Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Recenze (269)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava Victoria není z Venuše, ba očividně ani ze Sluneční soustavy. 1) Jasně, že je to komedie. Ale v někde v zadním koutku své duše cítím, že Victorie není jen autorská fikce. Podobné týpky jsem viděl v reality show Zlatá mládež Takže fakt existují... 2) Zřejmě nejdůležitější informaci, kterou si z filmu odnáším, je zajímavost komentátora Stoky: Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli prý musel naučit řídit traktor. ()

veronikav 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hrozný -myslela jsem, že se na tohle fakt koukat nebudu. Holka na zabití :) Ale vydržela jsem a docela jsem se i nasmála :) ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto určite nebolo úplné dno českého filmu, k tomu ešte kúsok chýbal. Potešilo ma vidieť vo filme Vacvalovú a Mišíka, bohužiaľ Eňa hrala dosť zle. Výkon slečny Kadeřávkovej nemôžem hodnotiť, lebo hlúpy scenár núti aj skúsenejších hercov často prehrávať. Verím, že ju ešte uvidím v nejakom lepšom filme. Rodina Šajmovičovcov nikdy nepatrila medzi prvú ligu českého filmového cechu. Zatiaľčo Tady hlídám já sa dalo aspoň pozerať, tu zostal dobrý námet prakticky neviužitý - Dôvody psychologického vývoja postáv sú takmer nepodstatné?? Keby si kolektív scenáristov dal námahu s budovaním "oslích mostíkov" a občas by vysvetlili motivácie aspoň u hlavnej hrdinky, rozhodne by to nepripomínalo sitcom, ktorý museli po 3 dieloch pre nízku sledovanosť stiahnuť, ale celovečerný film. Andílek je žiaľ súčasťou celej skupiny slabých českých komédii posledných asi 10 rokov a nie len nepodarenou výnimkou. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Další hvězdná sračka z českých filmových studií, tentokrát bych to tipoval na film z produkce ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy nebo možná zemědělství, protože se dozvíme, že vesnice jsou hrozně super. Ve filmu hraje tradičně vysoký počet "oblíbených" osobností české kinematografie, např. Vladyka, Linda Rybová, Petra Černocká nebo skvělá Kateřina Hrachovcová a stejně tak je tam pár herců-neherců, kteří ještě nejsou tak provaření (Kadeřávková nebo ten Justin Bieber), ale všichni hrajou úplně nemožně, takže se zkušenosti beztak nepočítají.. Řezníček je strašně sympatickej chlap (tohle je ironie, není) a přiveze si na vesnici "pipinu" z města, o kterou se ale nedokáže postarat, takže se o jeho 17-ti letou dceru najednou začne zajímat sociálka odněkud z Galanty a snaží se mu dceru z péče odebrat. Mezitím na vesnici dochází k humorným (opět ironie) scénkám vyobrazujícím předsudky o vesničanech a naopak o lidech typu Dominiky Myslivcový a postupnýmu vzájemnýmu předávání toho dobrýho - prostě úplnej shit. Jo a pokud jste ještě nikdy neviděli žádný zvíře (např. psa) a zajímá vás, jak vypadá, tak ve filmu jsou i štěňátka, který si vesnickej "veterinář" asi vytáhne z prdele, protože ten pes (fena) rozhodně březí nebyl. Jo a ještě tam ve filmu vyskakujou pořád hashtagy s píčovinama, asi aby to zdůraznilo trendovost vlny, na který se tahle píčovina celá nese... ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No... i když jsem při tomto "pokusu" o ultra moderní řachandu vybalovala kufry z dovolené, skoro všechno jsem pochytila. Bohužel. Se zaujetím jsem pak sledovala především titulky, abych se dozvěděla, kdo je za tím skvělým a veskrze vtipným scénářem. Překvapili: dokonce čtyři jména; tak snad mají dohromady IQ aspoň do stovky. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Růžová telenovela s létajícími nafukovacími šprýmovnými panáky bez špetky logiky a zdravého rozumu. Přeměna městské pipky v uvědomělou jezeďačku prošel dost hladce a bez jediného rozumného psychologického ani jiného důvodu. Těžko uvěřitelné, laciné, prvoplánové - České. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Oslava vesnice a jejích normálních obyvatel? Varování před virtuální realitou? Tepání maloměšťáctví a balíkovství? Mimořádně otravná, naprosto nepoužitelná, zcela umělá městská fiflenka - bloggerka "Ví", přijíždí přes svůj odpor nuceně na venkov, který se rozhodne alespoň předělat k obrazu BIO. Sice je totálně zblblá ze sociálních sítí a virtuálních přátel, nic neumí, nikdo se nepozastavuje nad tím, že ve čtrnácti letech se napájí alkoholem, ale hlavně, že má bezpracně balík peněz a internet. Naštěstí normální lidé, žijící na vesnici, ji přesvědčí o tom, že i tady žijí šampónci, kteří umí jezdit na traktůrku, mají u sebe neustále tři kadeřnice, aby držela jejich cool vlna ve vlasech a bílé tričko a košili mají vždy perfektně čisté a nažehlené, protože u pěstování jablek se neušpiníte. Těžko říci, co tímto filmem tvůrci zamýšleli sdělit, nicméně z hlediska obsahového se jedná o naprostou slátaninu, vše je totálně přehnané až pitomé, ale popravdě, bohužel se zakládá na pravdivých faktech o naší mládeži. Pointa příběhu je jasná ještě dříve, než film vůbec začne, když vypnete mozek, občas se i zasmějete. Troufám si tvrdit, že teenageři vidí obsah filmu absolutně jinak, než starší lidé, jako jsem já. Nicméně, oba tábory se mohou i slušně pobavit, když nebudou ve filmu hledat hlubší sdělení, ze kterých tvůrce opravdu nepodezírám. