Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Další hvězdná sračka z českých filmových studií, tentokrát bych to tipoval na film z produkce ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy nebo možná zemědělství, protože se dozvíme, že vesnice jsou hrozně super. Ve filmu hraje tradičně vysoký počet "oblíbených" osobností české kinematografie, např. Vladyka, Linda Rybová, Petra Černocká nebo skvělá Kateřina Hrachovcová a stejně tak je tam pár herců-neherců, kteří ještě nejsou tak provaření (Kadeřávková nebo ten Justin Bieber), ale všichni hrajou úplně nemožně, takže se zkušenosti beztak nepočítají.. Řezníček je strašně sympatickej chlap (tohle je ironie, není) a přiveze si na vesnici "pipinu" z města, o kterou se ale nedokáže postarat, takže se o jeho 17-ti letou dceru najednou začne zajímat sociálka odněkud z Galanty a snaží se mu dceru z péče odebrat. Mezitím na vesnici dochází k humorným (opět ironie) scénkám vyobrazujícím předsudky o vesničanech a naopak o lidech typu Dominiky Myslivcový a postupnýmu vzájemnýmu předávání toho dobrýho - prostě úplnej shit. Jo a pokud jste ještě nikdy neviděli žádný zvíře (např. psa) a zajímá vás, jak vypadá, tak ve filmu jsou i štěňátka, který si vesnickej "veterinář" asi vytáhne z prdele, protože ten pes (fena) rozhodně březí nebyl. Jo a ještě tam ve filmu vyskakujou pořád hashtagy s píčovinama, asi aby to zdůraznilo trendovost vlny, na který se tahle píčovina celá nese... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodne tragicky pocin, jehoz vysledek musel byt zrejmy uz pred uvodni klapkou. Tupy scenar, ktery ani nedrzi pohromade a spatne herecke vykony temer u vsech. To co predvadi Hrachovcova, to je parodie na herectvi, i kdyz vezmu v potaz jeji infantilni roli. Jedine, co me drzi od odpadu je nekolik vtipnych stripku, ktere se pres veskery zmar ve filmu daji objevit. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem, mnohem horší. Z hovna se tu upletl bič. Chtěl jsem dát 3, přece jenom je to pořád jednoduchá, naprosto předvídatelná limonáda, konkrétně tahle mě ale osvěžila a cítím se po ní dobře. Nebyla ani zvětralá, ani přesycená, všeho tady bylo tak akorát. Čtyři dávám za tu křivdu, které se tady na tomhle filmu hromadně dopouštíme- aktuálně 38 procent... Nechápu proč? Obvykle to nedělám, ale jdu si přečíst komentáře hejtrů, čím ty ODPADy! asi tak zdůvodňují? Za mě to bylo vtipně napsané, výborně zahrané (snad tedy s výjimkou Petry Černocké, což ale může být čistě můj subjektivní dojem), perfektně nacastované a moc dobře zrežírované. Neříkám to poprvé a bohužel asi ani naposledy- ČSFD škodí českému filmu. P.S.: ČSFD je v tom nevinně, to jen my čeští a slovenští uživatelé jsme přehnaně kritičtí k domácí tvorbě. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když dávali film v kinech tak jsem usoudil, že nějaký starosti modní bloggerky mě můžou leda tak políbit prdel, ale film jsem si předepsal na TV Prima a musím říct, že z hlediska námětu jsem se svým usdukem střelil vedle, protože mě rozhodně nepřijde špatný. Možná je škoda, že scénaristi si uloupli přilíš dlouhý časový období a tak lecos museli odvyprávět ve zkratce, ale za nejlepší slabinu filmu považuju hudbu, která z většiny emotivních scén dělá naprostou telenovelu, tento fakt srážel Andílka v mém podvědomí k lacinosti mnohem víc než menší rozpočet filmu. Naštěstí hudba nehrála všude a tak třeba scéna v sadu s Mirkem Vladykou, ale i některé další scény jsou velmi dobré. Nejvydařenější složkou filmu je casting, tedy když nepočítám Adama Mišíka, to je opravdu záser roku. Bohu dík hlavní roli tam nemá Adam nýbrž Anna Kadeřábková a to je pro změnu největší překvapení roku, skvělý herecký výkon, když měla být na facku, byla na facku, když měla být fajn, byla fajn. Její herecký projev táhne film směrem nahoru. Andílek má v sobě příjemnou venkovní atmosféru, která na rozdíl od české filmové publicistiky rozhodně není tuzemským dnem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama