdy nemůže. Když už zmiňuju vážnost, tak to je tu největší problém, kdy autoři tu smíchali dva opravdu neslučitelné prvky a to zesměšnění a vážnost, kdy příběh tak nějak lítá mezi těmito dvěma protějšky a člověk si to prostě nemůže užít. Řekl bych, že kdyby autoři zvolili komedii jako vedlejší prvek v celkem umírněné verzi, vyhnuli se typickým designovým kýčům a zvážněli hudbu, tak by to bylo o něco lepší dílo. Samozřejmě jen o něco, protože by se zároveň muselo zapracovat i na příběhu, který samozřejmě kvůli oněm dvoum prvkům lítá mezi romantickým školním životem a heroickým zachraňováním světa. Možná, kdyby každá část stála jako samostatné anime, vyšlo by o mnohem lepší. Dále by to chtělo v příběhu i trochu upravit přehlednost, protože jaksi jsem v tom ztrácel a musel jsem si to nějak domyslet. Animace je celkem dobrá (až na onem zmiňovaný kýčovitý design některých věcí) a hudba je příšerná, protože je spíše laděná do ono komedického stylu. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Videl som.. a zabudol som. Mohlo to byť lepšie keby záver tak veľmi nepripomínal Matrix. A to ťažké psycho mi tam tiež veľmi nesedelo. ()

Reklama

Reklama