Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Spin-off série Soul Eater Not! (2014) nás opět zavádí do světa anime Soul Eater (2008). Tentokrát se ovšem do hlavního dění dostává Harudori Tsugumi – čtrnáctiletá japonská dívka, u které se zcela nečekaně projevilo nadání pro transformaci do magické zbraně pro boj s čarodějnicemi a jinými zlovolnými bytostmi. Pro její schopnosti byla Tsugumi přijata na Shibusen – školu pro magické zbraně a jejich uživatele, kvůli čemuž se musela rozloučit jak s rodinou, tak i s přáteli, a odletět do Ameriky. Její první kroky na poli nové školy jsou však nejisté a dívka často pochybuje o tom, zda by tam měla zůstat a jestli by nebylo lepší vrátit se domů. Když se jí ale povede první plnohodnotná transformace, má v životě jasno. Chce pomáhat v boji se zlem a chránit ty, které má ráda. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Sabiana odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne ne! Všechno špatně, hůř to ani nejde. Děj, který nedává smysl, by se dal smrsknout do čtyř posledních epizod, to předtím je jen fanservisový trapný balast. Postavy z původní série jsou urážlivě strčené do pozadí, aby je nahradila nesympatická tupá trdla, která jakoby něco umí, aby to celé nevyznělo úplně zbytečně. Vesměs ale celé ladění anime naprosto popírá pravidla původního světa a plive jim do ksichtu. Děkuju pěkně. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Vůbec od toho nečekejte nic jako byl starý soul eater. Jediné co to s tím má společné jsou uživatelé a zbraně. Pro mě to bylo dost zklamání.. čekal jsem, že to bude anime u kterého se zasměji, ale právě je to takové mdlé.. viděl jsem 4 díly a nebudu ani pokračovat.. první díl vypadal dost nadějně.. ale prakticky se tam nic neděje, takové 20s záběry na obličej jak se někdo začne červenat..apod ... achjo. Děj, vtip, akce žádná. Jediné dobré věcí jsou animace a vizuální efekty, toď vše Nedoporučuji.. ()

Reklama

Galerie (346)

Zajímavosti (1)

  • Postava Misery byla inspirována psychopatkou Annie Wilkesovou z románu "Misery" (1987) spisovatele Stephena Kinga. Její vzhled a oděv byl převzat z filmového zpracování Misery nechce zemřít (1990). (Kenoth)

Reklama

Reklama