Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Recenze (269)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další česká sračka je překvapivě snesitelná. Ne snad díky tomu, že by byla dobře natočená, ale spíše díky tomu, že divák čumí na tu dnešní mládež a nemůže se od toho odlepit, jak je to děsivé. Prostě skvělý horor. Jako film bych to hodnotil odpadem, jako tupou komedii asi tak jednou hvězdičkou, ale jako horor si to určitě ty dvě zaslouží. ()

Paja1215

všechny recenze uživatele

Viděla jsem nedobrovolně jen kousek,ale to stačilo. Měla jsem sto chutí na toho ,,andílka,, vlítnout a ten její mobil i s ní spláchnout do záchodu. Nedalo se na to koukat. Namyšlených pipin je všude dost,nemusíte o nich dělat ještě film. ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

38% ???? Za 14leteho smrada,kterej vyžaduje vykání? Nejdřív bych ji tykala a pak ji rozkopala ksicht..a tomu magorovi Hrachovcove taky... nové české dno...ani nejde vypsat,co vše je špatně, protože špatně je vše... ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Ze začátku strašný, posléze již mnohem lepší. Především vedlejší herci a nakonec i Pavel Řezníček se mi líbili. Jen občas ten pohled na venkov byl takový, no tak trochu stupidní. Ale ve výsledku se na to podívat dalo (když už přežijete začátek, samozřejmě) a celkově bych dal lepší 3*. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Není to taková hrůza, jak by se mohlo zdát, nápad je to dobrý a některé scény jsou i vtipné. Samozřejmě dalo se to udělat líp, hlavně ve druhé půlce filmu to vázne ... ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Hlavní herečka je dřevo nejdřevovitější, ale je pěkná a připravená si věci pořešit sama (i když je to městské tele). To, že jí vadí tykání na vesnici, to chápu, mně taky, ale to se nedá nic dělat. Odpolední nedělní oddychovka, fajn - na Česko. ()

koragg odpad!

všechny recenze uživatele

Česká komedie, která patří na samotné dno. Netroufám si říct, na jakou generaci tento film cílí. Troufám si ale odhadnout, že jakákoliv generace si bude myslet, že ten film je adresován jiným. Ilustrují to například podivné hashtagy – mají se líbit mladým, který by je v životě nenapsali nebo ve starších mají vzbuzovat pocit, že mladým nerozumí? Možná je v tom kouzlo, že všechny generace se nazávěr stmelí univerzálním ‘wtf vám se to jako líbilo?’ V každé scéně se musí něco odehrát (ale zároveň se nic ve filmu neděje), emocionální obraty o 180 stupňů z ničeho, kdy například hlavní hrdinka, která nenávídí venkov a svého otce se najednou do obojího zamiluje a nakonec ještě herecké výkony naznačující, že se všichni za svou roli v tomto filmu stydí, vyústí v zasloužené odpad hodnocení. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Zas tak úplně blbý to nebylo, sem tam se i něco úsměvného našlo. Anna  jako Ví je super, ta mě bavila nejvíc, moc hezky zahrála slečnu, která se tváří jako něco nóbl a přitom mluví jako dlaždič a chová se jak neandrtálec. ()

tmag22 

všechny recenze uživatele

Nakonec musim říct, že to celkem šlo. I když film občas padne do takového televizně-seriálového stylu z toho ho vytrhne dobře udělaná hudba. Na 4 hvězdy to neni na dvě s odřenýma ušima také ne. ()

Hynais 

všechny recenze uživatele

Film splňuje to, co slibuje... Navíc jsem si to ověřil na vlastní kůži, když jsem na něm byl s celou rodinou. Nadšení z filmu se konat nemůže. Kromě zmiňované uřvanosti se totiž řada motivů příliš často opakuje a dějově film také nijak neoslní. Ale příběh nechává úsměv na tváři a pozitivní vyznění mu docela sluší... Herecky mě zklamala pouze Petra Černocká, nechtěl bych jí mít za starostku, a to ani kdyby si na ní jen hrála:-) ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

Překvapivá oddychovka na večer. Oproti tomu, co se teď točí, hodnotím kladně. Srovnávám s filmy svého žánru. 70+% ()

Kacenaa211 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem strašnou blbost a nakonec to bylo lepší než jsem čekala... :) Samozrejme je to taková ta česká komedie, ale ja jsem se docela bavila. Myslím, že i tento nereálný příběh v sobe má kousky, které se muzou stát spousta lidem. Že je holce 15, to radši komentovat nebudu, protože to spíš vypadá na to, že je ji 17 a jelikož znám Aničku, tak vím kolik ji je a myslím si, že výběr/věk k sobe proste nejdou. Jinak to hodnotím docela kladně... :) ()

Reklama

Reklama