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Měl to být generační souboj, ale ono ho nakonec moc nebylo. Celkem slušný, svižný a vtipný začátek se během půlhodinky vytratil do stereotypu a film se začal, čím dál tím více, přibližoval klasice momentálních seriálů televize Nova. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Naco sa vlastne tocia tieto novodobe planoby ? Priserny dej, priserne dialogy , rezia je podpriemerna rutina. Fakt len liznute po povrchu, len taky lacny povrtchny vyplach. Nieco ako Polednakovej Jaxe kroti krokodyli len s Jurajom Sajmovicom : 5 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Absolútne prehľadná šablóna, pri ktorej už po 10 minútach presne vieme ako sa bude dej vyvíjať a aj ako to celé skončí. Takže hodnotiť scenár, to je asi aj zbytočné. Ale inak, musím uznať, že základ príbehu nie je vôbec na zahodenie a prvá polovica filmu, ktorá sa niesla v znamení rebélie mladučkej puberťáčky Viktórie, mala čosi do seba. Miestami to bolo aj nápadité a sem-tam sa dokonca zjavil aj dôvtip. Len bohužiaľ, aj tej trápnosti tam bolo zbytočne dosť. Po tom ako nastúpil klasický rozprávkový obrat to už bola len umelá dramatizácia hroziaceho vyústenia deju, ktorá samozrejme končí happyendom (snáď som nemusel dať ani spoiler, lebo toto musí byť jasné každému hneď od začiatku). Takže tak, za prvú polovicu 3*, za tú druhú 1*, takže dokopy akurát tak 2*. Nebolo to zas až tak hrozné... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem někde zaregistroval kousek a jako rozmazlená Anna Kadeřávková mě zaujala. Hned se jelo na vesnici, to byl jeden z plusů, chování lidí na vesnici a všechno kolem + nezapadající hvězdička. Zahrála to až na hranu, tak jak se asi chtělo, o to víc mrzí, že lusknutím prstu, se zkrotila a otočila. Ano pravděpodobně tam byl nějakej průběh, třeba i rok, ale ty zásadní momenty jsme neviděli. A proto to ve výsledku vyzní strašně hloupě. Pasáže kolem rozdělení vesnice? Úplně mimo mísu, zbytečně. Adam Mišík, toho kluka tak strašně nemusím, sice tu dostal tak 6 minut, ale pokaždý mě iritoval. Těžko říct jestli cílovka byla teenageři ze soc. sítí nebo fanoušci kameňáků a babovřesk. Námět ok, zpracování nula. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Člověk musí mít na ty dnešní spratky koule, protože jinak ho převálcujou ani neví jak. Tohle je důkladným příkladem, co se stane, když necháte dříví v lese jen tak růst. Ano, přeroste Vás a pak Vás zklátí... 55% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z vesnic,to mě vždycky hodně bavilo.Ale film prošpikovanej těma nejprovařenějšíma hercema Primy a Novy,s celkem sympatickou,ale krutě přehrávající,teda hlavně zezačátku ,Annou Kadeřávkovou,jejíž přerod z uřvaný krávy,v holku celkem v pohodě,byl neskutečně násillnej bez jakýhokoliv vývoje v ději.Vtipů tam bylo jak šafránu,děj jako celek o hovně,nebylo to vůbec dobrý.A korunou na tomhle drahokamu je A.Mišík,ten je celken na vopřesdržku.Slabý.20%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Totální debilita, zoufale nevtipná, utahaná, s mizernou výpravou a "dějem". Pro nějaký podrobnější komentář bych to musel vidět znova, ale podruhé už bych se na to rozhodně nepodíval. Ani už si nepamatuju, proč a za co jsem kdysi tu 1* dal. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodne tragicky pocin, jehoz vysledek musel byt zrejmy uz pred uvodni klapkou. Tupy scenar, ktery ani nedrzi pohromade a spatne herecke vykony temer u vsech. To co predvadi Hrachovcova, to je parodie na herectvi, i kdyz vezmu v potaz jeji infantilni roli. Jedine, co me drzi od odpadu je nekolik vtipnych stripku, ktere se pres veskery zmar ve filmu daji objevit. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Otravná blondýna, ktorej mamka umrie na nepodarený cecok, vysiera svojho typického, dedinského tatka, nájde si ryšavého kokota a desať krát zabloguje. Kde je nejaký nápad, ktorý už nestrápnil nejakú podobnú čubku za morom? Asi ho zhltlo to víťazstvo... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem alespoň nějakou nadsázku, abych se mohl pobavit, jak bude vesnice školit blondýnu s mobilem. Řezníček dělal co mohl, ale neudělal mnoho, Vladyka a ostatní neměli co hrát. Kde nic není ani smrt nebere. Určeno pravděpodobně rodičům, kteří nechápou své děti, nebo nevím...40% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já to nechápu, proč se pořád takové filmy točí? Proč se někdo pracně dělá s "komedií", když už na papíře musí být jasné, že tam není nic k zasmání? Nebo to už se za ty roky vkus humoru úplně posunul někam do pryč? Nic to nedá, nepobaví, nerozesměje, úplně prázdné zbytečné nic. ()

Reklama

Reklama