Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton v strete dvoch svetov, dedinského buranského a štýlového, buranského trochu inak. Film nie je celkom blbý, z ľuboboľného úryvku by sa to aj zdalo... Ale možno to je neskorou nočnou hodinou, že tú jednu hviezdu naviac obetujem. –––– Vlakem? Vlakem snad už dneska nejezdí nikdo! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// PLUS: někteří herci (např. Linda Rybová) hráli velice přirozeně a sympaticky, také hudební a romantická linie je za mě v pohodě MÍNUS: bohužel spousta vedlejších postav mi přišli jako otravné karikatury vesnických obyvatel/// Shrnutí: Ta holčina je na nervy, fakt se to s ní přibližně první hodinu nedalo vydržet. Zbylých cca 45 minut to táhne nahoru, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Chápu, aby na konci filmu mohla přijít katarze a zadostiučinění, že se nám hlavní dívčí postava změnila, musí jí předcházet jistý předobraz. Pokud se tvůrci řekli, že čím více, tím lépe - nejsem si jistý jestli se rozhodli správně. Anna Kadeřávková hraje (jen doufejme, že nehraje sama sebe) docela přesvědčivě a proměna je překvapivě uvěřitelná a méně násilná, než by mohla být, přesto jsem se úplně nenaladil na atmosféru filmu a buď mě nudil, nebo dokonce otravoval, což není lichotivé./// Celkem 45%/// ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kterou však činí nadprůměrnou současný stav, ve kterém se české komedie nacházejí. U komedií by se měl člověk smát, nebo se alespoň párkrát usmát. U této se mi to dělo kupodivu často, hlavně v první polovině filmu. Konfrontace města s venkovem bude ještě znázorňována milionkrát. Umožňuje to ukazovat měšťákům svérázné vesničany jako burany a lidi z města jim zase jako exoty... Jeden se směje druhému. Divák všem. Poslední dobou bývalo zvykem vesnické chasníky navíc zesměšňovat všelikým tím hantecem atd... Ve finále to moc ale nefungovalo. Andílek si na nic takového nehraje. Je to prostě střet dvou odlišných světů, které do sebe začnou velmi zvolna prolínat. Přiznávám, že mě bavil hlavně ten střet a konec spíše připomínal pohádku s dobrým koncem. Ale proč ne. Stresu, zabíjení a utrpení je všude kolem ve filmech spousta, tak proč si nedat něco oddychového? Vím, že 3 * je dost, ale s přihlédnutím k tomu, že jsem se celkem dobře na začátku pobavil to rád dám. Tři zelené. * * * ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodne tragicky pocin, jehoz vysledek musel byt zrejmy uz pred uvodni klapkou. Tupy scenar, ktery ani nedrzi pohromade a spatne herecke vykony temer u vsech. To co predvadi Hrachovcova, to je parodie na herectvi, i kdyz vezmu v potaz jeji infantilni roli. Jedine, co me drzi od odpadu je nekolik vtipnych stripku, ktere se pres veskery zmar ve filmu daji objevit. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)

Reklama

Reklama