Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Cocoa Hoto je mladá dívka, která se stěhuje do nového města, kde bude navštěvovat střední školu. Při své cestě do nového domova narazí na kavárnu jménem Rabbit House. Cocoa zbožňuje roztomilé věci, a tak vstoupí dovnitř v naději, že si ve zdejší kavárně bude moci při popíjení kávy hrát s roztomilými králíčky. Zde se seznamuje s mladou servírkou Chino a od ní zjistí, že tato kavárna je místem, kam se má nastěhovat... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

yenn 

všechny recenze uživatele

Do kavárny Rabbit House přibyla nová pomocnice. Cocoa je prostodušší děvče se zálibou v roztomilých věcech. Obzvláště má ráda králíky a roztomilé holčičky, jež s oblibou popichuje. Vlastně lze říci, že Cocoa je optimálním divákem pro toto anime. Právě takový divák nejvíce ocení další z řady seriálů „roztomilé dívky dělají roztomilé věci“, tentokráte převážně v kavárenském terénu a s lehoučkým nádechem šódžo-ai. Máme tu odtažitou Čino s huňatým králíkem na hlavě, „vojandu“ Rize, která by se občas chtěla chovat více žensky, Jamato nadešiko Čiju a nakonec Šaro, jež ve školní uniformě působí jako slečna z bohaté rodiny, ve skutečnosti je však chudá jako kostelní myš. Já v sobě něco z výše popsaného diváka mám, tudíž mě servírky nijak neurazily, místy i potěšily. A co vy? Chcete je? 5/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně zase jedna z těch úžasně roztomilých záležitostí, které jsem si neskutečně užíval. Roztomilá děvčátka, každá s naprosto skvělým a zajímavým charakterem a musím říct, že se mi všechny líbily, i když nejradši jsem měl určitě Chino, pak Cocou, Chiyu, Rize, ale i pro mě na posledním místě se pohybující Sharo byla také kouzelná. Sice se toho v seriálu příliš neudálo a i co se té roztomilosti týká, tak se to na můj pomyslný trůn nevyšplhalo, ale podle toho přitroublého úsměvu co jsem zase jednou měl na obličeji můžu za sebe říct, že to bylo opravdu blízko a tak dám 9/10 a na podzim se s chutí pustím do dalších příhod této neskutečně roztomilé party. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Dlho som Gochuusu odkladal, bolo jasné že to nie je nič svetoborné. Vďaka celkom silnej fanúšikovskej základni som sa však dostal ku veľa materiálom, ktoré ma prinútili dať tomu šancu. Nič prekvapivé sa nastalo, príjemne to však padlo, jedna časť denne k večeri. Čudné je že aj napriek tomu že je seriál zameraný na Chino, , a Chino je nadpriemerná loli, príliš som si ju neobľúbil. U mňa dominovali skôr Sharo s Rize. Seriál sa mi ale aj tak dostal pod kožu, aj napriek častým trápnym scénam, a myslím že druhá séria mi neublíži. Trochu nadpriemer s pár zaujímavými postavami a úžasným dedkom zajacom. 4* ()

Reklama

Reklama